Şimdi Ara

PEUGEOT 301-ANA KONU (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.083
Cevap
54
Favori
673.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam yaklaşık 2 aydır araba kullanıyorum. Arabayı babamdan satın aldım ve şehirler arası yolda kullanıyorum. Güvenlik konusunda pek bir beklentiniz olmasın açıkçası. Frenleme ve kayma önleyici özelliği, ABS çok iyi olmakla birlikte arabanın kasası maalesef saman. Bir yere vurmaman için her türlü donanım vok ama vurdun mu Allaha emanetsin :) Arabanın bu kadar az yakmasının bir sebebi de kasasının hafif olması zaten. Şiddetli rüzgarda havada direksiyonu düz bıraktığım zaman bariz şerit değiştiriyor. Bir ara lastik mi patladı diye indim baktım meğersem rüzgarın kuvvetiymiş sorun. Ayrıca arabayı yıkatırken yıkamacı çok yakından sus tuttuğu zaman kasada dalgalanmalar olmuyor değil :) Bazen biri arabaya dayandığı zaman içeri kaçıyor kasa :) Yol sesi konusunda da orta denebilir ne iyi ne kötü. Yol tutuşu gerçekten iyi ama kasa hafif olduğu için belirli bir hıza kadar iyi. Malzeme kalitesi kötü maalesef. Kapısını kapatırken bile anlıyorsun kalitesini. Bana sorarsanız sadece şehir içinde ve sakin bir şekilde kullanacaksanız mantıklı bir araba. bedavaya binersiniz bu arabaya. Arkadaşlarımın yakıt tüketimi bana bayağı yüksek geliyor 301 e alıştığım için. Bulunduğum şehirde toplu taşıma araçlarından daha ucuza biniyorum 301 e. Ama şehirler arası yollarda araba sıkıntı kim ne derse desin. Fiyat belli özellik belli bu fiyata anca bu olur zaten malzeme kalitesi beklemenin br anlamı yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Ali

kış lastiği takımı ne kadar acaba? Mesajımı alıntılayıp cevaplarsanız sevinirm. Kar kış sakata gelmeyelim :))

195 55 16 Ebatları ortlama 240 lira 350 lira arası değişmekte adet bazında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xchampionx

Beyaz renk yakışıyor mu bu araca ?

Bu zevk meselesi bence beyaz yakışmıyor bu araca siyah hiç yakışmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Büyük R

quote:

Bencede beyaz yakismiyor.

Tam bir filo-sirket aracina benziyor. Ama kisisel begeni bu tabi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar arabayı alalı 1 ay olacak ,aldıgımda tv li navigasyonlu multimedyaya 2 bin lira çekmişlerdi , netde dolasırken gördüm 900-1000 civarına satılıyor multimedya sonradan takdıranınız var mı acaba aranızda ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Yasakpınar

quote:

quote:

demeyin beyaz alınıyor bugün yapacak birşey yok artık sanırım... mavisine kafam yatmıştı ama bütçe sıkıntıydı

• quote:

quote:

quote:

quote:

demeyin beyaz alınıyor bugün yapacak birşey yok artık sanırım... mavisine kafam yatmıştı ama bütçe sıkıntıydı

bence tam tersi bu arabaya beyaz çok yakışıyor.
    hatta en güzel rengi beyaz bence. ben beyaz 301 görmemiştim almadan önce.

benim arabam k.balığı grisi. isteyen varsa değişebiliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nundina1st

Arkadaşlar arabayı alalı 1 ay olacak ,aldıgımda tv li navigasyonlu multimedyaya 2 bin lira çekmişlerdi , netde dolasırken gördüm 900-1000 civarına satılıyor multimedya sonradan takdıranınız var mı acaba aranızda ?
    http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/navigold-peugeot-301-multimedia-navigasyon-98143212

güzel bişeye benziyor.
    alsak montajını elektrikçiyemi yaptırıcaz acaba?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Zevk meselesi. Zevkinize saygi duyuyorum.

Ayrica mavisini ben de cok begeniyorum.

Araciniz hayirli olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: quvardci

quote:

Arkadaşlar arabayı alalı 1 ay olacak ,aldıgımda tv li navigasyonlu multimedyaya 2 bin lira çekmişlerdi , netde dolasırken gördüm 900-1000 civarına satılıyor multimedya sonradan takdıranınız var mı acaba aranızda ?
    http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/navigold-peugeot-301-multimedia-navigasyon-98143212

güzel bişeye benziyor.

Büyük ihtimal elektrikçiye,önceden taktıran biri felan var mı acaba ona göre hareket edicem , ve aracın garantisi açısından sıkıntı yaratır mı ki acaba ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Zevk meselesi. Zevkinize saygi duyuyorum.

Ayrica mavisini ben de cok begeniyorum.

Araciniz hayirli olsun.

Boğaziçi mavisine sahip biri olarak var şekliniz beklerim modunda hayırlı olsun derim (:

İşin şakası bi yana hayırlı uğurlu olsun aracınız. Allah kaza bela vermesin.

Emin olun pişman olmayacaksınız.

• quote:

quote:

quote:

güzel bişeye benziyor.

Büyük ihtimal elektrikçiye,önceden taktıran biri felan var mı acaba ona göre hareket edicem , ve aracın garantisi açısından sıkıntı yaratır mı ki acaba ?

Oto ses sistemleri yapan modifiyecilerde yapabilir sanırım montajını.

• 2 gün önce beyaz 1.2vti active modeli ni aldım ic döşeme acık renk ön konsol 2 renk (siyah ve krem) ayrıca ön konsolda piano black kaplama çok hoş görüyor arabayı Ocak ayında teslim alacağım bence beyaz renk ve 7kollu peugeot janlar ve camlara hafif koyu renk film çektirince araç çok yakışıklı oluyor internette bu anlattığımın aynısını gördüm ve çok beğendim.ayrıca araç ile ilgili olumsuz yorumların bazılarına katılıyorum ama benim gibi yılda 1-2 sefer şehir dışına çıkacak çogunlukla aracı şehir içinde işe gelip gitmek için kullanacak biriyim bu fiyata alınabilecek daha iyisi varsa öneri bekliyorum ama sakın linea veya symbol yazmayın lütfen gercekten çok gülerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.2 vti active donanım beyaz renk + arka park sensörü+ bluetooth peşin fiyatına 33.250 tl ye aldım aracı denizli bayisinden gönlüm 1.6dizeldeydi ama ona da 40.000 tl fiyat çektiler bütçeyi aştığı için benzinliye karar verdim hayırlısı olur inşallah...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maniac20

1.2 vti active donanım beyaz renk + arka park sensörü+ bluetooth peşin fiyatına 33.250 tl ye aldım aracı denizli bayisinden gönlüm 1.6dizeldeydi ama ona da 40.000 tl fiyat çektiler bütçeyi aştığı için benzinliye karar verdim hayırlısı olur inşallah...

hayırlı olsun aracınız.

40000 tl dizel hangi donanım dı acaba?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: maniac20

1.2 vti active donanım beyaz renk + arka park sensörü+ bluetooth peşin fiyatına 33.250 tl ye aldım aracı denizli bayisinden gönlüm 1.6dizeldeydi ama ona da 40.000 tl fiyat çektiler bütçeyi aştığı için benzinliye karar verdim hayırlısı olur inşallah...

hayırlı olsun aracınız.

40000 tl dizel hangi donanım dı acaba?

ACTİVE DONANIM
  • Peugeot 301 ve kardeşi c-elyse üretimi ile ilgili bi video...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quvardci -- 21 Aralık 2013; 21:58:22 >
  • Beyaz renk, 301 1.6 HDi Allure modeli için (20.000 TL kredi kullanmak üzere) 45750 + 630 dosya masrafı verdiler bugün. Ayrıca Ocak ayı bandrolu bayiye dahil..
    Karter koruma ve birkaç istediğim özelliği de bayide uygulatıp almak istiyorum...

Fiyat hakkında ve serviste alabileceğim neler olabilir ile ilgili değerli fikirleriniz için şimdiden teşekkürler
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bence tam tersi bu arabaya beyaz çok yakışıyor.
    hatta en güzel rengi beyaz bence. ben beyaz 301 görmemiştim almadan önce.

benim arabam k.balığı grisi. isteyen varsa değişebiliriz.

Köpekbalığı grisinden memnun kalmadınız mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: @hmetce

Beyaz renk, 301 1.6 HDi Allure modeli için (20.000 TL kredi kullanmak üzere) 45750 + 630 dosya masrafı verdiler bugün. Ayrıca Ocak ayı bandrolu bayiye dahil..
    Karter koruma ve birkaç istediğim özelliği de bayide uygulatıp almak istiyorum...

Fiyat hakkında ve serviste alabileceğim neler olabilir ile ilgili değerli fikirleriniz için şimdiden teşekkürler

Hocam hangi şehir ?
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.