benim arabanın ekranında radio locked yazıyor. bu sorunu nasıl çözebilirim. bilen varsa acilen yardım etsin saygılar....
o radiolar şifreli oluo bildiim kadarıyla bizim tigrada da olmuştu eskiden.Sanayii de herifin biri yapıverdi...
Eger corollalardakı gıbıyse servıse gıdıp teyp sıfresını cosdurmen gereklı. Bunu serfrvıs yapmıor aslında sadece ıthalatcı ya da fabrıkaya faks cekıp sıfreyı ordan alıorlar. Bısım arabada aku degısımden sonra olmustu ve teyp sıfresını gırmeden kullanamıorduk. allahtan aldıgımıs kısı tanıdıktı da ondan almıstık sıfresını. :)
ya benim araba peugeot 206 2000 model. arabayı yeni aldım. aküsü ile ilgili bir sorun oldu.daha sonra benim bi arkadaşım şifreyi üstüste 3 kere yanlış girmiş teyp kitlendi yani kodunu bulabilirim ama kod istemiyor ki artık. kitlendi yazıyor ekranda.. bunu nasıl halledecem onu bilmiyorum.bilen arkadaşlar varsa lütfen yardımcı olsun.saygılar .... yardımlarınızı bekliyorum....
sen halledemezsin. hırsızlıga karsı onlem. servise gotur
quote:
Orijinalinden alıntı: nsx
sen halledemezsin. hırsızlıga karsı onlem. servise gotur
+1
aracını en yakın peugeot yetkili servisine götür ben benim aracımda başıma geldi ücretsiz hallettiler bende volkswagen var
aynı sey benim eski passattada oldu.3 kere yanlış girdim.servise götürdüm.kilitlanmiş.teyp'i bir iki saat açık bıraktılar.ondan sonra yeniden şifre istedi doğru girdim ve açıldı.Bilmem pejolardadamı aynı şekilde demi??dene olmazsa servise götür..
arkadaşlar saolun herşey için teybi yaptı adamın biri. bekleme süresi uzamış galiba 1.5- 2 saat bekledikten sonra teyb kod istedi. daha sonra teybin kodunu istanbul merkezi arayıp arabanın şasi numarasını vererek aldı, adamcağız. daha sonra çalıştı işte. herkese çok teşekkür ediyorum yardımları için. saygılar...
Benim 206 peugeot var, ikinci el aldım. 2005 model. fakat orjinal teypi üstünde yoktu. ben ikinci el aldım fakat bip-bip devamlı ses geliyor. bu sesten nasıl kurtulabilirim? lütfen yardım edin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme