Şimdi Ara

PEUGEOT 208 SAHİPLERİ (385. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.849
Cevap
95
Favori
637.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 383384385386387
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sorun denebilecek düzeyde yağ yakma sorunu yok. Ama her küçük hacimli turbo motorda olduğu gibi yağ eksiltme var ve bu normal.

• nightbringer kullanıcısına yanıt

Kesinlikle ya işi iyi bilen bir ustaya götürün ya da yetkili servise. Triger kayışı yağ içinde çalıştığından tortuları motorun vakum pompasına, yağ pompasına vb. ilişkili kısımlara da ulaşıp tıkanma yapabiliyor. Geri çağırma kapsamında yetkili servis bu tür parçaların da kontrolünü gerçekleştiriyor. Düzenli olarak yetkili servise gitmiyorsanız ücret alabilirler; ancak düzenli olarak yetkili serviste bakım yaptıran araçlardan bu parçaların değişimi için ücret almayıp ücretsiz değişim gerçekleştirdiler geçen yıl.

• Halilowich kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim, aracım tamamen servis bakımlı halen. Bu sebeple dediğiniz gibi kayışın bedelsiz değişmesini ummaktayım. Yoksa yıllık bakım ile 9000 civarı tutuyor diye duydum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bende de 2017 92 bg'lik var. yaştan dolayı temmuz ayında triger setini değiştirmeyi düşünüyorum. Çekmeköy'de citroen yetkili servisinde uzun süre çalışmış bir ustanın yeri var triger(PSA)+devir daim(PSA)+antfriz+işçilik 4500 tl dedi. Siz servislerden fiyat aldınız mı ya da değişim yaptınız mı? Paylaşabilirseniz sevinirim.

• Sernarrow kullanıcısına yanıt

Fiyatı öğrenmem iyi oldu teşekkür ederim. Aracımın yıllık bakımı Ekim sonu olacağı için şimdilik fiyat almadım.

• programmer_onur kullanıcısına yanıt

Aracın fitillerindeki yırtılma ile ilgili birşey yaptınmı? Bu fitil yırtılması kronik bence, tam mahkemelik

• Usluco kullanıcısına yanıt
    Yok, ilgilenemedim hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Usluco kullanıcısına yanıt

Benim sol fitil tam koptu hala ellemedim öyle biniyoruz  PEUGEOT 208 SAHİPLERİ  kulak da alıştı heralde

• Bu problemin 2 sebebi var.

1) Maliyetten kaçmak için arka kelebek cam yerine o kısma plastik trim koymak sonucunda fitili dik olarak ve aşağı indirmek suretiyle fitil formunun köşeli/parçalı/yapıştırmalı şekilde tasarlanması.

2) Hadi parçalı tasarladın, en kalitesiz ve dayanıksız fitili ve yapışkan malzemesini seçen PSA malzeme mühendisi şahıs (kim veya kimlerse). Yapışkan yerine kauçuk kaynak yöntemi kullanılmalıydı veyahut.

Yeni 208'e bakın, fitil yekpare, tıpkı T9 kasa 308'de olduğu gibi ve haliyle böyle bir sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 27 Nisan 2023; 20:10:23 >

Cam motorlarının etkisi yok mu hocam? Özellikle yukarıya vuruyo gibi kalkıyor benimkiler

• toyota16 T kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle var. Benimde sağ arkada kriko ile ilgili bu sorun var ama fitil dediğim tipte imal edilseydi krikonun yaptığı zorlama etkisi minimum olurdu veya olmazdı. Yani fitilin yapısı ve tasarımı her türlü etkene açık seviyede kusurlu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 27 Nisan 2023; 20:13:40 >

Fitillerin üzerine cam rüzgarlığı taktırmayı düşünüyorum. Kapılarda su alma falan yok, amacım kozmetik olarak kötü görüntüyü kaybetmek

Hocam vaziyet budur bende  PEUGEOT 208 SAHİPLERİ  sağ arka idare eder de sol arkanın cenazeyi kaldıralı çok oldu

PEUGEOT 208 SAHİPLERİ

PEUGEOT 208 SAHİPLERİ

• toyota16 T kullanıcısına yanıt
    Hocam sağ arka camı 1 cm kadar indirip bıraksan iyi olabilir. Ben öyle yapıyorum. Ses geliyor biraz ama fitili haşat etmesinden iyidir.

Tabi su girip girmediğini kontrol ederek indir. Bu kadar moktan bir fitil tasarımı ben hiçbir araçta görmedim. Bunun B segment araç olması ile ilgisi de yok. Clio, Polo sorunsuz misal.

• Pütürlü yolda gösterge panelinden tıkırtı sesleri geliyor. Elimle yokladım yolda giderken bastırdım ama ses kesilmedi. Ne yapabilirim buradan ses gelip de kesen oldu mu?

PEUGEOT 208 SAHİPLERİ sorma hocam durduğu yerde bu kadar bozulan bir araba görmedim (35 binde km si)…Akü konusundaki arıza lambası mevzunu da çözemedim hala en son serviste de bulamadılar bida olursa getir demişlerdi o da kaldı öyle ayda 1 falan yanıyo  PEUGEOT 208 SAHİPLERİ …Biliyondur belki Albea da var bende ucuz buldum diye almıştım(aldığımda haşattı bi tık) 208 in patlak fitilleri sağolsun rüzgar sesi konusunda kapışıyorlar …

Aynı ses bende de var çözemedim. Sanırım arkada kablolar çarpıyor birbirine

Araçlar bu yollara iyi dayandılar gene

Valla iyi dayandı hocam. Gerçi benim ön süspansiyonlar da değişti ses yaptığı için daha 43 binde :) 45 yanaklı lastiklerle iyi dayandı diyebilirim yine de.

Hocam benim de sağ arkadan tak diye gelen bir ses var ani ve sert kalkışlarda oluyor. Başta bagajda stepne ve lastik tamir kiti ses yapıyor sandım ama değil. Sonra amortisör sandım ama tahminimce o da değil zira kasislerde ses yapmıyor. Sarsıntı olunca veya sert kalkışlarda yatay eksene doğru vuran bir ses. Tahminimce C sütun trimi ile kaporta arasına konumlanmış olan emniyet kemeri sarma makarası sağa sola vuruyor. Sizin önden gelen tıkırtı da yüzde 90 kablo demetinin sağa sola çarpması. Çok bozuk yollarda herkeste olan bir durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 3 Mayıs 2023; 17:58:24 >
  • 
Sayfa: önceki 383384385386387
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.