Şimdi Ara

peugeot 206 (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
981
Cevap
10
Favori
377.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben dızel sandım senınkını..yazmıosa o kısımda aırbag yoktur..pes etmedım korkma:) konuşuyoruz işte
  • Herkese iyi sabahlar.İyi sabahlar diyorum çünkü şu anda saat 07:25 ve ben belki de gece 02 den beri yazılarınızı ve 206 hakkındaki fikirlerinizi okuyorum.Allah kısmet ederse 2-3 ay içersinde hayallerini kurduğum arabanın, yani peugeot 206 nın sahibi olucam.Ancak bu zamana kadar 206 hakkında sadece teknik bilgi sahibiydim.Kullanımı,yakıt tüketimi,bakım masrafları gibi bilgiler hakkında fikrim yoktu.Her nekadar arada 206'yı kötüleyenler olsa da artık eminim ki alacak olduğum araç Peugeot 206'dır.Maddi açıdan malesef 2000 model civarı düşünüyorum bu yüzden donanım paketi o kadar önemli değil ama en çok istediğim özellik klima.Zamanı geldiğinde Allah izin verir ve bir 206 sahibi olursam fotoğraflarını sizlerle paylaşmayı çok isterim.
    Nerdeyse tüm mesajları okudum ama aklımı kurcalayan bir soru var ve bunun cevabı sanırım verilmemiş ya da ben kaçırmış da olabilirim.100.000 km'yi geçmiş bir 206 nın acaba performansında kayıplar olmuş mudur ya da motorunda sorunlar olabilir mi ?
    İlgilenen arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ediyor kazasız günler diliyorum...

• kullanan kişiye baglı arkadaşım.bayandan ve genc birinden alma derim ben 206 yı..
  • Öneri için teşekkür ederim.
    Sakıncası yoksa bir sorum daha olacak.Tüm 206 larda uzaktan kumandalı kilit ve direksiyondan radyo kumandası var mı ?
  • @picaSSo-45

Bu gerçekten çok zor bir soru.Ama makyajlı olarak tabir edilen 206'lerde dediğiniz 2 özellikte var.206'nın makyajlı olduğunu önden gördüğünüz şeffaf desenli farlardan ve daha bi şişmanlamış olan direksiyon göbeğinden anlayabilirsiniz :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: picaSSo-45

Öneri için teşekkür ederim.
    Sakıncası yoksa bir sorum daha olacak.Tüm 206 larda uzaktan kumandalı kilit ve direksiyondan radyo kumandası var mı ?

Ben 2001 model xr(baz model) kullanıyorum.Bu dedikleriniz var.
  • Çok teşekkür ederim cevaplar için...
  • Arkadaşlar merhaba. 206 ların yakıt tüketimlerini ayrıntılı açıklayabilecek birisi varmı? Lpg takılınca performans çok düşüyormu?
  • valla benımkı dizel ama lpg taktıran pek duymadım ben..performans kaybı hıssedilmiyor pek.206 için değilde başka lpg li arac kullandım.performans düşer olayına ben ınanmıyorum denedim çünkü..denemeden önce bende çekmez falan filan diye düşünüyordum.araba ne bayılıor nede eskisini aratıyor.sıralı sıstem oldugu sürece sakıncası yok.ama arabanın motoruna zarar verdiğine kesinlikle katılıyorum..benim fikrim tabiki bu..dizel olursa tadından yenmez..şiçi 5.5 lt..hesap et artık..benzınlısı 9 u bulur sanırım
  • valla arkadaslar arabanızın degerini bilin
    2007 model 11bindeki kız gibi 206 mı babamın zoruyla satıp 2005 model corsaya biniyorum şimdi
    hiç öyle opelmiş flan diye yaklasmayın
    bişey yok arabada
    yol tutusu felaket 206 nın yol tutusu mukemmeldi bunun yanında corsanın sadece 206 dan frenleri daha iyi
    ayrıca cd calarlı fever modeliydi benim 206 ım sanırım jbl yapıodu müzik sistemini cok tatlı ses cıkarıodu alet
    şimdi hayırlısıyla corsayı satıp 206 yada 207 bakıyorum tekrar bir pugcu olarak döncem aranıza
    iyi günler keyifli sürüşler :))
    ayrıca 1.4 motorla yarısmadıgım adam yoktu emsallerine göre cok performanslı bi motor

birde benimde hararet sürekli öyleydi görala götürdügümde normal dediler bende üstünde pek durmamıştım ama bende sıkışık trafikte oluyordu o olay
  • quote:

Orjinalden alıntı: uruk33

valla benımkı dizel ama lpg taktıran pek duymadım ben..performans kaybı hıssedilmiyor pek.206 için değilde başka lpg li arac kullandım.performans düşer olayına ben ınanmıyorum denedim çünkü..denemeden önce bende çekmez falan filan diye düşünüyordum.araba ne bayılıor nede eskisini aratıyor.sıralı sıstem oldugu sürece sakıncası yok.ama arabanın motoruna zarar verdiğine kesinlikle katılıyorum..benim fikrim tabiki bu..dizel olursa tadından yenmez..şiçi 5.5 lt..hesap et artık..benzınlısı 9 u bulur sanırım

Dizel arabada ses yapıyor şimdi O sesi beğenmiyorum ben

Sizin araba 100 km de 5.5 lt mi yakıyor onumu demek istemiştiniz?

• evet..ayrıca 206da dızelde ses benzınlıden az
  • TIKLA sessizliğin kanıtı
  • harbiden sessizlik oldu ramazanla bırlıkte
  • Selam arkadaşlar bu topic varken başka bir tane daha açmayı gereksiz gördüm, 206 Fever tiptronikler sizce nasıl?Bende 2003 model 307 var.307 yi satıp 206 yı almaya değermi?Yoksa başka tiptroniklere mi bakayım?Saygılar.
  • Arkadaşlar selam. Şu sıralar 2000 model 206 RG almayı düşünüyorum. Aracın kaç değişik modeli (1.4-1.6 75-90-120HP) olduğunu bulamadım. Ayrıca bu modeli tavsiye edermisiniz. Biraz kararsız kaldım. Clio HB , Corsa ve 206 arasında tercih yapmak istiyorum. Büyük ihtimal 206 alırım ama yinede fikirlerinizi öğrenmek isterim. Elimdeki parayla 2000 RG modeli alabilirken 2001 veya 2002 XR alabiliyorum. Sizce hangisini tercih etmeliyim. Bir de RG modellerindeki üst panoramik cam güneşi geçiren birşeymi veya bir perdeyle kapalı hale gelebiliyormu. Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m@rco -- 8 Eylül 2008; 20:20:39 >
  • Selam arkadaşlar 2002 kasım ayından beri 206 hdi sahibiyiz ben ehliyeti 2 sene önce aldığım için 2 senedir kullanıyorum. Bu konunun ilk sayfalarında pejoya çok çamur atılmış. insanlar araştırmadan bilmeden konuşuyor. herkes pejo dandik hemen pert olur diyo. işte size ispatı euroncap sitesine bakın 2000 senesinin arabalarına. 206 25 puanla 4 yıldız, polo 26 puanla 4 yıldız, fiesta 17 puanla 3 yıldız, corsa 18 puanla 3 yıldız almış. bu demek oluyoki 206 sınıfına göre sağlam araba. yol tutuşuna çamur atanlar var bizim arabada standart 175 lastik var ve standart araçta arka leylek gibi havada. daha bugün sahilden caddebostan bostancı arası geldim 70 in altına düşmeden tüm virajları rahatlıkla döndüm ki lastiklerim lassa, goodyeara göre çok kayıyo. yol tutuşu sınafına göre oldukça iyi, daha iyisini isteyen 195 tabanlı lastik takar yola yapışır. motora gelince benzilisinide kullandım ama yorum yapcak kadar kadar uzun süre değil ama dizeli gibi yokuş canavarı değil. dizel motor olduktan sonra cebin rahat olur. 2 hafta önce ayvalıktan istanbula geldim 450 km yol şehirler arasında klima full açık bagaj full dolu 4 kişi artı arka pandizot üstünde valiz var ve bi kişilik koltuk eşya dolu, geri kalan yolu şehir içinde yaptım 890 km de 46 litre mazot aldım. ertesi gün ankaraya gittim otobanda 130 150 arası gerisi şehir içi 760 km de 43 litre. geri dönüşte eskişehir üzerinden geldim 575 km de depo yarıya yeni indi. gerisini siz düşünün. pejo fiyatına ve size sunduğu imkanlara göre iyi arabadır çamur atanlara kulak asmayın araştırın siz kendiniz görün.

• Arkadaşlar Peugeot 206 HDİ Sidobr Gri Renk nasıl bir renktir, bilgisi olan var mı?
  • Hayırlı olsun.
    quote:

Orjinalden alıntı: destination darkness

Arkadaşlar herkese merhaba;

Ben de bir peugeot'lu olarak aranızdayım(1 günlük) Dün yakın bir tanıdığımızdan 2004 model 20.000 kilometrede kız gibi bir 206 aldık.(15.000 YTL - Takasta bu parayı vermişler araca, onlar da kıyamamış bari tanıdığa gitsin die bize bu fiyattan verdiler.) Araçta çizik dahi yok pırıl pırıl. Aracı çok inceleme fırsatım olamadı malesef yüzeysel bakabildim işlerin yoğunluğundan, araç babamda şu an. Fakat merak ettiğim bu aracın bilmediğim donanımları.Araçta: ABS. önlerde hava yastığı, Cd çalar(direksiyondan kumandalı), sis farları, elektrikli cam ve aynalar, yol bilgisayarı mevcut.

2.el satış sitelerine baktığımda bu araçlarda yağmur ve far sensörü 4 hava yastığı olduğu yazıyor(benimki ile aynı modellerde).Aracı denedim ABS si var. Sanırım üst modeli çünkü her modelde ABS ve CD çalar yok benim bildiğim.Ayrıca bazı modellerde kadran beyaz ve sadece teyb var. Bizimkinde beyaz kadran yok. Yol bilgisayarını hatırlıyorum sanırım digital bişeyler vardı. Araç 1.4 benzinli modeli, açık gökyüzü mavisi metalik. Çelik jant yok orjinal jant kapakları var. Şimdi bu araçta yağmur-far sensörü 4 hava yastığı mevcut mudur bilgilendirirseniz sevinirim.Çok merak ediyorum aracın donanımını... Teşekkürler...

• Arkadaşlar herkese iyi geceler.. Şu an araba arayısında birisi olarak 2006 model hdi x-design modeli (yanlış hatırlamıyıorsam eğer) bir araç bulduk.. Kazasız 77000 kmde ön camlar otomatik arkalar manuel, abs yok, fena olmayan bir araç.. en son 17350 ytlye bıraktılar aracı sizce nasıldır bu araç yani parasına değer mi? Fikirleriniz benim için gercekten önemli.. Vede araçtaki içeri ses alma olayı nasıl acaba?
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.