Şimdi Ara

peugeot 206 (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
981
Cevap
10
Favori
377.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • abi eline saglık..güzel olmuş..alet deli bakıyor yaw..parklar kısalar uzunlar hepsi beyaz dimi..ne kadara maloldu sana..?..bide karşı tarafı çok rahatsız etmiodur umarımm.en çok çekindiğim olay bu
  • toplam 40 ytl ye mal oldu, parklar ve kısalar mtec beyaz, uzunlara dokunmadım. far ayarı yapıldıktan sonra hiç kimseden uyarı, selektör v.b almadım. tavsiye ederim
  • bende 206 hdi xt aldım 1 ay kadar once 2004 model daha once 2003 honda civic vardı
    tabiki performans olarak hondadan daha dusuk ama yakıt olarak karsılastırılmaz
    ayrıca 2. ve 3. viteste hızlanması (özellikle turbo devreye girdikten sonra) cok buyuk zevk verior.
    tam bir fiyat performans arabası kaporta zayıf olabilir ama ben brodwayde clioda kullandım onlarla karsılastırınca tank :) gibi
    herkese güvenli ve zevkli sürüşler
  • öncelikle selamlar 2007 206 1.4 var sormak istedigim 1 2 sey var´
    1 depo benzinle 550km yol gidiyorum bana az gibi geliyor sizce normalmi?
    2. ise xenon far düsünüyorum ankarada nereyi önerebilirsiniz ve bana maliyeti ne olur?
  • Arkadaşlar ben peugeotları araçları çok yakından bilen bir kişi olarak,206 araçların güvenlik açısından hiç kimsenin şüphesi olmasın ,her türlü araç çarpa gruplarına göre puan verillir,bu nedenle her ne olursa olsun aracın kaportası çarpma anında koruyucu bir etkenliği yoktur ,öneli olan aracın iç yapısının (KASA) sağlam olmasıdır ,buda peugeotun ve citroenin bütün modellerinde var ,bu araçların tek dezavantaj tarafı 0 alınan araçların bir süre sonra her tarafından ses gelmesi ,buda fransız araçlarının bir hastalığı olsa gerek ,en son şunu söylemeliyimki ,peugeot ve citroen araçlarının performans ,güvenlik ,ve teknoloji anlamında bir çok markanında üstünde olduğunu görebiliriz.206 hiç düşünmeden alabilirsinzi ,307 de aynı sekmentte olup 206 ve 307 motorları aynıdır.busebebple 207 ninde motoru farklı değildir.
  • Herkese merhaba,

Ben ilk defa bir araba alacağım. Aslında hayatımda hep Amerikan arabası kullandığım için altımda çok fazla hız yapmasam da ihtiyaç duyduğumda gücü bana istediğim gibi verecek bir araç istiyorum.

Peugeot 206'nın şeklini çok seviyorum. Uzun bir araştırmadan sonra gözüme en hoş gözüken arabanın bu olduğuna geldim. Hele ki ufak tefek makyaj ve modifiyeden sonra çok güzel olabiliyor.

İlk başta 206 XT 1.6 110 HP olan modelini düşünmeye başlamıştım. 2003-2005 modeller arası.

Birkaç gün önce 206 RC modelinin özelliklerini görünce hayranlıkla bu arabayı araştırmaya başladım.

Tabi ki aralarındaki güç farkı asla karşılaştırılamaz ama gerçekten bir 206 RC'ye sahip olmayı çok istedim. Aralarında neredeyse 10.000 YTL fark var. RC almak istersem 10 ay daha beklemem gerekiyor. Buna değip değmeyeceğini bilmiyorum o yüzden mümkün olduğunca bu araç hakkında yorumlar okumaya çalışıyorum.

Ben aslında araçta süratten ziyade kalkışta ve hızlanmada biraz çabukluk arıyorum. O da dediğim gibi ihtiyaç duyulabilecek zamanlarda kullanmak için. Yoksa ne bir yarışçıyım ne de süratli araba kullanırım.

Sizlerin de yorumlarını duymak isterim.

Şimdiden teşekkürler...

• teknolojik anlamda diğer markalardan çok mu üstün? ha ha ha ha artık tata bile motorlarında 8V kullanmıyor ya
    quote:

Orjinalden alıntı: efes77

Arkadaşlar ben peugeotları araçları çok yakından bilen bir kişi olarak,206 araçların güvenlik açısından hiç kimsenin şüphesi olmasın ,her türlü araç çarpa gruplarına göre puan verillir,bu nedenle her ne olursa olsun aracın kaportası çarpma anında koruyucu bir etkenliği yoktur ,öneli olan aracın iç yapısının (KASA) sağlam olmasıdır ,buda peugeotun ve citroenin bütün modellerinde var ,bu araçların tek dezavantaj tarafı 0 alınan araçların bir süre sonra her tarafından ses gelmesi ,buda fransız araçlarının bir hastalığı olsa gerek ,en son şunu söylemeliyimki ,peugeot ve citroen araçlarının performans ,güvenlik ,ve teknoloji anlamında bir çok markanında üstünde olduğunu görebiliriz.206 hiç düşünmeden alabilirsinzi ,307 de aynı sekmentte olup 206 ve 307 motorları aynıdır.busebebple 207 ninde motoru farklı değildir.

• arkadaslar merhaba, 206 almayı dusunuyorum ama cok karasız kaldım cok iyi seyler soyleyen de var cok kotuleyen de.. 1993 toyota corolla'm vardı ck rahat ve sorunsuz bi arabaydı..ondan sora peugeot 206 nasıl bir tercih olur?kullanan arkadaslar tavsiye ederler mi?
    karar vermem de yardımcı olursanız sevinirim..
  • dtiscorpıt.... ben 2 hafta once peugeot 206 xt en full olanını aldım 2004 model sanruflu v.s... ınanın honda bmw kullandım ama bu arabadan aldıgım zevkı almadım.. arac kesınlıkle sorunsuz 206 modelı ıcın konusursak.. surus keyfı ve performans super 1,6 110 16 walf aracım.. ama bu aracların bır bebek gıbı bakılması gerek yanı kesınlıkle yag ve suyunu hava fıltre ve egsoz olayını her bakımda kontrol ettırın.. ınanın baska arac kullanmazsınız.. bır de bu aracta sunu hıssedeceksınız sankı 3000 devırın altındayken motor bayılıyormus gıbı hıssettırıyorr bu bıraz can sıkıcı gele bılır ama kesınlıkle vıtes aralıklarıı 3000 devır altında tutmayın super ama super bır arac kullanmasını bılene.. alırsan sımdıden hayırlı olsun..
  • mrb 206 dizel sahibi arkadaslar.Ben de 206 dizel almak istiyorum.Naısl memnun musunuz?aracın çekişi nasıl?yokuşlarda performansı nasıl?araçta 5 kişi olunca(yüklü olunca) performans cok olumsuz etkılenıyor mu?Yakıt tüketimi ile ilgili şehir içi ve şehir dışı ölçümleriniz oldu mu?
    Pejoların genel olarak motoru çok sorunlu deniliyor buna katılıyor musunuz?
    Bir de benım boyum 192 cm.Bu aracta rahat edebilir miyim?kafam tavana değer mi?benım kadar veya bana yakın boyu olanlar yanıtlamasını istiyorum son sorumu ozellıkle.
    cevabınız ıcın sımdıden tesekkurler.
  • ne rampada sorun mu?şaka yaptın sanırım.bende 1,6 103 bg palio vardı..tork 148 idi..bunda 1,4 70 bg var tork160...hesap et artık..bende alırken tereddütdeydimm.ama şimdi onları sollarken rampada büyük zevk alıyorum..mutlaka bi test sürüşü yap
  • 2006 marttan beri 206 hdi kullanıyorum, bu güne kadar sadece tek bir sorunla karşılaştım o da yeni yazılımın yüklenmesiyle halloldu. yakıt tüketiminden gayet memnunum uzun yolda basmadığın sürece 1000 km yi rahat geçersin (depo 50 lt) şehir içi 800 km yi rahat gördüm. özetlemek gerekirse tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mnt1907 -- 1 Eylül 2007; 19:17:41 >
  • +1907...ayrıca çekişindenden bahsetmeliydin arkadaşa
  • 206 hdi sahibi arkadaslar gayet memnun gorunen..ben muhtmelen benzinli alabilecem..benzinlinini yakıtı nasıl arkadaslr?
    onerir misiniz?
    ayrıca biiş daha sormak istiyorum ben bu 206'nın donanım secenkelerini hic bilmiyorum xt'mi quicksilver 'mi,roland garros'mu vs. bakmalıyım ne dersiniz?
    simdiden tesekkurler..
  • ben benzinli kullanıyorum
    tüketimi gayet makul cekişide gayet iyi 1.4 benzinli kullanıyorum ben
    donanıma gelirse alabilirsen quiksilver al mükemmel arac tek kelimeyle quickler
    bir kac tane quik:
    http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4703932 (yan apartmandaki abimiz satıyor bunu ankara cukurambarda)
    http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4611923

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anti-mage -- 1 Eylül 2007; 22:46:32 >

• DolunAy3559 ve anti-mage tesekkur ediyorumm
    bu 206 gercekten ii araba sanırım.206 sahibi kimle konussam arabasından memnun olmayan yok sanırım 206 yı kotuleyenler 307 vs binmiş kişler..
    206 guzel ya gercekten..
  • şirketten temiz pug 206 2000 model diesel tek kapı arka cam kapalı 10-11 bin ytl nasıl fiyat tavsiyesi olan varmı? teşekkürler
  • Arkadaşlar 10.000-13.000 arası araç almak istiyorum. Benzinli ve otomatik peugeot 206 almak istiyorum(2000-2001 model), ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isl_b -- 3 Eylül 2007; 13:27:27 >
  • şirketten araç alınmaz.Hor kullanılmıstır,çok binen olmustur.Bakımsızdır.Sana cok masraf cıkartır.
    quote:

Orjinalden alıntı: erol erdinç

şirketten temiz pug 206 2000 model diesel tek kapı arka cam kapalı 10-11 bin ytl nasıl fiyat tavsiyesi olan varmı? teşekkürler
  • aynen katılıyorum.şirket arabası sakın alamayın
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.