Şimdi Ara

PEUGEOT 207 HDI (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
14.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: bitirimm

quote:

Orjinalden alıntı: qop

Arkadaşlar bende ClioIII 1,5DCI Expression ile Peugeot 207 1,4HDİ arasında kaldim..Ama Renault un 2000YTL takas desteği gerçekten çok cazip..Ayrıca daha önce oradan araç aldığımız için 1000 YTL daha indirim yapıyorlar..Aslında 207 yide çok beğeniyorum..

Akıl verin ne yapam yaa..

valla kardeşim ben aklını karıştırmış gibi olmayayım ama hem 206 hemde 307 modelini uzun zaman kullandım.bi daha pejo mu aman aman uzak dursun. ama şu bi gerçek ki şekil olarak clio dan güzel durdugu kesin.

güsel araba kim nederse desin...

şehir içi + klima hep açık zaten + hanım = 870 km. oldu ışık yandı yanacak... harika!

• @bitirimm
    quote:

valla kardeşim ben aklını karıştırmış gibi olmayayım ama hem 206 hemde 307 modelini uzun zaman kullandım.bi daha pejo mu aman aman uzak dursun.

Arkadaşım Peugeot ile ilgili yaşadığın sıkıntılar nelerdir? Bir açıklar mısın?
  • kardeş sana katılıyorum.Peugeot lar şekil olarak güzeller ama işte sorunlu olduğu söyleniyor..Yani öyle bir imaj var.
    Amcaoğlu ile aynı zaman da araç aldık..O peugeot 307 XT premium aldı bende Megane II..Eleman araç 3000km olmadan sattı arabayı..Yok egzos düşüyor ,yok motor dan sesler geliyor, yok direksiyo tıkırdıyor..Şeytan kulağına bizim araç hala taş gibi..

Ama 407 ve 207 lerde o şekilde sorun olacağını sanmıyorum..

Renault da iyi güzel de iç dizaynı yapamıyor bu adamlar..ClioIII de aynı Megane gibi olmuş..Çok sade yapmışlar..Ama 207 o yönden çok iyi.

İkisininde birbirlerine göre artıları eksileri var..Aynı olan fiyatları..Bakalım hangisinde karar kılacaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qop -- 13 Eylül 2006; 16:11:23 >
  • waLLa arkadaşım Peugeotlar o kadar çok ki..Yer gök nereye baksan onlarla dolu ee bu kadar fazLa oLunca tabiki sorun çıkabiliyo... 3-5 tane olsa koca yoLda onLarda sorun çıkmaması normaL tabiki..Bak Tataların sorunlu oLduğunu söyLeyen var mı hiç neden çünkü yoq!!!

• BOCEK waLLa arkadaşım Peugeotlar o kadar çok ki..Yer gök nereye baksan onlarla dolu ee bu kadar fazLa oLunca tabiki sorun çıkabiliyo... 3-5 tane olsa koca yoLda onLarda sorun çıkmaması normaL tabiki..Bak Tataların sorunlu oLduğunu söyLeyen var mı hiç neden çünkü yoq!!!

haklısın arkadasım katılıyorum sana
  • 207 de kullanılan malzeme çok kaliteli...
  • TEK KELİMEYLE; İKİYÜZYEDİ
    SIRF PEJODA ÇALIŞIORUM DİE DEĞİL KULLANAN BİLİR
    İMZAMDA SAKLI:
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.