Şimdi Ara

peugeot 206 (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
981
Cevap
10
Favori
377.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Alışmışım Hararet 90 da sabit araç kullanmaya, birde ben göstergelere çok bakarım

Bu yüzden benimde hoşuma gitmiyor ,Bir kaç Usta ya göster dim ,Normal dedi ler ,

Kullanıyorum , bilen varsa açıklasın bu bir sorun mu değil mi

quote:

Orjinalden alıntı: destination darkness

Arkadaşlar tekrar merhaba;

Aracı sonunda test edebildim. 2 gün üstünden inmedim:) Son derece hoş bir araç. Her türlü bakımı yapıldı kimse inanmıyo 2004 olduğuna...

Fakat araçta yol bilgisayarı yokmuş. Sadece kadranda kaç kilometre yol yapıldığını gösteren ve açılınca 000000 die işaretler çıkan bi digital ekran var o kadar. Onun dışında arkadaki airbaglar ön yolcu koltuğunun yanındaki plastik çıkıntının içinde mi oluyo onu anlamadım. Airbag falan yazmıyo tam idrak edemedim .Ayrıca bu yağmur sensörü hangi durumlarda çalışıyo.Çalışması için silecek kolundaki oto yazan yere getirmemiz gerekiyo sanırım. Cama oto da iken su döktüm ama bi hareket göremedim sadece sigortadan çıt çıt die sesler duydum o kadar. Çalışma olayı nasıldır bu sistemin??? Ayrıca araç 1.4 motora göre son derece seri geldi bana yol tutuşu da çok güzel iyi bir tercih yapmışız sanırım...

Ayrıca dikkatimi çeken birşey daha oldu. Şehir içinde sakin kullanırken ve yüksek hızda klima açıldığında hararet göstergesi 90 ın biraz üzerine çıkıyor. Bu sizde de oluyo mu? Servis bu sorunun 206 larda kronik bir sorun olduğunu söyledi...

• quote:

Orjinalden alıntı: volkan2008

Benim araçtada oluyor ,

Alışmışım Hararet 90 da sabit araç kullanmaya, birde ben göstergelere çok bakarım

Bu yüzden benimde hoşuma gitmiyor ,Bir kaç Usta ya göster dim ,Normal dedi ler ,

Kullanıyorum , bilen varsa açıklasın bu bir sorun mu değil mi

quote:

Orjinalden alıntı: destination darkness

Arkadaşlar tekrar merhaba;

Aracı sonunda test edebildim. 2 gün üstünden inmedim:) Son derece hoş bir araç. Her türlü bakımı yapıldı kimse inanmıyo 2004 olduğuna...

Fakat araçta yol bilgisayarı yokmuş. Sadece kadranda kaç kilometre yol yapıldığını gösteren ve açılınca 000000 die işaretler çıkan bi digital ekran var o kadar. Onun dışında arkadaki airbaglar ön yolcu koltuğunun yanındaki plastik çıkıntının içinde mi oluyo onu anlamadım. Airbag falan yazmıyo tam idrak edemedim .Ayrıca bu yağmur sensörü hangi durumlarda çalışıyo.Çalışması için silecek kolundaki oto yazan yere getirmemiz gerekiyo sanırım. Cama oto da iken su döktüm ama bi hareket göremedim sadece sigortadan çıt çıt die sesler duydum o kadar. Çalışma olayı nasıldır bu sistemin??? Ayrıca araç 1.4 motora göre son derece seri geldi bana yol tutuşu da çok güzel iyi bir tercih yapmışız sanırım...

Ayrıca dikkatimi çeken birşey daha oldu. Şehir içinde sakin kullanırken ve yüksek hızda klima açıldığında hararet göstergesi 90 ın biraz üzerine çıkıyor. Bu sizde de oluyo mu? Servis bu sorunun 206 larda kronik bir sorun olduğunu söyledi...

hararetin 90 ın üstüne çıkması peugeot larda normal telaş yapmaya gerek yok saygılar

• ACABA CİDDİ BİR ISIYA ULAŞINCA ,

GÖSTERGE DE KIRMIZI BÜYÜK HARFLERLE STOP YAZAN BİR YER VARYA O AKTİF OLURMU

UYARI OLARAK,

YANİ OLAY CİDDİYE BİNMEDEN UYARI YAPARMI?
  • selam arkadaşlar
    herkese hayırlı ramazanlar diliyorum yeni araç sahibi olanlara da kazasız günler diliyorum

peugeot 2060HDI X_Desing aracım 54000 km oldu şu ana kadar çok şükür bir sorunla karşılaşmadım 45.000 bakımı dahil görala yaptırdım ve tüm bakımlarda ödediğim tutar 150 ila 200 ytl arasında oldu sadece 30000 bakımında mazot filtresi değiştiği için tutar 240 ytl civarı oldu. geçen hafta sonu aracımı bu sefer özel servise götürdüm(tanıdığım ve güvendiğim bir ustaya) polen, hava, yakıt filtreleri dahil 140 ytl tuttu(işçilik dahil) yağı da 12 taksitli olarak aldım toplamda 140 + 70 (yağ) = 210 ytl tuttu .
    Tüm bakımları yapıldı ve parçalarda bir sorun bulunmadı. sadece lastiklerimin 2 seneyi geçtiğii için değiştirirsen iyi olacağını söyledi ustam .
    2006 yılının mart ayından itibaren kullanmaya başladığım araçta genellikle uzun yolda yol yaptım ve aracın performansından çok memnunum full dolu da gittim tek sürücü olarak ta gittim araçta çekiş yönünden bir sorun yok.
    Tek eksi yönü bagajı bagajı biraz daha büyük olsa imiş harika olacak ama bu da bize yetiyor. Forum da peugeot kullanıcıları ve araçlarına karşı bir antipati var bunu anlıyamıyorum. ne var ise alman ve japon araçların var ama ben aracımdan istediğim verimi alıyorum severek kullanıyorum önemli olan da bu bence bu arada yakıt ekonomiside yanımızda kar kalıyor.(km de ortalama şehir içi ve dışı karma 140 krş yakıyor)

• quote:

ACABA CİDDİ BİR ISIYA ULAŞINCA ,

GÖSTERGE DE KIRMIZI BÜYÜK HARFLERLE STOP YAZAN BİR YER VARYA O AKTİF OLURMU

UYARI OLARAK,

YANİ OLAY CİDDİYE BİNMEDEN UYARI YAPARMI?

aynen öyle.stop yandıgı zaman derhal kenara cekıp durmak gerekiyor.uyarı yapıyor yani
  • SENİN ARAÇ DİZEL GALİBA İMZANDAN,

SENDE DE HARARET GÖSTERGESİ 90 İLE 100 E YAKIN OLUYORMU BASINCA GAZA ?

• ---

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi getziko -- 9 Mart 2010; 15:27:08 >
  • SERVISLER DE İNSANLAR ÇALIŞIR DİLMİ !

SERVİSİ İYİ VE KÖTÜ KILAN YİNE İNSAN FAKTÖRÜDÜR!

YANLIZ PEJO SERVİSLERİN DE BAZI ŞEYLERE BİZ BAKMIYORUZ DİYORLAR,

MESELA LPG Lİ ARACA SERVİS BAKMIYOR!

SİZDE SANAYİ YE GÖTÜRÜYORSUNUZ !

SONUÇ TA ORDAKİ DE İNSAN !

İYİ VEYA KÖTÜ OLMASININ ARKASINDA İNSAN FAKTÖRÜ YİNE!

ÜLKEMİZDE ZATEN ÇOK ŞEY SORUN OLDUĞUNU YAŞIYORUZ!

YAKIT FİYATLARI ! TRAFİK ! ARAÇ BİRDE ÇOK BOZULUR VE SERVİSLERDEDE BİZ BAKMAYIZ DENİLDİĞİNDE AN

SİNİRLENİYORSUN!

BİZ ŞİMDİYE DEK 4 FARKLI ARAÇ KULLANDIK

BUNLAR İÇİN DE EN MEMNUN KALDIĞIMIZ TOYOTAY DI!
  • quote:

SERVISLER DE İNSANLAR ÇALIŞIR DİLMİ !

SERVİSİ İYİ VE KÖTÜ KILAN YİNE İNSAN FAKTÖRÜDÜR!

YANLIZ PEJO SERVİSLERİN DE BAZI ŞEYLERE BİZ BAKMIYORUZ DİYORLAR,

MESELA LPG Lİ ARACA SERVİS BAKMIYOR!

SİZDE SANAYİ YE GÖTÜRÜYORSUNUZ !

SONUÇ TA ORDAKİ DE İNSAN !

İYİ VEYA KÖTÜ OLMASININ ARKASINDA İNSAN FAKTÖRÜ YİNE!

ÜLKEMİZDE ZATEN ÇOK ŞEY SORUN OLDUĞUNU YAŞIYORUZ!

YAKIT FİYATLARI ! TRAFİK ! ARAÇ BİRDE ÇOK BOZULUR VE SERVİSLERDEDE BİZ BAKMAYIZ DENİLDİĞİNDE AN

SİNİRLENİYORSUN!

BİZ ŞİMDİYE DEK 4 FARKLI ARAÇ KULLANDIK

BUNLAR İÇİN DE EN MEMNUN KALDIĞIMIZ TOYOTAY DI!

Anlamadım hiç bişey? Peugeot iyi mi kötü mü şimdi bu yazdıklarınızdan sonra? Herşeye sebep insanlar, ona lafım yokta benim sorumla ne alakası var?

• SEN SORUYU ŞÖYLE SOR ARKADAŞLARDA KATILIR !

PEJO 206 DİZEL İLE X BİR MARKAYI KARŞILAŞTIR MA SORUSU İÇİN BİR KONU AÇMANI TAVSİYE EDERİM

• http://www.araba.com/568281.html
    ilanında görülen araba sizce nasıldır?
    değerli görüşlerinizi esirgemeyin lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theserkan -- 25 Eylül 2008; 16:02:19 >
  • gaza yüklenınce dediğin gibi bir değişim olmuyor volkan2008
    valla benım arabada en ufak bi sorunla karşılaşmadım Maşallah..çok memnunum..yakıtı olsun,gidişi olsun,donanımı olsun..o kadar sorunlu bır marka olsa 7 yılda 5.5 mılyon satmazdı dunyada.ayrıca 207 şimdiden 1 mılyonu bulmuş arkadaşlar..hayırlı olsun.307 lerde sorunlu araç duydum ama 206 larda pek fazla işitmedim..arada bu forumda görüyorum işte.gaz yememe vs.onuda programla halledıyorlar.sadece biraz ses alıyor içeri..ama motoru kesınlıkle numara..kronık bır sorunu yok aracın.tavsiyemdır..
  • quote:

Orjinalden alıntı: theserkan

http://www.araba.com/568281.html
    ilanında görülen araba sizce nasıldır?
    değerli görüşlerinizi esirgemeyin lütfen

arac temız duruyor.ama yakından bakmak lazım.km sı cok iyi.orjınalse tabi..abs yok,benzinli...bence ekonomıklık acısından en fazla 2000 koyup dızelını alabılırsın..hatta 2006 dızel bıle bulabılırsın.servistede öyle ucuk rakamlar yok.45000 km bakımında 250 ytl,15000 bakımında 170 ytl ödedım

• arkadaşlar 2008 peugeot 206 comfortline sedanlar nasıl bilgisi olan varmı
  • 206 sedanlar İran üretimi ve 206 hb'lere göre daha fazla sorun çıkartıyormuş.Açıkçası ben 206 sedanı hiç ama hiç sevmiyorum 206'nın o göze gelen hoş görüntüsü bu arabayla kayboldu.Ben 206 sedanı her gördüğümde küfrediyorum
  • benim araba x-line modeli birde 2005 bir abs ile yok yaw bu pug un yaptıgı işi anlşamıyorum 2005 model araba hala abs yi bile opsiyonel koyuyor yaw :S:S:S
  • Arkadaşlar 206 x-designe( 2006 )modelini yeni aldım ve göstergede ABS lambası olmasına karşın,aracı çalıştırırken ABS ışığı yanmıyor.Aceba bu araçta normal bir şey midir? yoksa arıza varmıdır. Birde hiç bilmediğim bir konu olduğundan,göstergede standart ışıklar olup, aracın donanımına göremi o ışıklar yanıyor (yani araçta ABS yok mu yoksa ) Yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tarabya

Arkadaşlar 206 x-designe( 2006 )modelini yeni aldım ve göstergede ABS lambası olmasına karşın,aracı çalıştırırken ABS ışığı yanmıyor.Aceba bu araçta normal bir şey midir? yoksa arıza varmıdır. Birde hiç bilmediğim bir konu olduğundan,göstergede standart ışıklar olup, aracın donanımına göremi o ışıklar yanıyor (yani araçta ABS yok mu yoksa ) Yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkürler.

Bence en güzeli boş biyerde aniden frene bas, pedal takır takır vuruyosa abs vardır, ışık yanmıyosa da servise gidersin ama burada bu işi benden daha iyi bilenler var bence onlarla görüş derim ben...
  • Bu arada uzun süredir giremiyorum nete herkese selamlar. Aracı ilk aldığımızda çok sorular sormuştum ama artık aracı kullana kullana ustası olduk:) Bu arada aracı kullandıkça hastası oldum artık 206 manyağıyım:) Yollarda hep gözüm takılır oldu her modele bağımlılık yapıo bu araba...

Geçenlerde Ispartadan Fethiyeye gelirken yayla tarafında boş yolda cabrio meganla kapıştık, araba 22000 de önceki kullanan pek zorlamamış, ben açayım dedim motoru 4.viteste 140-150 yi gördük 6000 devirde:) Ama 40 km kapıştık inanmıcaksınız megana kafa tuttum bu motorla helal olsun dedim,dediğiniz kadar var 8valflik motor nelere kadir... Arkadaşta palio var, oturdu benim arabaya sandı palio motoru var, inanamadı aynı güçteki 2 motor arasındaki farka... Yalnız eksik tarafı bu aracın bence, yol sesini çok içeri alıyo,bende goodyear GT2 lastikler var, fena lastik değiller gerçi ama gene de yol sesini alıyo içeri özellikle tırtırlı asfaltta, ama onun da yolu var diye düşünüyorum,nitrojen bastırmak... Daha önce tranporterda işe çok yaradı denemeyi düşünüyorum siz ne dersiniz??? Yol tutuşu biraz düşüyo aracın fazla zıplıyo belki ama ses baya azalıyo...

• arkadaşlar 14.10.2008 akşam saat 10 gibi ataköy 9. kısımda 3 silahlı şahıs tarafından aracımız ve eşyalarımız gasp edildi araç altın tozu renginde alfa romeo 2006 model: 156 plaka:34 BB 8201 belki biyerde rastlarsınız diye yazdım 0533 249 22 97
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.