Şimdi Ara

****Peugeot 206,206 + Paylaşım Alanı**** (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.473
Cevap
34
Favori
723.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • murat jantlı halinide koy aslanımızında bakalım bi maşallah diyelim

lord biraderim bixenon uda yaptırcam şunu halledeyimde
  • yaptırmayacam yapacam
  • yapcan bidee hadi bakalım
  • Bi-xenon işi 206 farları için çok zor çünkü farın alanı dar ve o merceği oraya yerleştirip odaklama noktası ayrı bi işkence.Ama yaparsanız da tadından yenmez.Özgür abi jantları Martta taktırmayı düşünüyorum malum kış var onu bi atlatalım ilk
  • martı beklıcez mecburen :) iyi bakalım..şu yol pc mi halledeyim xenonda yapcaz inşallah daha ben senı rahatsız ederim murat
  • Vay mucitler helal olsun uğraşın tabi böyle şeylerle.
  • eyvallah..
  • Arkadaşlar bende 2000 model GTI var ekran 2 satır gibi ama yol bilgisayarı yok , derece ve saat , tarih falan yazıyor, eskiden orijinal radyo/teyp de ordan çalışıyordu ama yıllardır ekran derece ve saat gösteriyo başka işlevi yok :) , şimdi ben bu yol bilgisayarı işini sadece com2000 le halledebilirmiyim yani?
  • evet sadece com2000 ile hallolur
  • malesef olmaz..benımkıde öyle..3 satır ekran gerekiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemoandcemo

evet sadece com2000 ile hallolur

nasıl olucak ya kac haftadır ben ekran aramıyormuyum sende bılıyorsun..bilmiyormuş gibi olur demişsin arkadaşa
  • 2satırlık ekran yol bilgisayarı için uygun değil mecbur ekranı da değiştirmek zorundasın.
  • ya gti larda zaten 3 satır ekran yok mu altta derce üstte teyp felan yazıyı benim bildiğim sadece onun ki 2000 model olduğu için silecek kolu eski türlerden ben onddan dolayı öyle dedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: uruk33

quote:

Orjinalden alıntı: cemoandcemo

evet sadece com2000 ile hallolur

nasıl olucak ya kac haftadır ben ekran aramıyormuyum sende bılıyorsun..bilmiyormuş gibi olur demişsin arkadaşa

ne bu şiddet bu celal yavaş korktum şimdi ya
  • bizim taktıgımız da zaten iki satır birde arada rds fm felan yazan küçük satır var işte bizde onlarla 3 satır dioz işte
  • kardeş ozaman bendeki kesin 3 satır :)
  • aynen sadece kol al yüklet çok güzel oluo tavsiye ederim
  • arkadaşlar bende 206xt hdi 2004 e yol bilgisayarı yapacam. benden önceki sahibi ekranı değiştirmiş sağolsun :) ekran aşağıdaki gibi. şimdi benim araca com2000 almak yetermi? yani hararet müşürü falan gibi extralara ihtiyacım yok galiba. bide pioneer teyp taktıracam kumandayı kullanmak istiyorum. bana ne kadar patlar.

• eski sahibi ekranı taktırmamış o ekranlar eski kasalarda xt modellerde standarttı ama yol bilgisayarı yoktu yeni kasada feline diye geçen modellerede o ekran koyulmamaya başlandı harbüki adam koysa rekorlara gidecek ama neyse:D
  • hımmm ekran orjinal demekki. inan bilmiyordum. teşekkür ederim sayende öğrenmiş oldum. o zaman com2000 ile iş bitecek yani.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.