Şimdi Ara

Peugeot 307 1.4 Hdi mı? & Ford fiesta Tdci mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
5.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 17-19 arası bi param var iki araç arasında kaldım şimdilik acele değil ama bi kaç ay içinde alacağım bu araçları kullanan ve bilgi si olan tavsiyesi olan varmı..? her iki araba içinde formda olumsuz yorumlar var fakat bu konuda tecrübesi olanlardan bilgi alabilirsem çok daha sağlıklı olacaktır.. yardımlarınızı bekliyorum..

• arkadaşlar bi fikri olan yokmu :S
  • Makyaksız kasa 307'den hem de 1.4 dizelinden koşarak uzaklaşınız. Burda kime sorsanız aynı cevabı alacaksınız. Birçok tecrübe ile sabit.
  • aynı motor citroen c2 kullandım onun hakkındada baya sıkıntı sorun yazıyordu formlarda ama ben gayet memnundum ne gibi sıkıntılar söz konusu acaba?
  • 307lerde makyajsız kasada yani ilk kasasında elektronik aksam olarak çok fazla sorun vardı. Makyaj ile birlikte 3000i aşkın parçasının değişmesi zaten tüm bu olayı açıklıyor. 307nin 1.4 hdi motorunda turbo problemi var ve dediğim gibi makyajsız kasasında da elektrik aksam sorunları var tipik fransız yani...
  • Tabiki Fiesta Ford sonucda
  • Biz de birşeyin adı bir kere kötüye çıkmasın.. Bir daha ağzıyla kuş tutsa düzelmez..
    207 1.4 Hdi araç sahibiyim.. 307 kullanılan motorun aynısı yani.. 35.000 km. dir hiç bir sorunla karşılaşmadım..İşin komiği fiestada kullanılan 1.4 dizel motor da bu motorun aynısı.. Çok performanslı olmayan, çok iyi tüketim değerlerine sahip, ekonomik bir motor.. Kaynım kullandı, komşumda vardı, bozuldu türü genelleme bilgilerle Kararınızı vermeyin.. İkinci el araç alırken bana kalırsa modele yoğunlaşmaktansa, aradığınız özellikleri sahip bulabildiğiniz en temiz ve sorunsuz aracı almaya calışın..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • işte bende bu bağlamda kararsız kalıyorum benm bildiğim kadarıyla fiestadaki motorda aynı motor fakat ağırlık farkı nedeni ile performans farkı olabilir.. 307den şikayetçi olanda var adı bikere kötüye çıkmasın diyende var kararsız kalıyorum..
  • pek istediğim cvpları alamadım ama yine de ilgilenen arkadaşlara teşekkürler..
  • 307
  • 307 tabiki ama 1.4 hdi 68 bg alıp yollarda rezil olacağına 1.6 hdi 110 bg al vezir ol derim:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.