Bildirim
Peugeot 307 için Dunlop SP Sport 01 lastik olurmu???
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
kardes ben 307 de dunlop kullanıyorum.lastikten de çok anlamam ama biraz sert lastik sanırım.ama dayanıklıdır.sert olduğu için ses yapabilir.. dikkat derim..kullanacağın yollar iyi değilse alabilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: adurgut
Arkadaşlar ;
2006 model peugeot 3007 aracım var aracımın şu anki lastikleri 195/65R15 fakat ben şimdi 205/55R16 yapacağım lastik olarak dunlop SP sport u tavsiye edermisiniz, yoksa hangi marka lastiği tercih etmeliyim????
-
saolasın kardeşim, istanbulda yaşıyorum ve sadece yaz aylarında uzun yol yapıyorum bunun haricinde az yol yapıyorum, bu istanbulun yollarıda sanırım sert lastik bana çok ses yapacaktır malum herşey delik deşik . şöyle bir araştırma yaptımda nokian marka lastik hem uzun ömür hemde en sessiz lastik deniyor tercihimi bundan yana kullanıcam...
quote:
Orijinalden alıntı: kasım04
kardes ben 307 de dunlop kullanıyorum.lastikten de çok anlamam ama biraz sert lastik sanırım.ama dayanıklıdır.sert olduğu için ses yapabilir.. dikkat derim..kullanacağın yollar iyi değilse alabilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: adurgut
Arkadaşlar ;
2006 model peugeot 3007 aracım var aracımın şu anki lastikleri 195/65R15 fakat ben şimdi 205/55R16 yapacağım lastik olarak dunlop SP sport u tavsiye edermisiniz, yoksa hangi marka lastiği tercih etmeliyim????
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X