Şimdi Ara

****Peugeot 206,206 + Paylaşım Alanı**** (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.472
Cevap
34
Favori
722.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet..ben şu yagmur ve far sensörlü com2000i alayım yarın taktırayım..ekranada bakcam..servise sordugumda 'navigasyon ve bılmem ne ekranı'dedi ve fiyatına 730 gibi bişeler söledi..baya bir uçtu.com2000i sanırım 120 civarı alıcam onu..murattapardanda bir tel aldım ankaradan sordurcam burdan bulamazsam..com2000i takalım dediğin gibi ekran kolay..acaba servis navigasyon vs olaya girince mi 730 ytl fiyat söledi bilemiyorum.murattapar ın verdiği kodla sordurdum ama bilemiyorum
  • Bizim arabada takılı olan com 2000 servisteki ustanın dediğine göre full bir kolmuş herşeyi varmış.Yalnız yağmur sensörü konusunda pek emin değilim onu söyleyim.Özgür abi 3satırlık ekranı sorduğumda 0'ına 250lira gibi bir fiyat çekmişlerdi sana RT3 için uyumlu olan ekran fiyatı söylenmesin?

Bu arada arkadaşlar anlık tüketimde yol bilgisayarı 1.viteste hiç bir devirde ve 2.viteste 2000devre kadar hiç bir veri göstermiyor?Bu sizde de mi öyle?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HRMNKY -- 12 Aralık 2008; 2:04:32 >
  • bazen bana oluyor ancak bnm aracım 308 peugeot kardeşligi farketmez
  • Tabiki oto_glr.Model farketmeden Hepimiz Peugeot'cuyuz Eğer sende de durum öyleyse bizim araçta bir sıkıntı yok
  • bu arada xenon işlemin 10 numara inceledim geçen cok orjinal olmuş mercek hiç sırıtmamış
  • murat navigasyonlu ekran diyince ben zaten orda bir durdum..sanırım rt3 olabılır.o ekranın o kadar pahalı olmaması lazım çünkü yagmur sensörü için sagda düğme yok zaten..auto konumu var..ona getirince devreye giriyor..bi düğmeye falan basmıyosun yani
  • arkadaşlar benim topiğe bir arkadaş yazmıştı yol bilgisayarı uyguladık diye bende merak ettim sordum alttaki benim ona yazdığım mesaj üsttekide onuh verdiği cevap:
    merhaba

evet yaptık hiçbirinde sorun olmadı,307 ekranı ve comm2000 olduğu zaman sorunsuz çalışıyor fakat 307 üretimi bittiği için piyasada yol bilgisayarı düğmesi olan comm2000 bulmak ta zorlaştı tabiiki.Ancak istanbulda hurdacılardan çıkması bulunabiliyor.ayrıca geniş ekranlarda da silik gösterme sorunu yaşanıyordu 307 lerde,onun da sağlamı lazım.

iyi günler siz peugeot partner topiğine bir çok arabya yol
    bilgisayarı uygulaması
    yaptık demişsiniz hiç partnera yaptınız mı bir de ben sorduğumda serviste
    ki eleman
    partnera uygun com2000 olmadığını eğer 307ninkni felan takarsakta airbag
    arızası
    vereceğini öyledi bu ne kadar doğrudur verceğiniz cevap için şimdiden
    teşekkür
    ederim

• arkadaşlar 307 ekranına 150 ytl fiyat cektiler.az önce geldim eve..206 ekranını bulamadım izmirde..2 sanayi gezdim.com2000e de 250-300 arası dıorlar ya cıldırcam.2 yerde sordum..
    bu arada cruıse kontrol oluormuş benım arabaya mujdemı isterim adam olmaz dedi 206 lara..ya bence olur dedim.abi ben cok ugrastım 206 lara hız sabıtleme takmak için dedi ama olmaz dedi.adım gıbı emınım dedi..araba nerde dedi gel dedim..adam egıldı fren pedalının oraya bakmaya.şaşırdı baya..abi seninkine VALLAHA OLUR dedi..güldü falan,şaşırdı baya..takalım dedi.onu askıya aldım şimdilik..
    GELELİM ASIL MESELEYE ADAM PERT OLMUŞ BİR XSARA VAR DEDİ..ARACTA HIZ SABİTLEME,YOL BİLGİSAYARI,SENSÖRLÜ FARLAR,SİLECEKLER..VS..ONUN TÜM PARÇALARI TAKALIM SENIN ARABAYA DEDİ..HIÇ DÜŞÜNMEDİĞİM BİŞEYDİ ARKADAŞLAR XSARA..bu parçalara 300 cektiler toplamda
    SİZCE XSARA NIN PARÇLARI BENIM ARACA OLUR MU?HIZ SABİTLEMEDE DAHİL ARKADAŞLAR???

• izmirin çıkmacılarıııııı kazıktır parçalarııııııııı
  • Özgür abi dediğim gibi 2006 ve sonrasındaki 206'lara hız sabitleyici takılıyor çünkü motor kodu farklı.Bize maalesef olmuyor.Xsaranın parçaları senin araca olur mu bilmiyorum sanki onun kol takımı daha farklıydı.Ama yanlışta biliyor olabilirim
  • arkadaşlar olmaz diyosunuz demekk..off yaa..napcaz
  • olAbilir ya aynı parçalar zaten ayrıca denemekten zarar gelmez

bu arada hız sabitleyici hangi motor koduna takılıyor ki ben benim arabanın motor kodunu vereyim bkın isterseniz
  • valla aşağıya baktı dediğim gibi 4 tane kablo var gıbı bışey dedi.normallerde 3 oluyor ondan olmuyor dedi..snınkıne olur dedi..şaşırdı hatta çok..inatla olmaz diyordu cünkü:)
  • @Murattapar.Bizim arabanın şase kodu 8hx olarak başlıyor.207 çıktıktan sonra motorda çok hafif bir revizyona gidildi ve euro 4formuna çekildi motor.Motor kodu da 8hx yerine 8hz oldu.8hx'lere cc takılamazken 8hz'lere takılıyor.

Bu arada sıcaklık müşhürünü naptınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HRMNKY -- 13 Aralık 2008; 19:23:07 >
  • murat sorusuna cvp aldıktan sonra banada cvp verebılırmısınız...com2000i taktırdıktan sonra serviste tanıtmak falan gerekiyor mu aacaba.sanayide taktırmayı düşünüyorumda
  • Özgür abi kol takıldıktan sonra araç otomatik kolu görüyor ama yol bilgisayarı parametrelerinin açılması için servise gidilmesi şart
  • anladım murat..kolu takacaz,ekran içinde servisde parametreleri yükletcez ok

ayrıca kızcan ama cc de taktırıyorum
  • Yol bilgisayarında anlık tüketime göre gaza basar oldum.1mm gaza az bassam bile hız aynı kaldığı halde yakıt en az 0.5 lt düşüyor.CC'ye tabiki ihtiyaç var ama uzun yolda gözüm sürekli yol bilgisayarında olacak Ah o 4.kablo bide bizim araçta olsaydı
  • ben de şu 2005 model 206 hdi me bir cc yapabilsem... vallahi çok ihtiyacım oluyor hergün otobanı kullanıyorum...
  • murat veya tyu abi cevrenızde yok mu ya 206 ekranı bir yardımcı olun su kardeşinize
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.