Şimdi Ara

Peugeot 208 kullaniyorum ama bir bakar misiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İndirim oldugu icin pek arastirmadan 2 gun icinde aldim arabayi. Alali 1 ay oldu. Gayet memnunum arabadan.

Ama bazi modeller de icimde kalmisti. Eger bunlardan birini kullanmissaniz pego 208 ile kiyaslar misiniz ?

ford fiesta, renault clio, toyota yaris, seat ibiza, hyundai i20, kia rio.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.B.V. -- 18 Ağustos 2015; 21:57:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Pego?

• quote:

Orijinalden alıntı: ertug0

Pego?

Komik misin ?

• O modellerin birini kullanan birisinin 208 i de kullanmis olmasi lazim ki yorum yapabilsin. Ayrica alinmis malin kotusu olmaz. Siz memnunsaniz baska birinin yorumu sizi etkilememeli.

• K.B.V. kullanıcısına yanıt
    Saydığın tüm modelleri de alsan diğerinde aklın kalır. Mükemmel araç yok o yüzden güle güle kullanın mis gibi aracınız var valla

• B segmenti araclarin birbirinden pek farki yok kullanin iste..

• quote:

Orijinalden alıntı: nightbringer

Saydığın tüm modelleri de alsan diğerinde aklın kalır. Mükemmel araç yok o yüzden güle güle kullanın mis gibi aracınız var valla

Saolun hocam. Acele alinca bir ''acaba'' sorusu var iste. Mesela ben bunun sanzumandan memnun degilim. Vites gecislerini hissettiriyor. Acaba fiesta, ibiza, clio olsam sanzuman daha mi iyi olurdu. Yoksa yol tutus daha mi iyi olurdu diye dusunuyorum.

Ama dediginiz gibi sanirim. 208 ile bmw 1 arasinsa buyuk fark olur. Fiesta ya da clio ile 208 arasinda buyuk fark olmaz.

Bir de fransiz arabasi alinmaz diyenler basimin etini yedi. İlla vw alip tok kapi sesini vuracaksin suratlarina

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

İndirim oldugu icin pek arastirmadan 2 gun icinde aldim arabayi. Alali 1 ay oldu. Gayet memnunum arabadan.

Ama bazi modeller de icimde kalmisti. Eger bunlardan birini kullanmissaniz pego 208 ile kiyaslar misiniz ?

-arkası çok dar
    -ön konsol rahatsız edecek derecede sade
    -direksiyon yükseklik ayarı yetersiz.en yükseğe kaldırmama rağmen dizlerimi biraz oynatınca değiyordu.onun dışında motor ve şanzuman seçenekleri güzel.bagajı sınıf ortalamalarında.
    1 haftadır yeni i20 style panorama kullanıyorum.içi geniş bagaj sınıf standratlarının üzerinde motor ne iyi ne kötü 1,25lt 84 hp benzinli bir motor artısı lpg uyumu.perormans beklentiniz çok üst değilse tatminkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comanchee -- 19 Ağustos 2015; 14:50:15 >

• Yeni ibizayi alirdim ama 208 de guzel tercih

• Clio fiesta ve ibizadaki sanziman 208den daha konforludur cunku bu 3 aractada cift kavramali sanziman kullaniliyor. Ama genel olarak bu araclarin hepsi ayni konfor yol tutus oranlarina sahiptir 3asagi 5 yukari aynidirda.

Birakin artik alman fransiz su bu ayrimi onlarin hepsi kahve geyigi... merak ettigim konu hangi motor versiyonunu sectiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: 200ugececekaga

Clio fiesta ve ibizadaki sanziman 208den daha konforludur cunku bu 3 aractada cift kavramali sanziman kullaniliyor. Ama genel olarak bu araclarin hepsi ayni konfor yol tutus oranlarina sahiptir 3asagi 5 yukari aynidirda.

Birakin artik alman fransiz su bu ayrimi onlarin hepsi kahve geyigi... merak ettigim konu hangi motor versiyonunu sectiniz?

208 deki 6 ileri şanzuman japon AISIN tarafından üretiliyor.yeni nesil tork konvertörlü iyi bir şanzuman.
    Çift kavramalar gayet güzel çalışıyor ama Volvo şanzıman konusunu okuyun isterseniz. İ20 lerde klasik tork konvertorlu şanzıman var ama o da çok yaktırıyor. Cvtli micra veya yaris var onların da kendine göre dezavantajı bulunabiliyor. Yani diyeceğim sizdeki etg kusursuz değil sadece bir alternatif. Ama yakıt bakımından üzmez mesela.

• quote:

Orijinalden alıntı: comanchee

quote:

İndirim oldugu icin pek arastirmadan 2 gun icinde aldim arabayi. Alali 1 ay oldu. Gayet memnunum arabadan.

-arkası çok dar
    -ön konsol rahatsız edecek derecede sade
    -direksiyon yükseklik ayarı yetersiz.en yükseğe kaldırmama rağmen dizlerimi biraz oynatınca değiyordu.onun dışında motor ve şanzuman seçenekleri güzel.bagajı sınıf ortalamalarında.
    1 haftadır yeni i20 style panorama kullanıyorum.içi geniş bagaj sınıf standratlarının üzerinde motor ne iyi ne kötü 1,25lt 84 hp benzinli bir motor artısı lpg uyumu.perormans beklentiniz çok üst değilse tatminkar.

Arkasi dar eve ama onu cok ferah.

Sade olmasi bence guzel. Cok da sade degil. Her seyi smeg ekrandan ayarliyorsun. Fista cok karisikti mesela.

Boyum 190. Direksiyon bacaklarina degmiyor.

İ20'de dusundugum bir arabaydi. Donanimli ve fiyati uygun. Ama hic hyundai bayiisine denk gelemedim gidip incelemek icin

• quote:

Orijinalden alıntı: ah güzel istanbul

Yeni ibizayi alirdim ama 208 de guzel tercih

Almadan once butun seat bayilerin aradim yakindaki. Ellerinde kalmamis. Ben de cok tezcanli oldugum icin 208 aldim. İbiza ellerinde olsa su an ibizaya biniyordum.

• quote:

Clio fiesta ve ibizadaki sanziman 208den daha konforludur cunku bu 3 aractada cift kavramali sanziman kullaniliyor. Ama genel olarak bu araclarin hepsi ayni konfor yol tutus oranlarina sahiptir 3asagi 5 yukari aynidirda.

Dsg'den kacin dediler. Kime sorsam dsg alma dedi.

1.2 motor 82 beygir. Benzinli.

Ama cok yakiyor biraz. Daha 800 km'deyim. 7-11 litre arasinda seyrediyor. Sehir ici. Ortalama hiz 20-30

• quote:

Orijinalden alıntı: nightbringer

Çift kavramalar gayet güzel çalışıyor ama Volvo şanzıman konusunu okuyun isterseniz. İ20 lerde klasik tork konvertorlu şanzıman var ama o da çok yaktırıyor. Cvtli micra veya yaris var onların da kendine göre dezavantajı bulunabiliyor. Yani diyeceğim sizdeki etg kusursuz değil sadece bir alternatif. Ama yakıt bakımından üzmez mesela.

Ya beni bi 3-4 yil sorunsuz gotursun. Sonra satip krediyle falan bmw 1 almayi dusunuyorum.

• quote:

quote:

Ama cok yakiyor biraz. Daha 800 km'deyim. 7-11 litre arasinda seyrediyor. Sehir ici. Ortalama hiz 20-30

sizin motor bendeki motordan daha teknolojik.vitesleri 2500 dd altında atmaya çalışın.ani gaz verip fren yapmayın.ışıkları uzaktan görürseniz ayağınızı gazden çekin ve gaza basmadan vites küçülterek yavaşlayın.rampa aşağı aracı viteste salın.bunları yaparsanız tüketim düşecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: comanchee

quote:

quote:

sizin motor bendeki motordan daha teknolojik.vitesleri 2500 dd altında atmaya çalışın.ani gaz verip fren yapmayın.ışıkları uzaktan görürseniz ayağınızı gazden çekin ve gaza basmadan vites küçülterek yavaşlayın.rampa aşağı aracı viteste salın.bunları yaparsanız tüketim düşecektir.

Araba az yakmak icin can atiyor ama ben acemiyim

Yari otomatik benim arac. 50-60 ile giderken 4.viteste oluyor. Bu konuda cok ekonomik bir sanzumani var. 2.vitese hemen geciyor 10-15 ile giderken.

Ani gaz fren olayini cok yapiyorum. Yollar cok bozuk bir anda hizlanip yavasliyorum.

İsiklarda da hata yapiyormusum. Hizli girip bir anda duruyorum.

Tesekkurler hocam tavsiyelerin icin.

kusura bakma merakımdan soruyorum.

meslek nedir hocam sizin konuşmalardan memur havası var biraz

buarada bende de clio var bu sene aldım hatta geçen hafta bende aceleden aldım 1.2 75 beygir benzinli motor şehir içi 6-9 litre arası değişiyo bende acemiyim ilk aracım genellikle patinaj falan çeker araç neyse senin araç görünüş olarak güzel yakıtta rodaşda olduğu için 3000 km sonra düşer buarada mesleğini yazmayı unutma bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fakebig -- 31 Ağustos 2015; 21:20:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fakebig

kusura bakma merakımdan soruyorum.

meslek nedir hocam sizin konuşmalardan memur havası var biraz

buarada bende de clio var bu sene aldım hatta geçen hafta bende aceleden aldım 1.2 75 beygir benzinli motor şehir içi 6-9 litre arası değişiyo bende acemiyim ilk aracım genellikle patinaj falan çeker araç neyse senin araç görünüş olarak güzel yakıtta rodaşda olduğu için 3000 km sonra düşer buarada mesleğini yazmayı unutma bekliyorum

Yok hocam daha issizim. Uni'den mezun olduk sinav is mulakat kovaliyoruz.

İcimde kaldi iste biraz. Clio'dur ibiza'dir fiesta'dir i20, punto falan.

Sahin dogan ve bu arabalar arasinda daglar kadae fark var. Gecen toros'a bindim araba cöp. Bu b sinifi arabalarda cok fark olmadigini dusunuyorum. Yine de gidip bi test surusu yapicam hepsinle de

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.