murat jantlı halinide koy aslanımızında bakalım bi maşallah diyelim
lord biraderim bixenon uda yaptırcam şunu halledeyimde
yaptırmayacam yapacam
yapcan bidee hadi bakalım
Bi-xenon işi 206 farları için çok zor çünkü farın alanı dar ve o merceği oraya yerleştirip odaklama noktası ayrı bi işkence.Ama yaparsanız da tadından yenmez.Özgür abi jantları Martta taktırmayı düşünüyorum malum kış var onu bi atlatalım ilk
martı beklıcez mecburen :) iyi bakalım..şu yol pc mi halledeyim xenonda yapcaz inşallah daha ben senı rahatsız ederim murat
Vay mucitler helal olsun uğraşın tabi böyle şeylerle.
eyvallah..
Arkadaşlar bende 2000 model GTI var ekran 2 satır gibi ama yol bilgisayarı yok , derece ve saat , tarih falan yazıyor, eskiden orijinal radyo/teyp de ordan çalışıyordu ama yıllardır ekran derece ve saat gösteriyo başka işlevi yok :) , şimdi ben bu yol bilgisayarı işini sadece com2000 le halledebilirmiyim yani?
nasıl olucak ya kac haftadır ben ekran aramıyormuyum sende bılıyorsun..bilmiyormuş gibi olur demişsin arkadaşa
2satırlık ekran yol bilgisayarı için uygun değil mecbur ekranı da değiştirmek zorundasın.
ya gti larda zaten 3 satır ekran yok mu altta derce üstte teyp felan yazıyı benim bildiğim sadece onun ki 2000 model olduğu için silecek kolu eski türlerden ben onddan dolayı öyle dedim
quote:
Orjinalden alıntı: uruk33
quote:
Orjinalden alıntı: cemoandcemo
evet sadece com2000 ile hallolur
nasıl olucak ya kac haftadır ben ekran aramıyormuyum sende bılıyorsun..bilmiyormuş gibi olur demişsin arkadaşa
ne bu şiddet bu celal yavaş korktum şimdi ya
bizim taktıgımız da zaten iki satır birde arada rds fm felan yazan küçük satır var işte bizde onlarla 3 satır dioz işte
kardeş ozaman bendeki kesin 3 satır :)
aynen sadece kol al yüklet çok güzel oluo tavsiye ederim
arkadaşlar bende 206xt hdi 2004 e yol bilgisayarı yapacam. benden önceki sahibi ekranı değiştirmiş sağolsun :) ekran aşağıdaki gibi. şimdi benim araca com2000 almak yetermi? yani hararet müşürü falan gibi extralara ihtiyacım yok galiba. bide pioneer teyp taktıracam kumandayı kullanmak istiyorum. bana ne kadar patlar.
eski sahibi ekranı taktırmamış o ekranlar eski kasalarda xt modellerde standarttı ama yol bilgisayarı yoktu yeni kasada feline diye geçen modellerede o ekran koyulmamaya başlandı harbüki adam koysa rekorlara gidecek ama neyse:D
hımmm ekran orjinal demekki. inan bilmiyordum. teşekkür ederim sayende öğrenmiş oldum. o zaman com2000 ile iş bitecek yani.