Şimdi Ara

PEUGEOT 307 ALICAM YARDIM LÜTFEN

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ben de 307 almaya karar verdim bilgisi olan arkadaşlar sorularıma yardımcı olurlarsa sevinirim.

İlk olarak benzinli düşünüyorum fakat 1.6 mı 1.4 mü farkı nasıl olur bilmiyorum 1.4 için kasa ağır küçük kalır diyorlar ne derce doğru ben yüksek performans beklemiyorum araçtan yakıt daha önemli o yüzden 1.4 denk gelirse almam mantıklı mı?
    İkincisi 2006 üzeri makyajlı kasa istiyorum temiz kazasız 100.000 km altı olsun istiyorum sorun yaşamayayım diyorum ilk arabam olacak çünkü.Bu konuda da sorum fiyat konusu
    Mesela;
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-fiyat-dustu-2006-model-doktordan-temiz-307-110-hp-61000-kmde-47726239/detay/ veya
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-bayandan-hatasiz-kazasiz-peugeot-307-47536671/detay/
    bu fiyatlara alınır mı? değeri gerçekten bu mu? bilgisi olan arkadaslardan, yeni 307 almış arkadaşlardan yardım bekliyorum

3. husus da LPG de sorun çıkartıyor mu 307 ler hangi marka önerirsiniz?

Son olarak da gerçekten insanın tam istediği gibi bir aracı bulması zor gibi geldi bana bir miktar araştırdığım kadarıyla bu nedenle 307'ye alternatif hangi model tavsiye edersiniz?

biraz uzun oldu ama yardımlarınızı bekliyorum benim gibi bilmeyen arkadaşlar için de faydalı olur diye düşünüyorum Teşekkürler.

• her türlü 1.6 motor derim çekiş yönünden yakıt yönünden daha avantajlı 1.4 gerçekten çok hantal bana göre performans beklentisi olmayan için ideal olabilir

zavoli , lovato lpg'de sorun yaşayacağını düşünmüyorum
  • Arkadaşım bende yeni aldım2006 model 307 sw 1.6xt premium modelini(cam tavanlı manuel vites full özellikli olanı).Makyajsız olan versiyon.
    Almadan çok kararsız kaldım, zira 307 ler hakkında söylenen bir çok olumsuzluk vardı.
    Mpv sınıfı bir araç (scenic-cmax-zafira-touran) almayı düşünürken bu araç cam tavanı ve şık görünümüyle kendini listeme ekletti.
    Olumsuzluklara kulağımı tıkayarak fiyat ve özelliklerinden dolayı listemin başına çıkardığım bu aracın düşük km. ve yüksek modellisini bulmaya çalıştım, sabrettim ve 1 ay gibi bir sürede içime sinen aracı nihayet buldum.
    2006 model 1.6-110hp-düz vites-80bin kmde hatasız bir araç.
    22750den 22bine düşürebildim ve bu fiyata aldım.Fiyat göreceli olarak yüksek gelebilir fakat aracı görseniz 1-2 bin lira fazla verilip alınacak bir araç.Zaten biniciyim alım satım yapmıyorum, birde böyle özellikli bir arabada bütün fonksiyonların çalışması çok önemli, bir çok full 307 de çalışmayan, bozulmuş donanım var.Bunları alıp yaptırmak isteseniz ayrı bir dert.
    Sonuç olarak 307 yi çok sevdim.Kullandığım ilk pejo.Ferahlığı, cam tavanı, sessizliği,konforu sürüş keyfi ile beğenimi kazandı.Ve bahsi geçen sorunların hiçbiri yok aracımda.Servis kayıtlı bir araçtı.Umarım bundan sonrada sorun çıkarmaz ve keyifle binerim.
    SW modelinde arka koltukların bağımsız hareketi, parça parça bagaja monte edilebilme özelliği çok hoşuma gitti.
    Yakıtı ort. şehir içi 8,5 lt gösteriyor.1340 kg ağırığında bir araç için gayet normal.110hp ile cüssesine göre atak bir araç.
    Yinede lpg takmak istiyorum.yılda 10bin km den fazla yol yapıyorum.Önerileriniz olursa başlığı açan arkadaş gibi bende bilgilenmek isterim.
    Birde servisteki usta lpg yi özellikle 307 için pek önermiyorum dedi.Bu konudaki düşüncelerinizi bekliyorum.
    NOT:başlığı açan arkadaşa 307sw cam tavan öneririm.Çok keyif alacağından eminim.Bütçe uygunsa az kmde 1.6 hdi daha da güzel olur :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.