Şimdi Ara

****Peugeot 206,206 + Paylaşım Alanı**** (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.472
Cevap
34
Favori
722.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SAGDAKİ UFAK DUGMEYE BASINCA EN SAGDA ÇIKIYOR
  • doğru olup olmadığını bilmiyorm ama bana göre senin arabaya 2 satır ekran konmalı ama bizim zeki peugeot masraftan kaçınıp tek ekran koymuş ve yol bilgisayarı koymamış yani acilen iki satır ekran alıp arbanı onurlandırman gerekiyo
  • arkadaşların aldıgı ekran 3 satır değil mi?ben neden 2 satır almalıyım sence..bu konuda biraz bilgisizimde yardımcı olursanız sevinirim
  • ya benim iki satır dediğime bakma benim dediğimde aynı ekran ben yanlış söylüyorum aslında 3 satır
  • yol bilgisayarınıda taktırdım mı tam süper olacak valla..ama ben 206 quik ekranı nerden bulacam..hadi com2000 i sıfır falan bir şekilde alırım.tek düşündüren ekran
  • bence asıl kolu düşün 206 gti,rc quik hepsi uyuyor ama kolda daha çok sorun oluyor,hata ışığı yakmada filan neyseki bende hiçbir sorun çıkmadan taktılar....
  • ekranı aldıktan sonra 206 ekranı olduktan sonra cerceve sorunu falan çıkmaz dımı..kolu servistende alırım..yarın çıkmacı gezcem bol bol hoşuma gitmeye başladı bu iş
  • bende rt3 ekranı alıyorum.
    haftaya para göndereceğim fransaya

ekranın boyu 7''
    yani 18 ekran
  • link yada resim koyarmısın..merak ettim çok

• ergin rüyama gircek ya bu rt3..naptın sen ya mükemmel birşey
    bu arada ikinci linkdeki cerceve benım araca uyuyor..ilki uymuyor.çünkü 2 parça benım flaşör düğmesi..resim eklemiştim ordan görebilirsin
  • gelişmeleri yaz buraya
    kolay gelsin sana

rt3 evet başka birşey.
    sony playstation bağlayacağım ben ona
    araç içi dvd
  • ergin aradım şimdi servisi adam bana birsürü çeşit var diyor..kod falan istedi,ancak öyle yardımcı olurum diyor..bunun kodunu nerden bulabılırız..yanı begendiğiniz bir arabanın şasi numarasını verin ben ordan ekranı kolayca bulayım dedi..napcaz şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uruk33 -- 11 Aralık 2008; 12:26:58 >
  • Özgür abi senin ilk yapacağın iş çıkma 206'nın 3satırlık yol bilgisayarı ekranı bulman.Dereceyi gösteriyorsa bizim gibi sonradan sıcaklık müşhürü de almak zorunda kalmayacaksın.Sonra 0 veya çıkma com 2000 bulacaksın.Yalnız sende far sensörü olduğundan dolayı hem far sensörü düğmesi hemde yol bilgisayarı düğmesi çalışan kolu bulmalısın.Senin koldan tek farkı sağdaki düğme de çalışıyor olacak.Göğüsteki çerçeveyi değiştirmek zorunda değilsin.o çerçeve ekrana birebir uyuyor.
  • ben kolun kodunu yolladım servise o numarayı ver drek fiyat veririler

yol bilgisayarlı sis farlı yagmur far sensörlü com2000 kolun kodunu
  • @murattapar çok teşekkür ederim..

diğer murat çerceveyi değiştirmeme gerek yok mu?bak ben bunu bılmıyordum.çok sevindim şimdi
  • arkadaşlar servisi aradım 700 küsür ekrana fiyat söyledi,530 da kola fiyat çekti,yagmur ve far sensörlü olanına...ayrıca şöyle bişeyde söyledi.ekranı değişmeme gerek kalmayabilirmiş..tek satırda çözülebilir dedi.ne kadar doğrudur sizce??
  • çıkmacıda total 200 ytl ye halledersin durumu istersen numsarada vereyim ara sor
  • valla çok iyi olur dostum ya..alayım hemen numarayı..2 servis daha aradım aynı parayı söyluyorlar..1300 ü buluyor..yan sanayi com2000 400 çektiler..ekrana 700 küsür çekiolar
  • arkadaşlar izmirde cruise control takan yerde buldum..şu yol bilgisayarını halledelim onunda ayrıntılarını gidip öğrendikten sonra paylaşcam sizlerle..ama şu servsin fiyatları kafayı çizdirdi bana..murattapar numara beklıyorum dostum senden
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.