Sizlerden peugeot 207 hakkında bilgi almak istiyorum. bu konudaki düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim
Kendi segmentinde kayda değer tek rakibi yeni opel corsa olan araç. Tek geçerim yani...
sonunun diğer 206lara benziyip benzemeyecegini zamanla görecez ama görünüm olarak çok güzel
Valla benim 207 pek hoşuma gitmedi. Ama konu son derece tartışmaya açık. Birazdan, her Fransız arabası topiğinde Fransızdan uzak dur diyip duran biri vardı, oda yazar herhalde..
quote:
Orjinalden alıntı: shamsheytani
sonunun diğer 206lara benziyip benzemeyecegini zamanla görecez ama görünüm olarak çok güzel
206 'nın sonuna ne olmuş? Dünyada "kasa değiştirmeden ve makyajlanmadan" 5.5 milyon adet satan ve hala da satmaya devam eden kaç araba var? 206 efsanedir hemde yaşayan efsane... Hala taklit ediliyor edilmeye de devam edecek...
quote:
Orjinalden alıntı: samcos
Arkadaşlar Herkese merhaba
Sizlerden peugeot 207 hakkında bilgi almak istiyorum. bu konudaki düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim
geçenlerde göral a gitmiş orada da premium hdi modelini incelemiştim, araç gerçekten çok güzel, özellikle kasası da çok hoşuma gitti. ama beni en çok etkileyen konsolundaki malzemenin kalitesiydi, bence corsa, yaris ve clio dan güzel, şimdi kaporta falan muhabbetine girilir bu topicte ondan daha fazla bişi demicem.
Yeni çıkan herşey pahalıdır.Tabii ki 207 içinde geçerli .Siz değerli tüketiciler bu araçlardan almassanız fiyatını belli bir süre sonra yani 2007 modeller çıkmadan az önce kampanya adı altında düşürürler..Bu iyi bir fırsat oluyor...
98 deki 206 ile bugünkü arasında far desenleri ve tamponlarda farklılıklar var
quote:
Orjinalden alıntı: OtoTurk
quote:
Orjinalden alıntı: shamsheytani
206 'nın sonuna ne olmuş? Dünyada "kasa değiştirmeden ve makyajlanmadan" 5.5 milyon adet satan ve hala da satmaya devam eden kaç araba var? 206 efsanedir hemde yaşayan efsane... Hala taklit ediliyor edilmeye de devam edecek...
90 lık HDI al yardır asfaltı başka bişey demicem...
evet beimde cok hosuma gitmeye basladı 207
Aslında benim içinde gayet hoş binilirkende keyif alınıcak bir araç 206yıda çok beğeniyordum ama her konuştuğum fransız arabası kaporta sağlamlık vs. vs. gibi konularla kafamı şişirip durdu ama gerçekten yolda gördüğümde birdaha bakabilmek için resmen arabayı kovaladım süper olmuş tek kelimeyle harika
207 iyi güsellde 206-307 karışımı bişi olmuş bence yani tasarım olarak aşırı derecede benziyolar peugeot'un artık bu tasarımı değiştirmesi lazım bence tamam 206 tuttu dizayn olarak ama artık yeni bişi göstermeleri lazım bence...
PEUGEOT bence iyibi araba yani 307 birzmanlar yerin dibine koyuldu almayın denildi
çok sayıda satış da yaptı bana kalırsa 207 tutulması gereken bi araba
Güzel araba. ama farları çok büyük be.. nerdeyse ön camla birleşecek..
"taşındı."
207 güzel bir tasarım,5 yıldızlı ,kalitesi iyi bir araba.
autoshow testinde yol bilgisayarı butonu test edenin elinde kalmış.başka kötü bir özellik duyulmadı.
307 gibi sorun çıkarıcağını sanmıyorum.
1.4 hdi yi kesinlikle tavsiye etmiyorum.kasa ağır.bu kasaya sadece 1.6 hdi gider.fiyatı biraz tuzlu.
pejo yeni getirdiği için indirim de yapmıyor.
yorumlarınız için teşekkürler.
Bencede dikkate değer bi araba olmuş fiyatı birazdaha ucuzlasa alınabilir.
Bence Grande Punto ve Clio daha iyi..
bi fransızda bu segmentte tek beğendiğim arac kısaca full ve dizeli 30bin olsun direk alırım walla bnm focusu satıp.çünkü içi cok kaliteli geldi bana full wersiyonunda bide cam tavan bide dizel tmm dır daha ne isticenkiii