Şimdi Ara

PEUGEOT 3008 (596. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.076
Cevap
113
Favori
1.460.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 594595596597598
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • slm arkadaşlar 3008 lastik ebadı 215 60 16 lastik almayı düşünüyorum önerisi olan veya 2.el lastik bilgisi olan varmı
  • Mrb. Arkafaslar 2015 model aracimda motor ariza uyarisi cikti sanirim ad blue sistemiyle alakali birseymis benzer sorunu yasayan varmidir? basit bir sorunmudur nasil cozum bulabilirim? Servise gidicem fakat garanti bittigi icin nasil bir maliyet cikar bilmiyorum o yuzden oncelikle burdan arastirip bilgi dahibi olmak istedim

PEUGEOT 3008

• Merhaba.Peugeot 3008/2010 model sağ ve sol arka sis lambası çıkma yada uygun fiyata nasıl temin edebilirim arkadaşlar? Ayrıca Android olarak önerebileceğiniz marka model var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatal_frame -- 14 Eylül 2019; 16:44:34 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba
    2011 model benzinki 3008 allure thp prins marka tüplü
    Bir araba aldım. Araçta şöyle bir sorun var.
    Araçla seyir halinde iken motor arızası uyarısı verdi
    Akabinde yoğun bir benzin kokusu ve arabada tekleme oldu
    Aracı durdurup kontrol ettiğimde benzin kaçırdığını gördüm
    Asfalta damlamış çokça.
    Ustaya götürdüm ve basınçtan dolayı ucu mavi olan küçük bir parçanın yukarı atmasından dolayı bu durumun olduğunu söyledi ve parçayı değiştirdi
    2 gün sonra tekrar aynı durum yaşandı. Yine değiştirildi parça
    Tekrar olması durumunda aracı yalnıza benzinle kullanacağımı ve sorun olmazsa tüpten kaynaklandığını anlayacağımızı söyledi. Şimdi açıkçası sorunun tekrar olmasını bekliyoruz, gibi bir durumdayız.
    Parçanın fotosunu ekledim.
     PEUGEOT 3008
    Böyle bir sorun ile karşılaşan oldu mu? Ustam iyi bir ustadır ama daha önce böyle bir sorun
    İle hiç karşılaşmadığını söyledi.
    Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aras290716

Merhaba
    2011 model benzinki 3008 allure thp prins marka tüplü
    Bir araba aldım. Araçta şöyle bir sorun var.
    Araçla seyir halinde iken motor arızası uyarısı verdi
    Akabinde yoğun bir benzin kokusu ve arabada tekleme oldu
    Aracı durdurup kontrol ettiğimde benzin kaçırdığını gördüm
    Asfalta damlamış çokça.
    Ustaya götürdüm ve basınçtan dolayı ucu mavi olan küçük bir parçanın yukarı atmasından dolayı bu durumun olduğunu söyledi ve parçayı değiştirdi
    2 gün sonra tekrar aynı durum yaşandı. Yine değiştirildi parça
    Tekrar olması durumunda aracı yalnıza benzinle kullanacağımı ve sorun olmazsa tüpten kaynaklandığını anlayacağımızı söyledi. Şimdi açıkçası sorunun tekrar olmasını bekliyoruz, gibi bir durumdayız.
    Parçanın fotosunu ekledim.

Böyle bir sorun ile karşılaşan oldu mu? Ustam iyi bir ustadır ama daha önce böyle bir sorun
    İle hiç karşılaşmadığını söyledi.
    Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
    Öncelikle yetlili servise görünün.
    Usta iyi olsa da bu araçlar hakkında bilgisi yok sanırım.

Iyi forumlar...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba,
    Şehir dışında olduğum için servise götüremedim ama servisi aradım. Prins marka tüpün uyumlu olduğu söylendi dedim, servis uyumlu olmadığını, randıman alanı görmediğini belirtti. Prins marka tüp 3008 thp 1.6 motor için uyumlu değil midir? Bu şekilde kullanan kulanıcı var mıdır?
    Yardımlarınızı rica ediyorum.

• Aras290716 A kullanıcısına yanıt
    Turbo benzinli motorlarda lpg uygulaması her ne kadar lpg kit üreticileri uyumlu/tam uyumlu/süper uyumlu vs. dese de uygulamada sıkıntı veya uyum problemi yaratma ihtimali yüksek. Atmosferik benzinli motorlar bu konuda daha sorunsuz. Özellikle motorun turbo olmasından kaynaklı sahip olduğu ilave parçalara zarar vermesi muhtemel.
  • Merhabalar. 2011 model PEUGEOT 3008 2011 YAKIT POMPASI/ŞAMANDIRA açaç üzerinde nerede olduğunu bilen varmı?

Şunun için soruyorum. Aracım 1 yıldır "akü veya elektrik beslemesi arızası" veriyordu. akü, konjektör değişti akü sensörü, şarj dinamosu bakıldı,arıza giderilemedi. Şunu farkettim ki yakıt deposu azalınca arıza sıklığı artıyor. depo dolunca arıza gidiyor. Şamandıra ile ilgi olduğunu düşünüyorum.

Bazı araçlarda arka koltuğun altında olduğunu biliyorum. Ayrıca 3008 lerde arka koltuğun nasıl söküldüğünü bilen varmı.

İnanın bu arıza için bi hayli para ödedim. Sonuç sıfır olunca insanın canı sıkılıyor. Kendim Elektronikçi olduğum için kendim bakmaya karar verdim.

Piyasada direk şüpheli parça değiştiriyorlar. Olursa ne ala. Olmazsa boşuna değişen parçanında ücretini ve işçiliğini ödüyorsun. Bende öyle oldu.

Yetkili servis ücretini konuşmaya bile gerek yok. Ön cam çatlamıştı. 3000 TL fiyat verdikleri camı 800 TL ye camcıya değiştirttim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayzeb -- 6 Ekim 2019; 19:5:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ayzeb

Merhabalar. 2011 model PEUGEOT 3008 2011 YAKIT POMPASI/ŞAMANDIRA açaç üzerinde nerede olduğunu bilen varmı?

Şunun için soruyorum. Aracım 1 yıldır "akü veya elektrik beslemesi arızası" veriyordu. akü, konjektör değişti akü sensörü, şarj dinamosu bakıldı,arıza giderilemedi. Şunu farkettim ki yakıt deposu azalınca arıza sıklığı artıyor. depo dolunca arıza gidiyor. Şamandıra ile ilgi olduğunu düşünüyorum.

Bazı araçlarda arka koltuğun altında olduğunu biliyorum. Ayrıca 3008 lerde arka koltuğun nasıl söküldüğünü bilen varmı.

İnanın bu arıza için bi hayli para ödedim. Sonuç sıfır olunca insanın canı sıkılıyor. Kendim Elektronikçi olduğum için kendim bakmaya karar verdim.

Piyasada direk şüpheli parça değiştiriyorlar. Olursa ne ala. Olmazsa boşuna değişen parçanında ücretini ve işçiliğini ödüyorsun. Bende öyle oldu.

Yetkili servis ücretini konuşmaya bile gerek yok. Ön cam çatlamıştı. 3000 TL fiyat verdikleri camı 800 TL ye camcıya değiştirttim.
    Yetkili serviste teşhis yaptırın.
    Araçlarımızı tanıyan usta bulmak zor.

Hangi ildesiniz??

Iyi forumlar...

• melodramm kullanıcısına yanıt
    Merhaba, İstanbul da yım
  • merhaba arkadaşlar 2010-2012 arası dizel otomatik cam tavanlı 3008 bakıyorum,ilanlarda olmayan araçlarınızı özelden atabilirsiniz.
    ilginize teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kral1840

merhaba arkadaşlar 2010-2012 arası dizel otomatik cam tavanlı 3008 bakıyorum,ilanlarda olmayan araçlarınızı özelden atabilirsiniz.
    ilginize teşekkürler.
    Arkadaşlar 2012 dizel otomatik 3008 alarak aranıza katıldım.
    Start stop çalışmıyor, mavi ışık yanıp sönüyor.
    Aküyü ölçtürmedim ama marşa basınca bir zayıflık belirtiside yok. En fazla 20 km yol yaptım aldım alalı hep kısa mesafe kullanıyorum.

• Misafir gelmiş, hoş gelmiş.

Iyi forumlar...

PEUGEOT 3008

• Arkadaşlar merhaba 2011 feline paketle araniza katilmak üzereyim.Deneyimli arkadaşlara birkaç sorum olacak
    1)Deri koltuğun yazın terletmesinden korkuyorum,sizce de problem yaratir mi?
    2)bi zenon farlar kaliteli mi?(2007 fiestama cakma zenon takmislardi beyaz ışık beni rahatsiz ettiği ve yeteri kadar yolu aydinlatmadigi için bu soruyu soruyorum)
    Bu ikisi yüzünden allure pakete yönelmeyi düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bullfighter -- 19 Ekim 2019; 21:52:4 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bullfighter

Arkadaşlar merhaba 2011 feline paketle araniza katilmak üzereyim.Deneyimli arkadaşlara birkaç sorum olacak
    1)Deri koltuğun yazın terletmesinden korkuyorum,sizce de problem yaratir mi?
    2)bi zenon farlar kaliteli mi?(2007 fiestama cakma zenon takmislardi beyaz ışık beni rahatsiz ettiği ve yeteri kadar yolu aydinlatmadigi için bu soruyu soruyorum)
    Bu ikisi yüzünden allure pakete yönelmeyi düşünüyorum.
    Orijinal bi xenon far ise çok keyiflidir.
    Zaten cakma xenon kitleri araçlarımızın elektronik aksamının stabil çalışmasını engeller nitelikte.

Iyi forumlar...

• Iyi forumlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: kral1840

Arkadaşlar 2012 dizel otomatik 3008 alarak aranıza katıldım.
    Start stop çalışmıyor, mavi ışık yanıp sönüyor.
    Aküyü ölçtürmedim ama marşa basınca bir zayıflık belirtiside yok. En fazla 20 km yol yaptım aldım alalı hep kısa mesafe kullanıyorum.

Alıntıları Göster
    Kemer takılı olması gerekiyor ss için.

• Arkadaşlar aux kablosunu takınca sadece müzik duyuluyor sözler duyulmuyor yani tek taraflı çalışıyor gibi hoparlör. Sizce sorun kabloda mıdır*
  • arkadaşlar merhaba bir sorum olacak hali hazırda 2011 model 3008 sahibiyim araca uyumlu cam rüzgarlığı arıyorum ama hep yeni kasa için var piyasada 2017-18 vs bir yerde buldum 500 tl fiyat yazıyor ama piyasada hep 130-150 tl arası birçok araca uygun var acaba temin eden varmı 2011 uyumlu cam rüzgarlığı
  • 
Sayfa: önceki 594595596597598
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.