Şimdi Ara

Peugeot 206 + 1.4 hdi comfort ne dersiniz alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar değerli yorumlarınızı bekliyorum lütfen yardımlarınızı esirgemeyin.

2010 model Peugeot 206+ 1.4 hdi comfort sizce alınır mı ? yakıt durumu hakkında az yaktığını biliyorum ve hali hazırda ford fiesta(2006 makyajlı abs'siz) kullanıcısıyım ve eş değerlere sahip yakıt değerleri olan araç aramaktayım.

baktığım araç 21.000 TL fiyat normal mi ? 206+ hakkında hiçbi bilgim yok ama gencim ve tipi çok hoşuma gidiyor

• Yaklaşık 1,5sene 2010Comfort Hdi kullandım.
    Yakıt gerçekten bombastik derecede başarılı ama araba uzun yolda kötü.
    Konfor, izolasyon vs yerlerde...
    Ama motoru PSA-FORD olduğundan ve bir çok araçta kullanıldığından bakımları vs üzmez...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • araç kaç kilometrede, ayrıca kazası var mı?
  • araç istanbul plakalı ve 129 bin de
  • Ekim ayında 2010 Comfort+stil paketli, sol ön çamurluk boyalı, beyaz, 80binde dizeli 22bine sattım. Bilginize

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ford fiesta mı galeriden almıştım tramerden de sorgulatmıştım ikinci bir mesaj daha geliyormuş onu gözden kaçırınca, aracı üzerime aldıktan sora muayeneye soktuğumda km sinin düşürülmüş olduğunu görmüş oldum ve hafif kusur olarak yazıldı. böylece araçtan çok az yakmasına rağmen ve iyi bir ustaya gösterip motorunun sağlam olduğunu öğrenmeme rağmen soğudum. yine aynı galeride bi peugeot gördüm km si düşürülmemişse aldığım fiestayı geri verip üzerine bin + tl verip peugeot yu almak istiyorum.hayırlısı bakalım.gencim genç yaşta öğrendim ki galeriden araç alınmazmış.
  • onder.anamur kullanıcısına yanıt
    2 ay önce bir arkadaşım için 2011 model 206+ bulduk, araç boyasız 40bin de tertemiz bir araçtı fakat, araca binince hayal kırıklığı yaşadım, ses yalıtımı çok kötü, şu an kullandığım araç 2004 dizel punto 110 bin de ve arada motor sesi yalıtımı açısından çok büyük fark var. Bence biraz daha araştırıp yinede kmsi oynanmamış 2006 ve üstü makyajlı kasa fiesta alın, her iki araçta aynı motora sahip olmasına rağmen arada kalite farkı var. Tabi aracın yaşı daha büyük olacaktır bu da dezavantaj.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Durace -- 21 Aralık 2013; 20:32:31 >
  • Benim lada samara gibi içine bin her yerinden tıkırtı geliyor ses geliyor :D Aynı paraya megane 2 tavsiye ediyorum.
  • Fiesta ile devam edin macera aramayın bence 206+ hdi urban move kullandım 5 para etmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.