Şimdi Ara

Peugeot 307 CC 2.0 136 PS alınır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
3.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: DNZ_84

Benim 99 Citroen Xantia 2.0 aracimla ayni motora sahip sanirim. Eger oyleyse, sehir ici 12-15 yakiyor benimki, uzun yolda 7nin altina dusmedi. Benim sana tavsiyem 1.6 benzinli bir arac bak. 206 Roland Garros gibi mesela. 2.0 benzinli uzun yolda yakar cebini.

2005 model aracla 99 model aracin yakitinin ayni olacagini zannetmiyorum
  • webyusuf kullanıcısına yanıt
    http://www.auto-data.net/en/?f=showCar&car_id=5285

Burada sehir ici 11.3 yazmislar, kismen az yaksada, yinede ekonomik sayılmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 206 gti kullanıyorum aynı motor uzun yolda tüpte 10 litre civarı yakıyor hafif gazlamalı.Benzinde 8-9 yakar.O paraya çok dolu ve temiz araç ben olsam alırdım.
  • ben arabayi aldiktaan beri tek ciddi arizasi,aldiktan sonra onceki sahibinin hor kullanmasindan dolayi turbo arizalandi,onun haricinde bi ariza olmadi..ama sizin alicaginiz eski kasa oldugu icin eski kasalarda elektrik tesisatiyla oynanmissa sorunlar cikarttigini duymustum.
  • öncelikle avrupayı gezemeyeceğin araç yoktur onu söyleyim. aracın bir sorunu yoksa eski yeni hepsiyle rahat gezersin.

Peugeot 307 CC 2.0 136 PS alınır mı?

opelin fotoğraftaki modeliyle (3 kapıydı fotoğraftaki gibi) 1 aydan kısa sürede yaklaşık 5000 km yaptık. ondan önce de kullanılıyordu araç. basel'den paris'e gidip geldi. bizim kullandığımız rotaya göre 1400-1500 km yaptı gidiş-geliş. giderken otoyolu kullandık gelirken ücretsiz yolu kullandık. fransa'nın yolları almanya'ya göre biraz kötü ancak yine de rahatlıkla gittik geldik.

basel'den milano'ya da gitti geldi. dönüş yolunda tünel yerine dağ yolu kullanıldı. bir de 75 beygirlik modeliydi 100 beygir değil. yine de memnunduk araçtan. tabi sollamalarda biraz sıkıntı olmuyordu desem yalan olur.

araba konusuna gelirsek kolay satılması için alman otomobili önerirler ancak pek belli olmuyor. zaten hangisini alırsan al satarken aldığından kesinlikle daha ucuza satacaksın. eğer alacağın aracın kronik bir problemi yoksa alınabilir. kesinlikle muayenesi yapılmış olmalı. hatta ne kadar yeni yapıldıysa o kadar iyi olur.

bir süre önce yine böyle bir konu açmıştın yine 307 cc vardı hoşuna gidiyor demek ki temizse,ihtiyaçlarını karşılayacaksa al geç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StG 44 -- 7 Ocak 2017; 23:30:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: StG 44

öncelikle avrupayı gezemeyeceğin araç yoktur onu söyleyim. aracın bir sorunu yoksa eski yeni hepsiyle rahat gezersin.

Peugeot 307 CC 2.0 136 PS alınır mı?

opelin fotoğraftaki modeliyle (3 kapıydı fotoğraftaki gibi) 1 aydan kısa sürede yaklaşık 5000 km yaptık. ondan önce de kullanılıyordu araç. basel'den paris'e gidip geldi. bizim kullandığımız rotaya göre 1400-1500 km yaptı gidiş-geliş. giderken otoyolu kullandık gelirken ücretsiz yolu kullandık. fransa'nın yolları almanya'ya göre biraz kötü ancak yine de rahatlıkla gittik geldik.

basel'den milano'ya da gitti geldi. dönüş yolunda tünel yerine dağ yolu kullanıldı. bir de 75 beygirlik modeliydi 100 beygir değil. yine de memnunduk araçtan. tabi sollamalarda biraz sıkıntı olmuyordu desem yalan olur.

araba konusuna gelirsek kolay satılması için alman otomobili önerirler ancak pek belli olmuyor. zaten hangisini alırsan al satarken aldığından kesinlikle daha ucuza satacaksın. eğer alacağın aracın kronik bir problemi yoksa alınabilir. kesinlikle muayenesi yapılmış olmalı. hatta ne kadar yeni yapıldıysa o kadar iyi olur.

bir süre önce yine böyle bir konu açmıştın yine 307 cc vardı hoşuna gidiyor demek ki temizse,ihtiyaçlarını karşılayacaksa al geç.

Öncelikle bu bilgilendirici yorumun icin cok tesekkür ederim. Ögrenci oldugumuz icin Semesterticket kullaniyoruz yani tüm otobüs trenler eyalet ici bedava. Bu yüzden ulasim problemim yok almak istememin tek sebebi gezmek, cok cok fazla gezmek. En azindan 20bin km yaparim senede. Benzin almanyada 1.30 küsür euro acaba cok cep yakar mi diye dusunuyorum yoksa arac cok hosuma gitti cabrio olmasida ayricalik kafamin takildigi tek nokta yakiti ve alirsam bana cok masraf acar mi kronik sorunlari var midir gibisinden

sadece yakıt masrafı olmayacak ki. almanya dışında çoğu avrupa ülkesinin otoyolları ücretli. eğer biraz daha az yaksın istiyorsan dizel araç alabilirsin, zaten genelde şehirlerarası yollarda kullanacaksın , daha da az yakar araç. 20 bin km de az sayılmaz, yakıt+vergi olarak hesapla hangisi daha ucuza geliyor. bir de bu 4000 altı hangi dizel araçlar var bu da önemli.
  • quote:

sadece yakıt masrafı olmayacak ki. almanya dışında çoğu avrupa ülkesinin otoyolları ücretli. eğer biraz daha az yaksın istiyorsan dizel araç alabilirsin, zaten genelde şehirlerarası yollarda kullanacaksın , daha da az yakar araç. 20 bin km de az sayılmaz, yakıt+vergi olarak hesapla hangisi daha ucuza geliyor. bir de bu 4000 altı hangi dizel araçlar var bu da önemli.

Ford fiesta gibi hb arabalar var genelde km durumlari 140 150 degisiyor
    km durumuna pek takılma. uzun yolu çok kullanacaklar genelde dizel tercih ediyorlar. çoğu otoyolda yapılmıştır büyük ihtimalle. en azından türkiye'deki gibi km düşürme yok. bence aracına göre yakıt+vergi hesaplayıp ona göre tercih yapmalısın. bir de dizellerde dikkat etmen gereken şey üzerinde 4 yazan yeşil etikete sahip olması. benzinlilerde o etiketi almakta sıkıntı yok ama her dizel araç onu alamıyor.
  • vay be trde almaya kalksan 40 ay çalışman gerek orda max 3 ayda alırsın hadi 6 ayda al 6 ayda hayalini gerçekleştirmek ne kadar güzel olur .
  • quote:

km durumuna pek takılma. uzun yolu çok kullanacaklar genelde dizel tercih ediyorlar. çoğu otoyolda yapılmıştır büyük ihtimalle. en azından türkiye'deki gibi km düşürme yok. bence aracına göre yakıt+vergi hesaplayıp ona göre tercih yapmalısın. bir de dizellerde dikkat etmen gereken şey üzerinde 4 yazan yeşil etikete sahip olması. benzinlilerde o etiketi almakta sıkıntı yok ama her dizel araç onu alamıyor.

Evet yesil plakete sahip araclara bakiyorum 1.6 motora kadar en fazla 2008 model yilina sahip dizel araclarin vergisi 308 euro

2.0 307 cc yillik vergisi 135 euro. Dizel 1.15 benzin 1.35 euro ortalama
    1.6 motor ve altı dizel için pek seçenek yok sanırım. olanlarda 307 cc gibi değil. o halde 307 cc tercih edilebilir. zaten benzinli de olsa dizel de olsa en fazla 1.6 motor istiyorsun vergiden dolayı sanırım. eğer bir üst vergi dilimiyle çok fark yoksa 1.6 motor üstüne bakarsan daha çok seçeneğin olur benzinli ve dizel için. ama eğer fark çok ve ödemek istemiyorsan sadece benzinlilere bak. benzinli olanlarda da 307 cc kadar ideal bir seçenek yok gibi. eğer herhangi bir sorunu yoksa alınır. bir kere üstü açılıyor o bile yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: webyusuf

quote:

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

3.900 € yazıyor ya la Yoldan biri çevirip 3.900'e bunu al dese o az gelir deyip 4.500 veririm. O derece yabancı fiyatlar bize

2800-3000 aralığında genelde ama bunun km 70 binde daha 3500e felan pazarlık yaparım diye düşünüyorum araba hakkında yardımcı olabilecekler var mı lütfen?

Gezeceksen Megane 2. Hiç düşünme, kendini de yıpratma.

• quote:

Orijinalden alıntı: El Fuego

quote:

quote:

3.900 € yazıyor ya la Yoldan biri çevirip 3.900'e bunu al dese o az gelir deyip 4.500 veririm. O derece yabancı fiyatlar bize

2800-3000 aralığında genelde ama bunun km 70 binde daha 3500e felan pazarlık yaparım diye düşünüyorum araba hakkında yardımcı olabilecekler var mı lütfen?

307 cc yonelme sebebim ic konforu daha iyi duruyoe donanim paketi felan megane daha kalas gibi ici ve 307 cc kilometre ay megane lar 150 binde cogu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: El Fuego

quote:

quote:

307 cc yonelme sebebim ic konforu daha iyi duruyoe donanim paketi felan megane daha kalas gibi ici ve 307 cc kilometre ay megane lar 150 binde cogu

Gezecegini yazdığın için Megane dedim, zira gezmek maliyetli bir iş ve maliyeti düşürme konusunda Renault ile kimse yarisamaz. Ayrıca Megane 2, Renault'un en yuzaki işlerinden biridir. Orjinal 150.000 deyse, rahat 200-250k sı var. Peugeot hakkında yorum yapamam, bilmiyorum ama daha önce Peugeot da çalışan bir arkadaşım hiç iyi şeyler anlatmiyordu saglamlik konusunda. Tercih senin sonuçta.

• ulan be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuwaTr -- 8 Ocak 2017; 1:46:53 >
  • Arac hakkinda lutfen
  • Hocam aradigin orac olmayacak belki ama buna yakin bir paraya kuzenim munichte ayni site uzerinden buldugu bir mercedes c180 almisti 2002 yada 2003 model. 1 takim kar lastigini de hediye etmisti galeri. Peugeotlar elektronik arizalari ile meshur. Renault bi nebze daha sorunsuz olabilir. Alirken muayene tarihlerine de dikkat edin cunku muayene orada Turkiyedekinden daha kati oluyor saniyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.honestjohn.co.uk/carbycar/peugeot/307-cc-2003/

İngilizce bir inceleme.

Bence üstü açılır araçla yabancı ülkelere gidecekseniz hard top tercih etmek faydalı olur, hırsızın biri bıçakla brandayı kesip 2000 euroluk zarar verebilir..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.