Hocam, eşim görünüşüne bakarak 3008 dedi. Zaten çok anlamaz arabalardan, sürer sadece. 3008 motor, şanzıman, donanım, vs. bakımından TR şartlarına uygun, zaten çok tutuluyor bu yüzden. Öyle olunca benim açımdan da olumsuz bir yönü yok. Araştırdığımda da AdBlue sorunu dışında kronik bir sorunu yok gibi. Yani benim açımdan tercih edilebilir bir araçtı yani. |
Peugeot 3008 aldım, izlenimlerim. (2. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mitokondri Kristası
Aracınız Diamond Black tavan ise kronik boya atması yaşayacaksınız. Geçmiş olsun.Diamond Black tavan tam olarak ne oluyor hocam.
Araçta aynen GT-Line'lardaki gibi siyah tavan, siyah aynalar, GT-Line'daki krom detaylar var. Krom paket opsiyonuyla satılıyormuş.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Klise Adam
Hayırlı olsun birinci sınıf bir araç hanım abla zevk sahibiymiş.(beyaz takıntısı hariç 😁) Bordo turuncu yeşil müthiş renkleri var aracın.Hocam kırmızısını buldum, yeşilini de buldum, istemedi.
Araç beyaz ama opak değil. Sedefli beyaz diye geçen metalik ve kırık bir beyaz. Açıkçası rengi benim de çok hoşuma gitti.
-
quote:
Orijinalden alıntı: daswagen
İstediğiniz gibi atıp tutabilirsiniz demişsiniz, eşine değer verip iş yapan kişiyi ben şahsen ancak takdir ve tebrik ederim.
Hayırlı uğurlu olsun, Rabb’im iyi günlerde kazasız ve belasız kullanmanızı nasip etsin.Teşekkür ederim hocam, iyi duaların için.
-
quote:
Orijinalden alıntı: zeytinkoyHocam kırmızısını buldum, yeşilini de buldum, istemedi.
Araç beyaz ama opak değil. Sedefli beyaz diye geçen metalik ve kırık bir beyaz. Açıkçası rengi benim de çok hoşuma gitti.
Alıntıları GösterVallahi abicim hemen hemen hep ikinci el araç aldım. İki renkten nefret ederim birisi gümüş gri diğeri beyaz. Maşallah bu iki renk Türkiye’nin bitki örtüsü olduğu için bana da hep beyaz araç denk geliyor. 😁
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: bianconerahayırlı olsun 8 ileri olanlar cok mu farklıydı fiyatta ?
8 ileri olanların 50.000km ve altında olanları 370'ten başlıyor. 8 ileri olması dışında onların model yılı da yeni oluyor tabi, 2018-19 model onlar.
-
Hayırlı olsun. Aynı aracın amazonit gri diye geçen rengi var bende.
Geçen yıl, tam da tatilimin ortasında Addblue sorunu yaşamış olmama rağmen, pişman değilim. Bu sınıf için iyi tercih. Bu yüzden de etrafta can sıkacak kadar çok görüyoruz.
Asıl eleştiriyi, bu sınıfın tümüne getirebiliriz. Mesela yeni gelecek 308 SW, bu araçtan çok daha keyifli bir sürüş sunacaktır.
ACC koluna çabuk alışıyor insan. Zaten ön yüzdeki butonlar hiç kullanılmıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler hocam,
Eşim 3008 istemeye başladıktan sonra etraftaki 3008'ler daha çok dikkatimi çeker oldu. Gerçekten her yer 3008 doluymuş. 3008 ile ilgilenmeye başlamadan önce bu kadar çok olduğu dikkatimi çekmiyordu.
-
vaybe. 2018 yılında hayalim diyordum 2 sene sonra alcam bu aracı diyordum. yeni kasası yeni yeni çıkmıştı sanırım. 130 bin tlye vardı o zamanlar istediğim gibi. şimdi bi 10 sene sonra belki
-
Hayırlı olsun hocam. 2020 3008 1.5 Bluehdi EAT 6 sedefli beyaz sahibi olarak doğru tercih yaptığınızı düşünüyorum. Gerçekten güzel araçlar. Peugeot çok özenmiş , her detayından kalite akıyor. Yakıt performans dengesi çok iyi. Fiyatının da pahalı olduğunu düşünmüyorum bu araçların. Tiguanlara bakarak , muadillerene bakarak fiyatını her donanımda her motor seçeneğinde hakeden bir araç olduğunu düşünüyorum. Millet 4 teker 1 direksiyon kıvamında tiguanlara bu parayı veriyor. Kimse de söylemez. 3008 tiguandan net şekilde daha kaliteli. Benim ön yargılarımı yıkan , şaşırtan , tatmin eden bir araç oldu. Hayırlı olsun tekrardan kazasız belasız sürüşler dilerim.
-
Anladım hocam. Çekici araba 3008 gerçekten. Zaten donanım vs. de oldukça iyi Peugeot'un son araçlarında. Gerçi donanım açısından eksik araçlar üretmiyor Peugeot. Güle güle bininiz.
Alıntı
metni:Aracınız Diamond Black tavan ise kronik boya atması yaşayacaksınız. Geçmiş olsun. Arkadaşın burada bahsettiği siyah tavanlardaki boya atması, kabuk kabuk soyulma durumu. Siyah tavan serilerde yaşanan kronik bir arıza. Sanırım o da boya değil de kaplama tarzı bir şeydi diye hatırlıyorum. Gördükçe can sıkıcı olabiliyor. Google'da kısa bir aramayla örneklerine ulaşabilirsiniz ki forumda da vardı bu sorunu yaşayan birisi sanırım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Engin CannHayırlı olsun hocam. 2020 3008 1.5 Bluehdi EAT 6 sedefli beyaz sahibi olarak doğru tercih yaptığınızı düşünüyorum. Gerçekten güzel araçlar. Peugeot çok özenmiş , her detayından kalite akıyor. Yakıt performans dengesi çok iyi. Fiyatının da pahalı olduğunu düşünmüyorum bu araçların. Tiguanlara bakarak , muadillerene bakarak fiyatını her donanımda her motor seçeneğinde hakeden bir araç olduğunu düşünüyorum. Millet 4 teker 1 direksiyon kıvamında tiguanlara bu parayı veriyor. Kimse de söylemez. 3008 tiguandan net şekilde daha kaliteli. Benim ön yargılarımı yıkan , şaşırtan , tatmin eden bir araç oldu. Hayırlı olsun tekrardan kazasız belasız sürüşler dilerim.
Hocam, arabasını çok öven birisi durumuna düşmek istemediğim için çok detaylara girmedim ama aracın işçiliği ve malzeme kalitesi gerçekten çok iyi. İç mekandan bagaj bölmesine kadar her detaya çok özenildiği belli ediyor kendini.
-
@zeytinkoy Güle güle kullanın rabbim kaza bela vermesin...Genellikle bayanlar aracın tipine bayılıyor ve o sebeple bu aracı istiyor. Benim hanım da çok istedi geçen sene 2017 astra opcline 200 hp aldım 3008 yerine. Arabadan çok memnun vuruyor kırbacı.
-
Aynen hocam tam olarak kastettiğim bu. Bunun yaşla bir alakası yok bence. İnsanın ruhunda açlık varsa, ölene kadar da yese doymuyor. Kimisi de var ki, elindeki azıcık şeyi bile velinimet görür.
Benim de bisiklet merakım var ama çevredeki çoban köpeklerinin de bu konuda rızasına başvurmak lazım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: mahony16@zeytinkoy Güle güle kullanın rabbim kaza bela vermesin...Genellikle bayanlar aracın tipine bayılıyor ve o sebeple bu aracı istiyor. Benim hanım da çok istedi geçen sene 2017 astra opcline 200 hp aldım 3008 yerine. Arabadan çok memnun vuruyor kırbacı.
Güle güle kullanın hocam. Opel grubu araçların sürüş zevkini hep sevmişimdir. Bir ara eski kasa Insignia'yı 200km kadar kullanmıştım, sürüşü çok zevkliydi.
Eşim 3008'in ne motorunu, ne şanzımanını, ne de başka özelliğini bilir. Tasarımını en çok sevdiği SUV 3008 olduğu için istedi. Alabilecek maddi durumumuz olduğu için aldık. Yoksa alacak maddi durumumuz olmasa "eşim istedi, ne olursa olsun almalıyım" kafasında değilim yani. Zaten eşime "donanımlı sıfırı 500'e yakın, bu paraları vermemiz zor, 330-340'a çok temiz ikinci elleri var, onu alabiliriz" diye anlattım. O da pek itiraz etmedi ikinci el olmasına.
-
Allah kaza bela musibet vermesin güle güle kullanın
-
quote:
Orijinalden alıntı: zeytinkoyDiamond Black tavan tam olarak ne oluyor hocam.
Araçta aynen GT-Line'lardaki gibi siyah tavan, siyah aynalar, GT-Line'daki krom detaylar var. Krom paket opsiyonuyla satılıyormuş.
Alıntıları Gösterdiamond black siyah tavanın renginin adı.
psa grubunda siyah tavanlı
peugeot 3008
peugeot 5008
peugeot 2008
peugeot 208
opel granland x
opel crossland x
opel crossland
opel corsa
citroen c3
citroen c3 aircross
citroen c5 aircross
araçlarında kronik siyah tavan soyulma sorunu var.
bu listedeki araçlar arasında en çok ses getiren c5 aircross oldu. citroen 30 bini aşan değer kaybı ve ücretsiz onarım teklif ediyor.
peugeot ve opel şu anlık sadece lokal boya atıp veya kuş pisliği deyip mağduru servisten gönderiyor.
-
Hayirli olsun pejo citroen seat gibi markalari amerikada da gormek istiyoruz cesitlilik ve rekabet acisindan.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim sizler de güle güle kullanınız.İnşallah ülkemizin her bir ferdi istediği ürüne zorlanmadan ulaşıp mutlu bir şekilde hayatını idame ettirebilir diyorum ancak konu otomobil olunca bu maalesef pek mümkün olmuyor ülkemizde.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X