Şimdi Ara

peugeot 206 (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
981
Cevap
10
Favori
377.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    gecenlerde bi kütahyaya gittim geldim 206 yla direksiyonu anamı aglattı o kadar sertki gel kas yap direksiyonu cevirirken cok yordu giderken gelirken dayıma verdim direksiyonu o da sikayet etti sorun var bu direksiyonda göster dedi gittim göral a adam ilk normal flan dedi sonra aldı aracı bi sürüse cıktı geldi yine normal dedi dedim nasıl normal toros direksiyonu gibi normal deyip saldı basından hayır bundan önce 2006 model 1.4hdi kullanıodum bunun direksiyonu normal sertligindeydi daha önce 206 kullanmıs olmasam tamam dicem sizce ne olabilir ve ankarada pug servisi önerebileceginiz bir yer varmı??
  • quote:

Orjinalden alıntı: anti-mage

arkadaslar bir sorunum var;
    gecenlerde bi kütahyaya gittim geldim 206 yla direksiyonu anamı aglattı o kadar sertki gel kas yap direksiyonu cevirirken cok yordu giderken gelirken dayıma verdim direksiyonu o da sikayet etti sorun var bu direksiyonda göster dedi gittim göral a adam ilk normal flan dedi sonra aldı aracı bi sürüse cıktı geldi yine normal dedi dedim nasıl normal toros direksiyonu gibi normal deyip saldı basından hayır bundan önce 2006 model 1.4hdi kullanıodum bunun direksiyonu normal sertligindeydi daha önce 206 kullanmıs olmasam tamam dicem sizce ne olabilir ve ankarada pug servisi önerebileceginiz bir yer varmı??

??yokmu cevaplayabilcek
  • arkadaslar 2000 model bı 206 ım var benzınlı debrıyaj baskı balatası bitmis parçayı sordum 330 mılyon dedıler cok pahalı degılmı ben izmirde kalıyorum izmirde bildiğiniz bi yedek parçacı var mı yardımlarınız beklıyorum
  • anti-mage ......
    anlattıgın olayı cok ıyı anladım emın ol hıdrolıgınde ve ya bılyesınde problem vardır.. ama her yetkılı servısı ınan bunu anlamaz bak sana tavsıyem eger ıstanbuldaysan sanayı mah. efe otoya gıt orada dıreksıyon uzerıne sırf master yapmıs davut usta var.. sırf senın bu yazdıgın konu ıcın onu aradım ve bana kesın bır sey vardır ama herkez anlamaz servız bıle olsa dedı.. ok..
  • 2000 206 xt 92000 de 15 milyar pazarlıklı fiyatı var ne dersiniz? uygunmudur
  • arkadaşlar 2. el peugot 206 larda abs nin standart olduğu donanım hangisi dir , o kadar cok versiyon var ki bulamadım.
  • selam arkadaşlar bnde 4 ay önce 2000 model 206 rolland garros aldım araba almadan once 8 ay gezmedıgım yer bılmedıgım ozellık kalmadı sonunda aldım ve çok memnunum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: oliwer

arkadaşlar 2. el peugot 206 larda abs nin standart olduğu donanım hangisi dir , o kadar cok versiyon var ki bulamadım.xr

XR de kesınlıkle yok zaten standart model.XT modelinde ve rollan garos ta olabılıyor oda opsiyonel yanı olmayanlarınada rastlayabılırsın yani şans işi bıraz.XT en full modelı bıde rolland da 4 kapılı spor modeli...eger alacaksan 1,6 al 1,4 ler daha fazla yakıyor haberın olsun...
  • bu topic de 206 sedan kullanan var mı acaba. bu herkesin bahsettği kronik sorunları merak ediyorum. bu aracın en üst otomatik versiyonu 28 ilyara veriyolar. kullanım konfor ve bakım masrafları nasıldır
  • 1.4 206 sı olan arkadaşlar km de kaç yakıyo aracınız?
  • Bende cuma günü yeni bir 206 feline 1.4 benzinli aldım dün aracı aldım.

Aracın kullanımı çok zevkli yumuşak.
    felinenin donanımı çok güzel çok daha pahalı araçlarda bile bulamayacağınız özellikleri barındırması bir +
    vede şunuda görmüş oldum ki 206 ya siyah çok yakışıyor :D
  • feline ye sıyah çok yakışır ama sıcak memleketteysen işin bitti:D
  • valla sıcak sıcaktır adanada beyaz alsan da klimayı açıyorsun siyah alsan da

ama komuşlardaki beyaz ve bordo feverlara bakınca benimki benim olduğundan mı yoksa siyah olduğundan mı ne daha bir güzel duruyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: DolunAy3559

anti-mage ......
    anlattıgın olayı cok ıyı anladım emın ol hıdrolıgınde ve ya bılyesınde problem vardır.. ama her yetkılı servısı ınan bunu anlamaz bak sana tavsıyem eger ıstanbuldaysan sanayı mah. efe otoya gıt orada dıreksıyon uzerıne sırf master yapmıs davut usta var.. sırf senın bu yazdıgın konu ıcın onu aradım ve bana kesın bır sey vardır ama herkez anlamaz servız bıle olsa dedı.. ok..

eyw birader ama ankaradayım ankarada bir servis arıyorum bugun yarın halledersem
    2gün sonra gene bi uzun yola cıkcam(ankara-kütahya) daha rahat ederim sorun hallolduktan sonra

• quote:

Orjinalden alıntı: D_G_N

1.4 206 sı olan arkadaşlar km de kaç yakıyo aracınız?

0.20 ytl yakıyor benimki 1.4 benzinli
  • 17 Eylül 2007; 22:06:37

--------------------------------------------------------------------------------
    eco-mod olayı nedir nasıl devre dışı bırakırız bilen var mı ? Aracı durdurduktan yarım saat sonra elektronik herşey kapanıyo teyp de açılmıyor tekrardan motoru çalıştırana kadar ekranda eco-mod yazıyor
  • İptal etmenin bir yolu yok (kullanım kılavuzuna göre) tüm yeni pegueot araçlarda var bu partnerde bile (2005 vardı bir ara bende ondan biliyorum) ..
  • iptal edilem,or sanırım..bence çok ii bi özellik.neden iptal etmek istiosunki?
  • benim ki 1.6 90 hp şehir içi 200 bin yakıo şehirdışı 160 millet inanmıyor en son arklar la gezerken inandılar arkadaşımda 1.4 var 250 yakıo şehir içi bende 1.4 alacaktım ama 1.6 denk geldi çok uygun bir arabaydı aldım iyi yapmışım galiba
  • beyler 2004 model ve üstü sunrooflu peugeot 206 xt arıyorum, aşağıdaki özelliklerde aracı olup satmak isteyen varsa talibim. Biraz fazla mı oldu ne:)
    temiz;boya,çizik,sürtme olmayacak.
    model : 2004 ve üstü
    beygir: 1.4 16v 90 hp
    renk : siyah ya da kırmızı
    km : 30000 altında
    şanzıman/yakıt: düz vites / benzinli
    sunrooflu
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.