Şimdi Ara

PEUGEOT 3008 (598. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
12.076
Cevap
113
Favori
1.460.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 596597598599600
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Michelin CrossClimate Plus.
  • Merhaba, 2015 model 3008 Allure aracımın orijinal geri görü? kamerası gece karanlık gösteriyor...daha öncede aynı model aracımda aynı geri görüs gece karanlıkta bile siyah beyaz olarak yani gece görüsü vardı ve gösteriyordu... Yetkili servise gittim bu araçlarda geri gece görüsü standartlarda bulunmadığını, normal olduğunu, daha önceki aynı model aracıtan bahsedince ondaki arka kameranın sonradan değistirlmis olabileceğini belirttiler... Bilgisi olan varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurdogrul -- 7 Ocak 2020; 22:3:1 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar 2013 model 3008 aracım var merak ettiğim bir konu var bir türlü bulamadım aracın arka koltuk oturma kısmı yatıyormu sırtlık yatıyor ama oturma bölümünu yatıramadım altını temizlemek istediğimde mandalını bulamadım bilen varsa yardımcı olursa sevinirimç
  • Arka sırtlıklar üst yanlardaki mandal ile öne doğru katlanıyor... Ancak bildiğim kadarıyla oturma kısmı sabit... Yan altlarda bo?luklar var ben oradan temizliyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgurdogrul

Arka sırtlıklar üst yanlardaki mandal ile öne doğru katlanıyor... Ancak bildiğim kadarıyla oturma kısmı sabit... Yan altlarda bo?luklar var ben oradan temizliyorum...
    Çok ilginç aslında kalkması lazım altına el girmiyor temizlemek zor
  • 2013 Model peugeot 3008 e hdi aracıma bundan taktırmak istiyorum sonradan takılabiliyormu bir iki yere sordum olmuyor dendi ama sorduklarım baştan sağma cevaplar verdiler bilen varsa cevap verirse sevinirim.

• 2013 Model peugeot 3008 e hdi aracıma bundan taktırmak istiyorum sonradan takılabiliyormu bir iki yere sordum olmuyor dendi ama sorduklarım baştan sağma cevaplar verdiler bilen varsa cevap verirse sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: csr2 soru

2013 Model peugeot 3008 e hdi aracıma bundan taktırmak istiyorum sonradan takılabiliyormu bir iki yere sordum olmuyor dendi ama sorduklarım baştan sağma cevaplar verdiler bilen varsa cevap verirse sevinirim.

Oem bir multimedia daha çok işinize yarar.
    Demode harita.
    Video oynatmama
    Ilk aklima geken eksi yönleri.

Iyi forumlar...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: melodramm

Oem bir multimedia daha çok işinize yarar.
    Demode harita.
    Video oynatmama
    Ilk aklima geken eksi yönleri.

Iyi forumlar...

Alıntıları Göster
    Teşekkürler
  • csr2 soru C kullanıcısına yanıt
    Bu orijinal navigasyon seti... Serviste yada çıkma bulabilirsiniz... Ancak demode... Sadece havalı... Haritalar sorunlu... Video oynatmaz... Fiyatı da yüksektir bence...

• Iyi günler 2013 model 3008' e 2015 model 3008' in arka stopları olur mu ki. Bilgisi olan var mı? Bence 2015 modeldeki arka stoplar daha modern

• quote:

Orijinalden alıntı: apo424

Iyi günler 2013 model 3008' e 2015 model 3008' in arka stopları olur mu ki. Bilgisi olan var mı? Bence 2015 modeldeki arka stoplar daha modern
    Olur tabii.
    Birebir uyumlu.
    Ancak maliyetli olacaktir.

Iyi forumlar...

• Merhaba, 2015 model 3008 için 225 50 r17 yerine 225 55 r17 lastik taksam nasıl? Biraz konfor artırmak istiyorum öneriniz nedir?
    Ebatlar

215 50 r17
    215 55 r17
    225 50 r17 (orjinal ebat)
    225 55 r17

• Selamlar herkese,

Mitsubishi ASX falan bakarken gordum, aradim cumartesiye kadar zamaniniz var dendi. Sizce Peugeot 3008 1.6 THP GT 2010 model, 130000km'de benzinli otomatik arac nasildir? Kazasi/degiseni yok. Ilanin linkini soran olursa paylasabilirim, Benim icin onemli olan noktalar

- motor ve diferansiyelde problem cikmamasi (yurtdisinda yasiyorum, bu ikisinden biri olursa arabayi hurda olarak satmak daha mantikli)
    - bagajinin buyuk olmasi
    - cok eski gorunmemesi
    - %90 sehir disi kullanacagim icin uzun yolda rahat olmasi.

bunun disinda, trim sesleri falan olmamasi onemli olsa da forumlar vasitasiyla cozebilecegimi dusunuyorum.
  • Iyi forumlar...

• 2012 model 3008 allure ile aranizdayim.
    Aracımın otomatik silecek kontrolünü bulamadım.
    Yani otomatiğe aldigimda az yağmurda da çok yağmurdada aynı hızda çalışıyor.
    Bu hız ayarları nerededir bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyhat -- 29 Mayıs 2020; 20:34:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jackuuy kullanıcısına yanıt
    İsabet olmuş.
    Aralıkta 2011 asx imi satıp 3008 2012 allure aldım..asx i 3 sene kullandım. dış tasarımı ve heybetli görünüşü dışında pejodan aldığım sürüş keyfini asx de hiç bulamadım.
    Ne zaman dizel otomatik ve iç konsolda değişikliğe giderse belki o zaman asx düşünülebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozgurdogrul O kullanıcısına yanıt
    Biraz geç olacak ama 16" (fabrikasyon ölçüleri 215/60/R16) jant ve lastik kullansanız konfor daha artmaz mı?
  • seyhat kullanıcısına yanıt
    Sıfır konumunun altına aldığınız zaman (sabit kalmaz geri çıkar yukarı) otomatik silecek aktif olur. Silecek hızını kendisi ayarlıyor siz müdahale edemiyorsunuz. Ancak şahsen otomatik sileceğini hiç beğenmiyorum, çok tutarsız çalışıyor. Bazen hızlı çalışması gereken yer de aşırı yavaş, yavaş çalışması gereken veya tek damla indiği zamanlarda çıldırırcasına çalışıyor. O yüzden ben ihtiyaca göre manuel ayarlarda kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voxah -- 11 Haziran 2020; 9:59:34 >
  • Bizim 2015 modellerin orjinal fabrikasyon jant ve lastik ebatı 225/50/r17 ile 215/55/r17.... Bende ikisinin birle?imi 😀 225/55/r17 aldım... Aracın üzerinde fabrika çıkı?ı 225/50/r17 idi... Servise ve lastikcilere sorduğumda hepsi 225/55/r17 olabilir dedi... Servis hız ve devir kalibrasyona gerek yok dedi... Bende konforu biraz artırmak için yanağı biraz büyüttüm...

Sonuc olarak oldukça tavsiye edilen michelin üretimi Taurus ultrahigh xl 225/55/r17 4 adet 2020 tarihli 1700tl ye lastik aldım ve 1 aydır kullanıyorum ve ?u an için konfor, sessizlik, yumuşaklık, fren mesafesi, ıslak zemin performansı olarak memmunum... Karadenize yağı?lı bir ortamdayım... Bakalım uzun vadede sertle?me, dayanıklılık, yıpranma... nasıl olacak göreceğiz... iyi formlar...

• 
Sayfa: önceki 596597598599600
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.