Şimdi Ara

peugeot 206 (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
981
Cevap
10
Favori
377.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • boşverin taktırmayın..bende warda ne oluyor..arka görüşü kısıtlıyor..bende indiriyorum.bu seferde arkada oturanları rahatsız ediyor..satim size:)
  • Arka koltuk kafalığı kaza anında çok gerekli birşey.Boyun kırılmalarını önlemede önemli bir paya sahip.

Arkadaşlar 206hdi'mıza hız sabitleyicisi taktıracaz.Servis 120lira gibi bir fiyat çekti ve bize de uygun geldi.Taktırınca size deneyimlerimi söylerim :)
  • 400 bin şehir içi :)nasıl ama
  • Peugeot 206 1.4 XR 99 model 12500e almayı düşünüyorum bu aracın artıları eksileri nelerdir?fikir verebilirmisiniz teşekkürler
  • Arkadaşlar 206 XT Hdı satıyorum eğer almak isteyen olursa aşağıdaki linkten inceleyebilir.

http://www.sahibinden.com/2004_peugeot_206_xt_hdi_beyaz_21000ytlWQQaXQQ8177433WQQpXQQdisplayitem
  • HRMNKY iide 206 da arka koltuk kafalıklarını kaldırınca görüş bitiyor.araba zaten hb..bide onları kaldırdın mı arkayı hıc göremıosunkı..ama dedıgınde dogru.boyun yaralanmalarını engelliyor..ama dedıgım dezavantajı war.hız sabıtleyıcısını bıraz daha acarmısın??nasıl bır sıstem yapıolar.?120 ytl para degıl hız sabıtleyıcısı ıcın
  • Sevgili Uruk33

Zaten arka camda film var bir de kafalık taktırırsam arka görüş kesin biter o yüzden taktırmıyorum.Hız sabitleyicisi bizim arabaya olmadı.Motor kodu 8xz olan dizel motorlara bu uygulama yapılmıyormuş.Motor kodu 8xx olan dizel arabalarar cruise control takılıyormuş.Bu motor kodu da 2006 ve sonrası 206 modellerinde var
  • ya bana olur mu o zaman..ne derce güvenılır olur.arabam ımzamda..konyaya gelcem bu hafta sonuna dogru
  • Uyararslandaki elektrikçi Ali abi 2006 modele uyuyor dedi ne derece doğru bilmiyorum.Eğer uyararslana gidersen servis müdürü Mehmet beyle konuş.Hüseyin Harmankaya sayesinde geldim de kesin yardımcı olurlar.Bize olmayan cruise control parçası sanırım halen ellerinde
  • kime niyet kıme kısmet dıosun yani..bıraz daha arastırım.her yönden yatarsa kafama taktırcam inşallah
  • beyler, benzin göstergesi bozuldu, 30 milyonluk benzin aldım hala 0 da duruyo gösterge, kaça yaparlar bir fikri olan var mı acaba?
    peşinen teşekkürler
  • s.a. ben daha yeni üye oldum bizim galeride benim 206 gti var .bence giti hdı yı değiştirip üzerine bi 5 ,6 mlyr koy gtı al bence ama sen ne düşünürsen ben bilemem
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sidereal

beyler, benzin göstergesi bozuldu, 30 milyonluk benzin aldım hala 0 da duruyo gösterge, kaça yaparlar bir fikri olan var mı acaba?
    peşinen teşekkürler

Arkadaşım sorunun nerden kaynaklandığını bilmek gerekir.Gösterge de bozuk olabilir depodaki şamandıra da bozk olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: oguzcuk

peugeot yaramaz çünkü:
    parçası pahallı
    kaitesi vasat
    performans zayıf
    fren 45 mt
    kaporto dandik
    daha ne olsun
    genede hayırkı olsun

pekı sızın tavsıyenız nedır sahsen merak ettim
  • quote:

Orjinalden alıntı: juma_efsane

arkadaslar 2000 model 206xs turuncu renk 84000km de butun bakımları yapılmıs sıralı sıtem lpg lı 13.000 ytl ye almayı dusunuyorum ama aractan memnun kalmayacagım bır sey olurmu vede fıat uygun mu sızce aracın kazası olmadıgı soylendı ama komple boyalı oldugunu soyledıler lpg 70000km de takılmıs pıyasası normal mı aracın ??? alım satımı ne kadar bırde bılen arkadaslar bana bılgı verebılırmı? acıl cevap beklıyorum ılgılı arkadaslardan...

Selam bende 2001 model 90 beygir XS (Full) Sunroof +abs+Klima+Çift Hava yastığ Koyu Gri

ARTI +

ROMANO SIRALI SİSTEM VAR, Dizel kadar az yakıyor , Şu an 50 ytl ye 350 km (Litresi 1.90 dan Levent - Kartal gidiş geliş istanbul trafiği ,klima % 20 kullanımla Sunroof oluca :) )

iLGİNÇ Fiyat ucuz geldi bukadar düştümü ya piyasa ,

Bu kadar düşük ise arabayı satacağıma saksılık yap koy evin önüne derim kendime

• abi 2000,2001 edecegı odur zaten..2006 dizellere 19-20 istiyorlar..
  • 206 cc kullanan varmı hep merak etmişimdir kışın bu araçlar nasıldır.Yani sert kışlarda tavandan soğuk alma olayı oluyormu yada su girmesi olayı

birde lpg olayı nasıl bu araçlarda
  • arkadaşlar arabamın kaskosunu yaptırdım.700 ytl..aksigorta..full kasko.fiyat nasıl sizce?daha ödemem yapmadım.poliçem gelicek bugünlerde
  • Arkadaşlar herkese merhaba;

Ben de bir peugeot'lu olarak aranızdayım(1 günlük) Dün yakın bir tanıdığımızdan 2004 model 20.000 kilometrede kız gibi bir 206 aldık.(15.000 YTL - Takasta bu parayı vermişler araca, onlar da kıyamamış bari tanıdığa gitsin die bize bu fiyattan verdiler.) Araçta çizik dahi yok pırıl pırıl. Aracı çok inceleme fırsatım olamadı malesef yüzeysel bakabildim işlerin yoğunluğundan, araç babamda şu an. Fakat merak ettiğim bu aracın bilmediğim donanımları.Araçta: ABS. önlerde hava yastığı, Cd çalar(direksiyondan kumandalı), sis farları, elektrikli cam ve aynalar, yol bilgisayarı mevcut.

2.el satış sitelerine baktığımda bu araçlarda yağmur ve far sensörü 4 hava yastığı olduğu yazıyor(benimki ile aynı modellerde).Aracı denedim ABS si var. Sanırım üst modeli çünkü her modelde ABS ve CD çalar yok benim bildiğim.Ayrıca bazı modellerde kadran beyaz ve sadece teyb var. Bizimkinde beyaz kadran yok. Yol bilgisayarını hatırlıyorum sanırım digital bişeyler vardı. Araç 1.4 benzinli modeli, açık gökyüzü mavisi metalik. Çelik jant yok orjinal jant kapakları var. Şimdi bu araçta yağmur-far sensörü 4 hava yastığı mevcut mudur bilgilendirirseniz sevinirim.Çok merak ediyorum aracın donanımını... Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi destination darkness -- 9 Ağustos 2008; 16:07:41 >

• MODELİ NE?x design değil sanırım
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.