Şimdi Ara

Peugeot 307 için Dunlop SP Sport 01 lastik olurmu???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2006 model peugeot 3007 aracım var aracımın şu anki lastikleri 195/65R15 fakat ben şimdi 205/55R16 yapacağım lastik olarak dunlop SP sport u tavsiye edermisiniz, yoksa hangi marka lastiği tercih etmeliyim????

• kardes ben 307 de dunlop kullanıyorum.lastikten de çok anlamam ama biraz sert lastik sanırım.ama dayanıklıdır.sert olduğu için ses yapabilir.. dikkat derim..kullanacağın yollar iyi değilse alabilirsin
    quote:

Orijinalden alıntı: adurgut

Arkadaşlar ;

2006 model peugeot 3007 aracım var aracımın şu anki lastikleri 195/65R15 fakat ben şimdi 205/55R16 yapacağım lastik olarak dunlop SP sport u tavsiye edermisiniz, yoksa hangi marka lastiği tercih etmeliyim????
  • saolasın kardeşim, istanbulda yaşıyorum ve sadece yaz aylarında uzun yol yapıyorum bunun haricinde az yol yapıyorum, bu istanbulun yollarıda sanırım sert lastik bana çok ses yapacaktır malum herşey delik deşik . şöyle bir araştırma yaptımda nokian marka lastik hem uzun ömür hemde en sessiz lastik deniyor tercihimi bundan yana kullanıcam...

quote:

Orijinalden alıntı: kasım04

kardes ben 307 de dunlop kullanıyorum.lastikten de çok anlamam ama biraz sert lastik sanırım.ama dayanıklıdır.sert olduğu için ses yapabilir.. dikkat derim..kullanacağın yollar iyi değilse alabilirsin
    quote:

Orijinalden alıntı: adurgut

Arkadaşlar ;

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.