Şimdi Ara

Peugeot 307 CC 2.0 136 PS alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
3.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar öğrenciyim Almanya'dayım bütün avrupayı gezmek için bi araç almak istiyorum bu fiyat aralığında en temiz peugeot 307 cc leri buldum alternatif olarak megane 2 cc var ama donanım olarak 307 cc çok daha kaliteli duruyor. Biraz yakıtı fazla sanırıım ortalama 8 litre gösteriyor benzinin litresi ortalama 1.30 euro.

lütfen bana fikir verin gezmek için bu araç alınır mı iyi bir pazarlıkla 300 400 euro yine indiriririm gibime geliyor. bu aracı kullananlar ve tavsiye vermek isteyenler olursa çok sevinirim nasıl bir araçtır alırken neye dikkat etmeliyim yoksa gezmek için alınmaz mı çok mu yakar?

https://www.autoscout24.de/angebote/-b03dd743-26a2-6b60-e053-e350040a01a0?pr=0&fromparkdeck=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webyusuf -- 7 Ocak 2017; 15:58:46 >

• 3.900 € yazıyor ya la Yoldan biri çevirip 3.900'e bunu al dese o az gelir deyip 4.500 veririm. O derece yabancı fiyatlar bize

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

3.900 € yazıyor ya la Yoldan biri çevirip 3.900'e bunu al dese o az gelir deyip 4.500 veririm. O derece yabancı fiyatlar bize

2800-3000 aralığında genelde ama bunun km 70 binde daha 3500e felan pazarlık yaparım diye düşünüyorum araba hakkında yardımcı olabilecekler var mı lütfen?
  • Hocam göstermeyin şöyle şeyler bize

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardesim boyle bir konu acmakla hata ettin,milleti kahrindan oldureceksin.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: uçanBalık

kardesim boyle bir konu acmakla hata ettin,milleti kahrindan oldureceksin.....

Ya hocam biliyorum TR'de çok pahalı piyasa çok kötü şuanda fakat benimde tavsiyeye ihtiyacım var kimse yardımcı olmuyor maalesef.
  • Bu konuya çok fazla mesaj gelecek hatta kavga bile çıkacak ama hiçbiri sana yardımcı olamayacak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aracı kullananlar tecrübelerini aktarırsa sevinirim.
  • Hocam aradığınız fiyat aralığında almanyada başka araçlar. yokmu varsa onları da bulun foruma atın ona göre karar vererim.
  • 1.6 307 bende var dizel,konfor olarak memnun degilim suspansiyonlari cok sert yoldaki engelleri hissettiriyor c sinifi oldugu icin fazlasini beklememek lazim,onun disinda baktigibiz arac dolu bi araca benziyor ,yanlisim yoksa far yagmur sensotrleri vardi ve hiz sabitleyicisidide var, yakit konusunda sizi uzmez kaldiki yakit oralarda sorun drgil.arac cok diri duruyor ustude aciliyor ferah ferah gezersin iste
  • Ayni araba bizde en az 40.000 TL

Neyse 3.havalimanizi kiskananlar catlasin😀
  • Kardeşim bence alabilirsin.
  • hocam butce nedır bılmıyorum ama al gıtsın. ayrıca burdakı fıyatlara lanet olsun. rastgele 2 3 arac baktım nıva nın sıfırı 17000 euro, burda ezılmıs nıvaları o fıyata satıyorlar. 206 cc 2.0 1600 euroya adam akıllı bulunuyor, burda olmemısı 22 23. nerden gırdım bu konuya tepem attı 2 dkda zaten bı cabrıo bı de arazı aracı konularına yuzum gulerek gırıyorum, sımdı o da olmadı. sen al hocam arabayı, gece koltugu yatırıp sıgara eslıgınde yıldızları ızlersın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aurorax

hocam butce nedır bılmıyorum ama al gıtsın. ayrıca burdakı fıyatlara lanet olsun. rastgele 2 3 arac baktım nıva nın sıfırı 17000 euro, burda ezılmıs nıvaları o fıyata satıyorlar. 206 cc 2.0 1600 euroya adam akıllı bulunuyor, burda olmemısı 22 23. nerden gırdım bu konuya tepem attı 2 dkda zaten bı cabrıo bı de arazı aracı konularına yuzum gulerek gırıyorum, sımdı o da olmadı. sen al hocam arabayı, gece koltugu yatırıp sıgara eslıgınde yıldızları ızlersın

Su son söyledigin fena ikna etti beni hocam :)) ama bu araclarin kronik sorunlari vs var mi yok mu alirken neye dikkat etmem gerekir bu aracta onuda kullanan birisi aktarsaydi cok iyi olurdu

• quote:

Orijinalden alıntı: uçanBalık

1.6 307 bende var dizel,konfor olarak memnun degilim suspansiyonlari cok sert yoldaki engelleri hissettiriyor c sinifi oldugu icin fazlasini beklememek lazim,onun disinda baktigibiz arac dolu bi araca benziyor ,yanlisim yoksa far yagmur sensotrleri vardi ve hiz sabitleyicisidide var, yakit konusunda sizi uzmez kaldiki yakit oralarda sorun drgil.arac cok diri duruyor ustude aciliyor ferah ferah gezersin iste

hocam 307 kullanıcısı olarak alırken şunlara şunlara dikkat et dedğiniz bir şey var mı kronik problem vs.
  • Fiyat fena değil de, sigortası muayenesi yol vergisi üzebilir, aklınızda bulunsun. Verdiğim linkten bir hesaplama yapın motorlu taşıtlar vergisi için.http://www.bundesfinanzministerium.de/Web/DE/Service/Apps_Rechner/KfzRechner/KfzRechner.html

Bir de, bu araç örneğinde değil, genel olarak konuşuyorum, mümkün olduğunca yaygın parçalara ve kolay onarım yollarına sahip araçları tercih etmeye bakın. Hem parça fiyatları hem de işçilik inanılmaz pahalıdır, bilginize.

İyi sürüşler.
  • Hocam alacaksanız hayırlı olsun şimdiden.Biz bırak CC yi 307'yi zor alıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oneyy1905

Fiyat fena değil de, sigortası muayenesi yol vergisi üzebilir, aklınızda bulunsun. Verdiğim linkten bir hesaplama yapın motorlu taşıtlar vergisi için.http://www.bundesfinanzministerium.de/Web/DE/Service/Apps_Rechner/KfzRechner/KfzRechner.html

Bir de, bu araç örneğinde değil, genel olarak konuşuyorum, mümkün olduğunca yaygın parçalara ve kolay onarım yollarına sahip araçları tercih etmeye bakın. Hem parça fiyatları hem de işçilik inanılmaz pahalıdır, bilginize.

İyi sürüşler.

Hocam verdiğiniz bilgi için çok teşekkürler yıllık vergisi 135 Euro çıktı almanya ortalamasına göre gayet iyi aylık 10 euro masrafı olucak yani. Sizde mi Almanya'da yaşıyorsunuz? Gösterebileceğiniz böyle pratik bilgiler varsa memnun kalırım zira Zorunlu Trafik Sigortası'da var onun ücreti hakkında bilgim yok ve genel bakım masrafları gibi şeyleri öğrenmem gerek.

• Su arabayi kullanan yok mu yahu?
  • webyusuf kullanıcısına yanıt
    Benim 99 Citroen Xantia 2.0 aracimla ayni motora sahip sanirim. Eger oyleyse, sehir ici 12-15 yakiyor benimki, uzun yolda 7nin altina dusmedi. Benim sana tavsiyem 1.6 benzinli bir arac bak. 206 Roland Garros gibi mesela. 2.0 benzinli uzun yolda yakar cebini.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.