Şimdi Ara

Peugeot 207 Hararet (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
7.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benzer bir olayda devir daim arızasıyla karşılaşmıştım. Araca zarar verdiğinizi sanmıyorum. Araçta su olduğu sürece hiçbir şey olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rubelhizb kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler. Böyle durumlarda ya devir daim ya da radyatör zaten başka bir yere gitmiyor su. İşin kötü tarafı hortum motorun arkasında ve motor çalıştığı sürece 90 üstüne çıktığında damlattığından göremedim/tahmin edemedim. Neyse ki halloldu teşekkürler konudaki herkese.
  • brkprlk35 kullanıcısına yanıt

hocam siz konuyu açalı 9 yıl olmuş ama inş görür cevaplarsınız. Bende ilk defa ahtapot hortumun tam ağız kısmından yani devirdaime girişinden kaçırıyor. Bunu değiştirmeyi düşünüyorum ama çok kötü yerde, takması zor mudur? Takma sırasında herhangi bir esprisi var mı bilmemiz gereken teşekkürler

• notebookmania N kullanıcısına yanıt
    İlk aracımdı evet maalesef pis bir yerde motor kulakları sökülmesi bile gerekebiliyor. Usta sökerken izlemiştim iyi bir işçilik ücreti ödediğimi hatırlıyorum. O zamanlar kendim denemeye cesaret edememiştim. En azından sorunun kaynağı bulunmuş ben onu bulana kadar 1 ay geçmişti.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.