Şimdi Ara

peugeot 206 (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
981
Cevap
10
Favori
377.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Sidereal

beyler 2004 model ve üstü sunrooflu peugeot 206 xt arıyorum, aşağıdaki özelliklerde aracı olup satmak isteyen varsa talibim. Biraz fazla mı oldu ne:)
    temiz;boya,çizik,sürtme olmayacak.
    model : 2004 ve üstü
    beygir: 1.4 16v 90 hp
    renk : siyah ya da kırmızı
    km : 30000 altında
    şanzıman/yakıt: düz vites / benzinli
    sunrooflu

http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4423573
    http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4156498
    http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4841282

bilmem ne kadar işine yarar ama bi göz at istersen..

• saol babacım, ilk araç tam istediğim gibii ama maalesef marmariste ben istanbuldayım, 2si satılmıstı, 3.sünün fiyatı yüksek km sine nazaran.
  • hdi arabalarda kesinlikle yakıtı aldığın yere dikkat edeceksin en önemlisi bu çünki yakıt sistemi çok hassas artı hava filtresini 10000 değil 5000 binde değişmelisin malum ülkemizin yol durumu onun haricinde zayıf diyen arkadaşlara katılmmıyorum insanlar arabalarını 100 km hızla bi yere sokup sonra sadece çamurluk değişmesini istiyolar sınıfının her arabasından da güvenlidir o şaseye o motor kullanılır çok güvenli bişey istiyolarsa aynı paraya ikinci el bi 406 alabilirler 2000 motor bi arabada olabilecek herşeyde vardır
  • selam arkadaşlar

herkese hayırlı ramazanlar diliyorum Bu aralar canım çok sıkkın maddi olarak durumum hiç iyi değil bu nedenle aracımı satmak zorunda kalacağım sanırım ama dayanabildiğim kadar dayanacağım sizden ricam 34000 km hasarsız aracımı kaça satabilirim. Bilgisi olan arkadaşlar paylaşırlarsa sevinirim

selamlar
  • benim felineyle fever ı kıyaslama imkanım oldu bu gün farkettim ki benim ön tampon farklı . birazdaha kalın ve hava girişi daha geniş.. 2007 de hepsinde mi böyle yoksa feline farkı mı bu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: anti-mage

quote:

Orjinalden alıntı: anti-mage

arkadaslar bir sorunum var;
    gecenlerde bi kütahyaya gittim geldim 206 yla direksiyonu anamı aglattı o kadar sertki gel kas yap direksiyonu cevirirken cok yordu giderken gelirken dayıma verdim direksiyonu o da sikayet etti sorun var bu direksiyonda göster dedi gittim göral a adam ilk normal flan dedi sonra aldı aracı bi sürüse cıktı geldi yine normal dedi dedim nasıl normal toros direksiyonu gibi normal deyip saldı basından hayır bundan önce 2006 model 1.4hdi kullanıodum bunun direksiyonu normal sertligindeydi daha önce 206 kullanmıs olmasam tamam dicem sizce ne olabilir ve ankarada pug servisi önerebileceginiz bir yer varmı??

??yokmu cevaplayabilcek

eğer hidrolik kutusuna bak yağ eksikliği yoksa direksiyon pompan gitmiştir tam sağ tam sol yaparak görebilirsin uğulştu gibi ses varsa direksiyon pompasını değiştirmen lazım
    4007.ak büyük bi ihtimalle bakmak lazım

• quote:

Orjinalden alıntı: helin06

selam arkadaşlar

herkese hayırlı ramazanlar diliyorum Bu aralar canım çok sıkkın maddi olarak durumum hiç iyi değil bu nedenle aracımı satmak zorunda kalacağım sanırım ama dayanabildiğim kadar dayanacağım sizden ricam 34000 km hasarsız aracımı kaça satabilirim. Bilgisi olan arkadaşlar paylaşırlarsa sevinirim

selamlar

Aracın özelliklerii ne??Yani abs varmı vs.

• quote:

Orjinalden alıntı: OnTEC

benim felineyle fever ı kıyaslama imkanım oldu bu gün farkettim ki benim ön tampon farklı . birazdaha kalın ve hava girişi daha geniş.. 2007 de hepsinde mi böyle yoksa feline farkı mı bu ?

EMİN OL FELİNE FARKI BU..GTİ DAKİ TAMPONLARDAN FELİNENİN FARKI FİYAT FARKINDAN İLERİ GELİYOR
  • Arkadaşlar 206 aracıma hella xenon set aldım 2.el.300liraya süper oldu.Şimdi de meganeden çıkma valeo mercek aldım.Onu takınca size sonucu bildireceğim.Xenon almanızı tavsiye ederim.Süper bir şey.
  • arkadaşlar herkese merhabalar bugün itibarı ile aranıza katıldım.Benzinli 2000 model 1.6 206 XT aldım...Araç 52000 kmde sunroof ve abs donanımı var...
  • quote:

Orjinalden alıntı: HRMNKY

Arkadaşlar 206 aracıma hella xenon set aldım 2.el.300liraya süper oldu.Şimdi de meganeden çıkma valeo mercek aldım.Onu takınca size sonucu bildireceğim.Xenon almanızı tavsiye ederim.Süper bir şey.

hayırlı olsun resim isteriz ona göre

quote:

Orjinalden alıntı: eustun

arkadaşlar herkese merhabalar bugün itibarı ile aranıza katıldım.Benzinli 2000 model 1.6 206 XT aldım...Araç 52000 kmde sunroof ve abs donanımı var...

sanada hayırlı olsun arkadaşım, araç ne renk?
    kazasız sürüşler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mnt1907 -- 1 Ekim 2007; 22:16:44 >

• teşekkür ederim araç kuvartz gri renk(umarım doğru yazmışımdır)...herkese kazasız sürüşler...
  • quote:

arkadaşlar herkese merhabalar bugün itibarı ile aranıza katıldım.Benzinli 2000 model 1.6 206 XT aldım...Araç 52000 kmde sunroof ve abs donanımı var...

kaç kuruş
  • quote:

Orjinalden alıntı: uruk33

quote:

kaç kuruş

13500
  • hayırlı olsun..güzel fiyat..resim koyabilirmisin
  • quote:

Orjinalden alıntı: HRMNKY

Arkadaşlar 206 aracıma hella xenon set aldım 2.el.300liraya süper oldu.Şimdi de meganeden çıkma valeo mercek aldım.Onu takınca size sonucu bildireceğim.Xenon almanızı tavsiye ederim.Süper bir şey.

bu arada xenon montajı için ne kadar ödediniz?
  • Arkadaşımın sayesinde hiç para vermeden taktırmıştım ancak sorduğumda 50liraya takılır demişti.Benim aldığım Xenon set hellanın en son jenerasyonu.Ateşleyicisi ampülün kendi üstünde.Resimleri araba geldiğinde indiririm.Araba şu anda şehir dışında.Mercek işinide sömestir zamanına attım.Öğrenci olunca bu işlerle uğraşamıyorum.Şu anda merceksiz kullanıyorum ve hiç bir sellektör yemedim
  • arkadaşlar peugeot 206 için özel bir fun club sitesi açayım diyorum ancak sadece 206 ya mı açsam peugeot olarak mı açsam karar veremedim ne yapalım.

clioiii.com die site yapmış adamlar araç sahipleri için çok güzel bilgiler ve paylaşımlar var ama dh gibi genel bir sitede o denli birşey yapmak pek mümkün gözükmüyor ama peugeot adını taşıyan bir site hem daha rahat paylaşım hemde bulunabilirlik ve daha geniş kullanıcı profili açısından daha rahat olacaktır gibi geliyor bana .. ne diyorsunuz bu konuda ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnTEC -- 5 Ekim 2007; 9:07:48 >
  • merhaba arkadaşlar

Artık ben de peugeot 206hdi 2006 model sahibi oldum. Allah utandırmasın.

helin konuyu açmış ama kaçmış galiba.
  • Hayırlı olsun güle güle kazasız belasız kullanın
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.