290.000km de BMW ikinci sahibine biner mi < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lervolerto -- 5 Haziran 2021; 6:19:58 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
290.000km de BMW alsam son sahibi olurmuyum?
-
-
İlk sahibi BMW ye biner , BMW ikinci sahibine biner .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Her arabanin alicisi satici olur. 520 gibi bir arac her halukarda satilir. İsletme maliyetine katlanabilecekseniz tabii. Km sine gore fiyat verdikten sonra her turlu satilir. Uyguna alip uyguna geri satmak en ideali olur mumkunse.
E60 her türlü satılır
Gerçi ben 290 km de olduğundan da şüpheliyim
Şimdi bu araca birisi talip oluyor ise, zamanı gelince de olur.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aracı satmakta sıkıntı olmaz ama anlattığına göre biraz yıpranmış gibi, uyguna aldım uyguna satarım diyorsunuz ama uyguna alıp masraf çıkarırsa pahalıya patlamış olur.
Ayrıca ben tanıdıktan/arkadaştan falan araba almam, en büyük kazığı onlar atıyor genelde.
-
Aracı satarsın da arkadaşın arkadaş olarak kalır mı bilemem.
Olursun.
Dostla alışveriş yapma dostluktan da olursun.
uzak dur. ikinci el bmw almak cesaret ister.
-
290000de bmw alıp satışını düşünmek
Csb dediğimiz liseli bebeler bile bu kadarını yazmıyor
Ben aldım pişmanım. Sırasıyla ABS, ESP, EGR valf arızası nedeniyle sattım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Son sahibi olmassin ama sponsor olabilirsin
satarken zorlanırsanız sebebi km değil, kaporta boya durumu nedeniyle olur. Bu segment arabalarda zaten km genelde yüksek oluyor. Ön üç boyalıysa airbag kontrolü falan da şart. Km nin yüksek olması yürütme maliyetini ve arıza riskini de arttırır. Ben 12 yaşında 290 binde 5.20 almazdım, aynı paralara olabildiğince yeni modelli ihtiyacıma uygun bir araç tercih ederdim.
290 binde bmw aldım bana falan da binmedi bindi diyenler 3-5 kuruşun hesabını yapıp ucuz arabayı alıyor ondan sonra bmw bana bindi masraflı araba diye geziyor ortalıkta
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Rektefiye parasını şimdiden hazırla bence
arabanın motorunun bi önemi yok bence önemli olan motor parçalarından pahalı olan diğer parçaları araştırmak.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
İlk sahibi BMW ye biner , BMW ikinci sahibine biner . |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X