Şimdi Ara

PEUGEOT 207 HDI (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
14.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden al�nt�: bucakli

207 iyi g�sellde
    206-307 kar���m� bi�i olmu� bence
    yani tasar�m olarak a��r� derecede benziyolar
    peugeot'un art�k bu tasar�m� de�i�tirmesi laz�m bence
    tamam 206 tuttu dizayn olarak ama
    art�k yeni bi�i g�stermeleri laz�m bence...

Cok dogru. Arabaya yandan bakinca 307, önden bakinca 206 nin cekik gozlusu arkadan bakinda 206-307 karisik

• Cream de la cream olmuş... dadından yenmiii gardaaşş.. kısaca;

PERFECT
  • pöjo nun butun arabaları cok satıyor ama en cok sıkayet alınan otolarda bunlar sen ne araba kullanıon desenız bende 2000 model 306 xt 1.8 var sımdıye kadar sıkayetın oldumu dersenız hyr olmadı.. ama sadece garantı kapsamında servıse goturdum arabayı garantıden cıktıgı anda dırek sanayıde tanıdıga.. garantıden cıktıgında servıse goturursenız arıza olmayan arabayı sankı 50 yıllık dandık arabaya cevırıyolar.. bı yerını yapıp dıgerını bozuyorlar basıma geldı ayazagada ılerı otoya goturuyodum.. araba gıderken tıssss dıe bı ses gelıo sankı metal bırbırıne surter gıbı..

sonucta nedır bu dıe gıttım servıse dedıkı on takım yapılacak bıtmıs bu araba bılmem ne.. tamam dedık yap o zaman 900 ytl masraf cıkardı..

yok vıraj askı kolları yok salıncak burcu yok zart yok zurt dıe bı suru seyı lısteye ekledı..

arabayı almaya gıttım faturayı verınce baktım lastık sokme ıslemıne 1.5 saat ıscılık yazmıs..

lan dedım baska yerde 5 dkda sokuolar 4unu sız dedım fransadan adam mı cagırıyosunuz..

vermem dedım 900 gergın anlar yasandı kdv almayalım dedıler 700 cıvarı bı fıyata anlastık odedım son goturusum oldu bır dahada arızası fln olmadı aletın belkı goturdugum ustadan ama servıse goturulen arabalarda cok sıkayet duyarsınız cunku ustaların bı puantaj sıstemı var degıstırdıgı parcadan puan kazanıyor ve komısyon alıyor ay sonunda o yuzden duzgun olan yerlerıde degıstırıyorlar.. soyleyecegım budur..

servıs adamı pısman edıyor..

• arkadaşlar ben 207 şeytan kırmızı aldım. trendy 31bin 550 ama zorla ordudan 31250 ye aldık araç dizel çok güzel gidiyor. 1.4 motor birde bir arkadaşımız fiyatı inerse diyor ama o biraz zor çünkü şu sıra tüm peugeutlarda indirim var ma 207de yok olmayacakmışta. ben arabayı 2 hafta önce aldım 2007 model oldu. en çok buna sevindim.

araba kısaca çok güzel

herkese tavsiye

• ARkadaşlar 207 nin çekişi ve plastik kalitesi hakkında bilgi verirseniz sevinirim 1.4 hdi ama
  • peugeota gidip tam 4 sefer test ettim en sonunda kovacaklardı beni.öncelikle şunu söyleyim kullanımına hayran kaldım.bir direksiyonu varki yumuşacık.plastik kalitesi gayet iyi olmuş.bu arabayı peugeot değilde toyota üretseydi direk alırdım.
  • arabayı önce test ettim (1.4 HDİ) sonra da hiç düsünmeden aldım. Malzeme kalitesi gerçekten çok çok güzel. Motor tamamen tasarruf ve sessizlik vaadediyor. Otobanda hızı pek yeterli gelmeyebilir ama 200 km gittim bugün şehirlerarası yolda ve yol bilg. 1000 km daha var diyor. yaklaşık da olsa harika. Ses yok arabada 3000 devire oturunca ve bu süratte 5.nci viteste 130 civarı bir hız hapıyor. Arabanın bence tek sıkıntısı yurdumun hafif dalgalı, kasisli vb. düz olmayan yolarında. Süspansiyon pek darbe emmiyor. arkada oturanları hoplatıyor ama önde pek o kadar hissedilmiyor bu durum. ağır ve tok bir araba. çok çok güzel bir kullanım zevki var yol güzel olunca. direksiyon sistemi tek kelime ile mükemmel+mükemmel.
    dururken üfleyerek çevirebilirsin. yola çıkınca taş oluyor ve motoru hemen hiç etkilemiyor yerinde çevirince. işçilik çok güzel. yol bilgisayarının düğmesi de çıkmıyor!!! silecekler sıfır ses ile çalışıyor, su püskürtme tüm cama mükemmel bir detay ama acayip güzel püskürtüyor fıs fıs gibi. (bir detay sadece)
    arka koltuğun oturma kısmını kaldırınca mazot deposunun üstünde kocaman bir kapak, aç depoyu temizle şamandıra vs sök tak, çok iyi düşünülmüş. daha yazabilirim isteyen olursa.

29850 YTL ye aldım kum gri.

• 206 nın modeli daha güzel bence
  • 206'nın modeli güzel ama 207 de güzel olmuş 206 ile 307 karışımı bişey. Piyasada pek göremiyorum. Bakalım 308 nasıl olacak...
  • Arkadaşlar, ben de geçen hafta Cuma akşamı aracı test ettim. Araba almayı 3-4 gün önce düşünmüştüm. Çok ani karar verdim. Aslına bakarsanız sadece eşim için aldım, ben arabaları sevmem, yaz kış motora biniyorum. Gerçi soğuk ve yağmurlu havalarda araba iyi oluyor. 207 TRENDY 1.4 HDi 5K siyah modeline karar verdim. Aslında şeytan kırmızı istiyordum ancak bu rengin sadece benzinli modeli vardı. Eğer sipariş edersek, Eylül ayı itibariyle zamlı fiyattan verebileceklerini söylediler. Siyah çok zor renk. Motorum siyah, çok güzel ve agresif duruyor ancak bakımı çok zor.

@xkut
    quote:

Arkadaşım sen bu fiyata nereden aldın? Şu andaki liste fiyatı 31040 YTL + 540 YTL metalik boya renk farkı ile 31580 YTL oluyor. Bana verdikleri fiyat 31350 YTL... Ayrıca web sitesinde 15" çelik jant standart olmasına rağmen çelik jantı jant kapağı olarak değerlendiriyorlar. Aluminyum jantlar sadece Fransa'daki modellerde varmış. Ayrıca web sitesinde döşeme seçeneği olmasına rağmen bana Türkiye'de böyle birşey olmadığını söylediler. Bu ayrımcılıklardan nefret ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CBR1000RRFireblade -- 4 Eylül 2006; 17:03:18 >

• quote:

Orjinalden alıntı: CBR1000RRFireblade

Arkadaşlar, ben de geçen hafta Cuma akşamı aracı test ettim. Araba almayı 3-4 gün önce düşünmüştüm. Çok ani karar verdim. Aslına bakarsanız sadece eşim için aldım, ben arabaları sevmem, yaz kış motora biniyorum. Gerçi soğuk ve yağmurlu havalarda araba iyi oluyor. 207 TRENDY 1.4 HDi 5K siyah modeline karar verdim. Aslında şeytan kırmızı istiyordum ancak bu rengin sadece benzinli modeli vardı. Eğer sipariş edersek, Eylül ayı itibariyle zamlı fiyattan verebileceklerini söylediler. Siyah çok zor renk. Motorum siyah, çok güzel ve agresif duruyor ancak bakımı çok zor.

@xkut
    quote:

Arkadaşım sen bu fiyata nereden aldın? Şu andaki liste fiyatı 31040 YTL + 540 YTL metalik boya renk farkı ile 31580 YTL oluyor. Bana verdikleri fiyat 31350 YTL... Ayrıca web sitesinde 15" çelik jant standart olmasına rağmen çelik jantı jant kapağı olarak değerlendiriyorlar. Aluminyum jantlar sadece Fransa'daki modellerde varmış. Ayrıca web sitesinde döşeme seçeneği olmasına rağmen bana Türkiye'de böyle birşey olmadığını söylediler. Bu ayrımcılıklardan nefret ediyorum.

Van'dan. Acenta sahibi ile dostluğumuz pektir.

• Ben sokaklarda henüz 207 göremiyorum. Hah bu işte desem 307 çıkıyor. Bir süredir kullananlar arabayla ilgili sıkıntıları varsa söyleyebilirler mi? Örneğin biz siyah rengini alıyoruz, siyah renk çok zor ama başka seçeneğimiz yoktu, eşim de siyah istiyordu. SONAX uygulatacağız. Bir etkisi olur mu?
  • Arkadaşlar, dün akşam arabayı teslim aldık. Biraz yol yaptım, arabanın yol tutuşu, dizel olmasına rağmen gaza tepkisi, çukura girdiğinizde sarsıntıyı absorbe etmesi çok hoşuma gitti. Dizel olduğu için performans sorunu yaşayacağımı düşünmüştüm ama kullandığım diğer 1.4 dizel araçlarına göre çok seri. Direksiyon yumuşacık, araba dururken bile çok kolay dönüyor, ses sistemi çok güzel, hemen bir CD çalıp denedim. Bauhaus'tan araba örtüsü baktık ama fiyatlar çok uçuk, en kötüsü 50 YTL den başlıyor. Peugeot'daki elemanlar örtü örtmeyin, çizilir dediler ama bizim otopark tren yolunun hemen yanında dolayısıyla havada gözle görülmeyen metal parçaları uçuşuyor ve zamanla arabanın kaportasına sıcakla birlikte yapışıyor. Ağaçlar da kaportaya çok zararlı. Bana kaportanın uzun süre ilk günkü gibi olması için önerebileceğiniz şeyler var mı? Örtü örtmek korur mu korumaz mı? Bir de her mazot alındığında bir katkı maddesi var, onu da ekleyin dediler. Euro dizel alın dediler. Bu konudaki yorumlarınız nedir?

PEUGEOT 207 HDI

PEUGEOT 207 HDI

PEUGEOT 207 HDI

• ben sana en güzel bilgiyi vereyim...çıktı çıkalı bugün 4üncü görüşüm 207yi...yeterlimi?
    araba çok güzel bi araba neden satmıyo anlamadım...fiyatı mı çok yüksektir nedir...???
  • HAYIRLISI OLSUN
  • hayırlı olsun abicim
  • @pegasuss
    quote:

araba çok güzel bi araba neden satmıyo anlamadım...fiyatı mı çok yüksektir nedir...???

Peugeot bayisi birçok kişinin 307 verip 207 aldığını söyledi. Ne kadar doğrudur bilmiyorum.
  • Arkadaşlar bende ClioIII 1,5DCI Expression ile Peugeot 207 1,4HDİ arasında kaldim..Ama Renault un 2000YTL takas desteği gerçekten çok cazip..Ayrıca daha önce oradan araç aldığımız için 1000 YTL daha indirim yapıyorlar..Aslında 207 yide çok beğeniyorum..

Akıl verin ne yapam yaa..
  • Valla 207'mizi alalı bir hafta oldu ve zamanla daha çok beğeniyorum makinayı. Aldığımızda 50 YTL mazot koyduk, hala aynı mazotla kullanıyoruz. Bir arkadaşım sürücü kursunun sahibi, 3 tane 207 almış, dediğine göre bir depo ile 1000 km yakın yol yapıyormuş, üstelik şehir içinde. Yolda giderken hiç dizel araba gibi ses vermiyor sadece rolantide dizel olduğunu anlıyorsunuz. Arabanın genel görünüşü çok hoş, ön tarafı çok güzel, çok estetik duruyor. Tasarımını Clio ile kıyaslamam bile. Arabanın tek eksiği artık her arabada standart olan arka otomatik camlar. Artık manuel açılır cam mı kaldı yaa? Bir de aluminyum cantların standart olması lazım bu arabada, kapaklar güzel de olsa iyi durmuyor. Yol bilgisayarının gösterdiği kalan mazotla gidilebilecek mesafe değerleri doğru mu? Eğer doğruysa 50 YTL (20 litre) ile 300-350 km yol yapılabiliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: qop

Arkadaşlar bende ClioIII 1,5DCI Expression ile Peugeot 207 1,4HDİ arasında kaldim..Ama Renault un 2000YTL takas desteği gerçekten çok cazip..Ayrıca daha önce oradan araç aldığımız için 1000 YTL daha indirim yapıyorlar..Aslında 207 yide çok beğeniyorum..

Akıl verin ne yapam yaa..

valla kardeşim ben aklını karıştırmış gibi olmayayım ama hem 206 hemde 307 modelini uzun zaman kullandım.bi daha pejo mu aman aman uzak dursun. ama şu bi gerçek ki şekil olarak clio dan güzel durdugu kesin.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.