Şimdi Ara

peugeot 306 da gaz kesikliği

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2000 model 306 ım var rolantide motora gaz verdiğimde anlık bi kesilme oluyo giderken yada yüksek devirde olmuyo bu olay sadece rolantideyken gaz verdığımde motor stop edecekmiş gibi oluyo sonra toparlıyo bu tür bi olayla karşılaşan veya bu konuda bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim

• Daha önce bendede aynı arabadan vardı.Rolanti sürekli oynar,arabada vruntu yapardı.Rolanti düzenleyiciyi ve gaz kelebeğini temizletip,buji kablosunu değiştirince çözüm olmuştu.Saygılar
  • bence buji lerden kolay gelsin
  • periyodik bakımı geldi mi aracın?
  • pejoda böyle problemler olmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: malikguzel

pejoda böyle problemler olmaz

ne güzel yazmıssın agzına saglık...
  • motor ısınana kadar devir de de gezme oluyo otomatik cigle de sorun var sanırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eger motor sogukken yapıyorsa normal bişiy soguk motora ani den yüklenme veye köklendiginde bir anlık gazı kesiyor yani yakıt ayarlamasını yapıyor sanırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: bluerank

eger motor sogukken yapıyorsa normal bişiy soguk motora ani den yüklenme veye köklendiginde bir anlık gazı kesiyor yani yakıt ayarlamasını yapıyor sanırım

DOĞRU bir teşhis olabilir,gayet mantıklı bluerank.
  • manifolt contalarına baktır hava alıyo olabilir.. aynı sorun bendede vardı conta değişti şuan bi problem yok.... bende rolantide gaza basınca yada kalkışa gecince sanki benzin bitermiş gibi kesiliyordu araba... ve suda cok önemliki benzin filtreni değiştir! benzin olarak fabrika neyi öneriyorsa onuu kullan.. bende 306 gti var ben bi ara shell 100 oktan kullandım, daha iyi olacağını düşündüm ama yanılmışım...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.