Şimdi Ara

PEUGEOT 307 BENZİN İBRESİ SORUNU ACİL!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2003 MODEL 307 ARACIM VAR ARACTA COGU YAZILAN SOYLENEN KRONIK HATALARIN COK SUKUR HIC BIRISI ILE KARSILASMADIM YALNIZ LPG ILE GIDERKEN BENZIN IBRESI DUSUYOR VE BUDA SIKINTI OLUYOR BENZIN DAHA VARDIR DIYEREK 2 KERE YOLDA BIRAKTI CALISMADI ARAC BUNUNLA ILGILI BILGI SAHIBI OLAN VARSA YARDIMCI OLURSA SEVINIRIM YOKSA YAKINDA BAGAJDA 1 BIDON BENZIN ILE GEZECEGIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Osman Taşdan -- 27 Ocak 2015; 2:01:11 >

• ARACTA LAVATO SIRALI SISTEM VAR
  • Peugeot marka araçlarda bu çok bilinen bir sorun, PSA modülü takılarak çözülüyor forumda baya konusu var. Montaj yaptırdığınız yer neden bunu takmamış hayret ettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 tane lpg takan yer gezdım sanayıde 4 u bu nedır bılmıyor 1 ıde ben takamam ugrasamam dıyor koskaca servıs bunlar anlamadım kı bende
  • depo nu yarıdan çok dolu tutarsan arada bir kendini resetliyor. çeyreğe düştüyse hiç resetlemez. ben 7-8 sene o şekilde bindim ilk başta sıkıntı oluyordu ama sonra alıştım sadece arada sırada benzin almak lazım. veya yaparsan bu sitede bi yerlerde nasıl yapacağına dair resmli bi konu vardı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.