Şimdi Ara

Peugeot 307 benzinde yığılma

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 sene önce aldığim aracım uzun bir yol sonrası benzinde gitmemeye başladı..gaza ne kadar basarsam basayım bir süre yığılıyor tekliyor 30 bin devire yetişince fırliyor.bikaç yere gösterdim.benzin pompasi dediler.enjektor dediler.boğaz kelebegi dediler.aracim lpgli..lpgye geçince hiç sıkıntı yok..yani.sadece benzinde takilmalar yasiyorum..acaba benzin pompasi sorun olsa hic mi hareket etmez.ya da boyle tekletebilir mi.cunku calistirinca biraz benzinde yurutebiliyorum gaza gecene kadar.benzin filtresi de yokmus herhalde bu arabalarin pompayla birlesikmis..enjektorde hasar varsa lpg lpgde de yapmasi lazim degil mi..tavsiyelerinizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benzin otomatiğinde, pompasında olsa geç çalışır diye düşünüyorum.
    Filtrelerden birisi tıkalı olma ihtimali daha ağır basıyor kardeş.
    Kalkışlarda titremeler, patlamalar varsa; buji kabloların ya da bobin problemli de olabilir.
    Çok basit bir şeydir o sorun. Fazla kafanı kurcalamasınlar. Sen filtreleri değiştir önce.
    Ucuzdan başla, pahalıya doğru git.
    Lpg servislerinde bilgisayardan baktılar mı hiç?
    Bir aksilik varsa orada enjektör, filtre sorunlarını anlıyorlar gibime geliyor.
    10 liraya ayar yapıyorlar zaten.
  • sağol dostum..benzin pompasında sıkıntı varmış..bir yerde taktılar olmadı..başka yerde yine taktılar oldu Allaha şükür
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.