Şimdi Ara

****Peugeot 206,206 + Paylaşım Alanı**** (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.472
Cevap
34
Favori
722.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BEN SATAYIM DIODUM MURATCIM..KALABALIK ETMESIN..ANNEMIN KAFASI KIZAR VALLA ATAR ÇÖPE
    AMA SAKLAMAKTA FAYDA VAR TABİİ..EKRANI SAKLAMASAK OLABILIR AMA,ALTI ÜSTÜ TEK SATIR
  • quote:

Orjinalden alıntı: uruk33

BEN SATAYIM DIODUM MURATCIM..KALABALIK ETMESIN..ANNEMIN KAFASI KIZAR VALLA ATAR ÇÖPE
    AMA SAKLAMAKTA FAYDA VAR TABİİ..EKRANI SAKLAMASAK OLABILIR AMA,ALTI ÜSTÜ TEK SATIR

puhahahahahah altı üstü tek satır

• Özgür abi tek satır dediğin ekranın servis fiyatı 250lira ona göre
  • HADİ YA,O KADAR PAHALI MIYMIŞ.. HARMANKAYA UNUT SERVİSİ SERVİS YOK,SANAYİ VAR NE SERVİSİ BU ARADA ÇOK UZUN YOLA CIKMIOSAN BOSVER CC Yİ..SAKATLIK OLCAKSA EGER BOŞVER

MURATTAPAR TAKİM CC Mİ BASCAM HAVAMI SANA,SEN GEC DALGANI İŞİN ESPİRİSİ TABİ DOSTUM

• Abi sanayi sanayi diyorsunuz da bugün 65bin bakımı için sanayideki özel servislere gittim en ucuz 105lira fiyat almıştım ki o fiyatta hava filtresi yan sanayiydi ve yağın modeli daha başkaydı.Aynı bakımı yetkili serviste 90liraya yaptırttım hemde orjinal parçalarla e ben napim bu durumda CC işi benim için rafa kalktı yol bilgisayarına göre gaza basarız artık napalım Aklım şu anda sıcaklık müşhüründe.Onu düşünüyorum nasıl olacak acaba merak ediyorum
  • O OLUR SANIRIM..SENIN EKRANDADA 'ICE ALERT' YAZCAK ARTIK DESENE..KONYADA GÖRMÜŞTÜM BUNUDA
  • bende müşür varda onunla ugraşacak zamanım yok yoksa onu yapacagım :S:S:S
  • Otostart'a baktım da orada sıcaklık sensörlü ayna 75lira ve bizim araca da uyuyor.Aynı zamanda bu aynanın ısıtma özelliğide varmış.Konya'da Ice Alert yazması normal dün gizli buz vardı Allahtan hızım yavaştı da bir problemle karşılaşmadım.Artık kolay kolay arabayı dışarı çıkarmayı düşünmüyorum.Yatsın garajda
  •  ****Peugeot 206,206 + Paylaşım Alanı****

arkadaşlar citroende yazıyor parcada
  • bugün itibariyle individual arkadaşımızın büyük katkıları ve ilker arkadaşımızın büyük emeği ile bixenon farlarıma kavuşmuş bulunuyorum,resimleri de paylaşayım,fikir ve yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar...

****Peugeot 206,206 + Paylaşım Alanı****

• 10 numara olmuş..çok güzell valla kazasız belasız...yavaş tyu yetişemioz sana
  • teşekkür ederim,ah şu arabama bir de cc olsaydı süper olacaktı,ama olsun yine de seviyorum,son 1 ayda baya bi uğraştım baya bir değişiklik yaptım artık sıra keyifle kullanmaya geldi.
  • @tyu

Hocam bi-xenon konusunda bizim 206'mız tekti ya niye yaptınız şimdi tek değil artık :( Ama olsun ilkin tadı her zaman başkadır di mi İşin şakası bi yana Haziran'dan beri bi-xenonlu 206'ya sahip biri olarak söyleyeceğim tek şey aydınlatmadaki fark inanılmaz.Kesinlikle memnun kalacaksınız.İlker abi'de işinin piri biridir ona yaptırdığınız için asla pişman olmazsınız emin olun Resimlerinizi Peugeot başlığında açmış olduğum 206'da adım adım bi-xenon başlığına da koyarsanız konu karmaşasının önüne geçmiş oluruz.Bi-xenon'lu 206'nız hayırlı olsun
  • HERKES BU KONUDA YOGUNLAŞINCA TYU DA BURAYA YAZMIŞ.. ABİ PARAYI SOKAKTAN MI TOPLUYORUM YA,KOYUYOSUNUZ BÖLE..ŞİMDİ İŞİN YOKSA BİXENON YAPTIR,BAYILDIMM
  • benim farlar mercekli zaten bu bixenon ne ayak bende yapayım olmamı arabada çakma bi 8000k xenon kit var uyuz oluyorum yakında çıkartıp kıracam :S:S mzaten
  • çok teşekkür ederim,arkadaşlar... benim farlar normal orjinal far kadar bile aydınlatmıyodu,içleri çamur dolmuş arkalarınde açıklık vardı,çok uğraştım bu işle git gel far ara angel ara,mercek bul ama sonunda değdi. ben resmen allaha emanet gidiyomuşum,bir ara doktora bile gittim acaba bende gece körlüğümü var diye,gözlerimi kontrol ettirdim,ilkerle tanışmam tamamen individual arkadaşımız sayesinde oldu,kendisine de bir kez daha teşekkür etmek istedim. resimleri buraya koymamın sebebi sadece ilgi duyan arkadaşlara referans olmaktı,ilker gerçekten bu işin piri,kesinlikle tavsiye ederim...

• barış,

rica ederim.
    çok sevindim. gerçi sen bayramdan önce istemiştin ama ..
    bence beklediğine değdi.

ilk resim harika çıkmış.
    tam google da aratmalık olmuş.

kazasız belasız sürüşler arkadaşım
  • com2000 im sıfır olarak gelıcek..(hrmnky) murat saolsun
  • bugün izmir irde servisi aradım..işçilikle birlikte 1500 ytl fiyat çıkardılar komedi bunlar yaa
  • araba mı inşaa ediyorlrmış :D:D:d

yaw banada quicksilver ekranı lazım çerçevesi ile beraber onu araştırıyorum
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.