Şimdi Ara

peugeot 307 otomatik almayi dusunuyorum, yorumlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (4 Mobil) - 1 Masaüstü4 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
22.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 06 model 1.3 m-jet 90hp, 6 ileri manuel 3kapi puntomu satip yerine otomatik, benzinli 2002-2005 model 307 almak istiyorum. Yakmasi onemli degil sadece yaza kadar kullanacagim bir arac olacak.

Sizce alinir mi? Kolay satilir mi, yorumlarinizi bekliyorum.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Peugeot 307 Otomatik Vites Hakkında Ayrıntılı Yorumlar

Peugeot 307 otomatik vitesli modeli, uygun fiyatlı ve konforlu bir sürüş deneyimi arayanlar için popüler bir seçenektir. Ancak, satın almadan önce aşağıdaki hususları göz önünde bulundurman önemlidir:

Vites Performansı: Peugeot 307 otomatik şanzıman, 4 ileri kademeli bir tork konvertörüdür. Genellikle sorunsuz ve duyarlı bir şekilde vites değiştirir. Ancak, bazı kullanıcılar yüksek hızlarda vites geçişlerinde hafif bir gecikme bildirmiştir.

Yakıt Ekonomisi: 307 otomatik vitesli model, manuel vitesli versiyonuna göre biraz daha fazla yakıt tüketir. Şehir içi sürüşlerde yaklaşık 10-12 km/l, otoyolda ise 14-16 km/l yakıt tüketimi bekleyebilirsin.

Bakım Maliyetleri: Otomatik şanzımanlar manuel şanzımanlara göre daha karmaşıktır ve bu da daha yüksek bakım maliyetlerine neden olabilir. Şanzıman yağı ve filtrelerinin düzenli olarak değiştirilmesi gerekir.

Güvenilirlik: Peugeot 307 otomatik şanzıman, genel olarak güvenilir olduğu kabul edilir. Ancak, bazı erken üretim modellerinde şanzıman sorunları bildirilmiştir. İkinci el bir araç satın almayı düşünüyorsan, aracın şanzıman geçmişini kontrol ettirmeni öneririz.

2004 Modeli: 2004 Peugeot 307 otomatik vitesli model, ilk üretim yıllarındadır. Bu nedenle, daha yeni modellere kıyasla daha fazla kilometreye ve yıpranmaya sahip olma ihtimali daha yüksektir. Satın almadan önce aracın geçmişini ve bakım kayıtlarını dikkatlice incelemelisin.

Sonuç:

Peugeot 307 otomatik vitesli model, uygun fiyatlı ve konforlu bir sürüş deneyimi sunar. Ancak, bazı potansiyel dezavantajları göz önünde bulundurmalısın, bunlar arasında yüksek yakıt tüketimi, daha yüksek bakım maliyetleri ve bazı erken üretim modellerinde bildirilen şanzıman sorunları yer alır. Araştırmanı iyi yapmalı ve bilinçli bir karar vermelisin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beamer

06 model 1.3 m-jet 90hp, 6 ileri manuel 3kapi puntomu satip yerine otomatik, benzinli 2002-2005 model 307 almak istiyorum. Yakmasi onemli degil sadece yaza kadar kullanacagim bir arac olacak.

Sizce alinir mi? Kolay satilir mi, yorumlarinizi bekliyorum.

yaş olarak araç yıpranmıştır doğal olarak şanzumanda yıpranmıştır mutlaka sorun çıkarır manuel düşünün derim ben,2006 model megan 2 otomatik 6 ay içinde 1000 tl masraf açtı satmak zorunda kaldım.
  • peugeot 307 gordugun yerde arkana bile bakmadan kac.bu kadar diorum..
  • Otomatik düşünüyorsan en son düşüneceğin araçlardan biri olsun bence. Otomatikte Civic favoridir.

Geçenlerde şöyle bi videoya denk geldim
    http://www.youtube.com/watch?v=CyIOvkKdxPI
  • quote:

Orijinalden alıntı: IGBT

Otomatik düşünüyorsan en son düşüneceğin araçlardan biri olsun bence. Otomatikte Civic favoridir.

Geçenlerde şöyle bi videoya denk geldim
    http://www.youtube.com/watch?v=CyIOvkKdxPI

Zaten 200 e falan vursun gibi bir derdim yok sehirici kullanacagim, yazin da satacagim.

Honda civicler icinde temiz bulmak gercekten zor, kazali, pert geneli neden bilmiyorum. Ama otomatiginin iyi oldugunu biliyorum.

Veya puntoyu yazin satacagim ama arabadan sogudum biraz, bir yerlerinden ses geliyor bulamiyorum. Su anda 07 focus annemin arabasini kullaniyorum aslnda annem kullaniyor benim arabami ama annem de memnun olmasa gerek ilana koy da sat diyor. Dedigim gibi ben de satmayi dusunuyordum zaten.

Aklimda da 307 vardi hem otomatik hem de tip olarak fena olmamasindan dolayi, baska ne onerirsiniz jazz otomatik bulabilirmiyim bu fiyata 20-22 bin civarina

• Valla hocam kendi aracınızla derdiniz orasından burasından ses gelmesi ise 307 de de farklı olmaz. Daha 72.000 km de ki aracımında ön göğüsünden kapılarından falan hafif tıkırtılar çıtırtılar geliyor. Ayrıca ses sistemi de berbat. Aracımı değiştirme niyetindeydim bir ara çok araç aradım ama bu fiyat aralığında hiç içime sinen bir araç bulamadım. 307 donanım olarak dolu bir araç ve bu fiyatlara bu donanımı başka araçta bulamıyorum.
  • Hala oğlu sıfır almıştı.Şanzıman değişti,garantiden...

He sizde olacak diye bir şey yok,fakat pek başarılı değiller.Otom şanzıman olarak...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İki arkadaş da var arıza vermediğini görmedim sağlamken de kıt kanaat çalışıyor zaten....
  • quote:

Valla hocam kendi aracınızla derdiniz orasından burasından ses gelmesi ise 307 de de farklı olmaz. Daha 72.000 km de ki aracımında ön göğüsünden kapılarından falan hafif tıkırtılar çıtırtılar geliyor. Ayrıca ses sistemi de berbat. Aracımı değiştirme niyetindeydim bir ara çok araç aradım ama bu fiyat aralığında hiç içime sinen bir araç bulamadım. 307 donanım olarak dolu bir araç ve bu fiyatlara bu donanımı başka araçta bulamıyorum.

Evet benim kafami da o karistiriyor.

Mesela pololara da bakiyorum ama abs, iki hava yastigi, klima bu kadar obur tarafta 307de otmatk vtes,sunroof,deri koltk,6hava yastgi,djital klima vs vs bir suru ozellik var.

Bir de pololara saglamlik konusunda guvenemiyorum, euroncapten 4yildiz almis bir arac sonucta

• quote:

quote:

Valla hocam kendi aracınızla derdiniz orasından burasından ses gelmesi ise 307 de de farklı olmaz. Daha 72.000 km de ki aracımında ön göğüsünden kapılarından falan hafif tıkırtılar çıtırtılar geliyor. Ayrıca ses sistemi de berbat. Aracımı değiştirme niyetindeydim bir ara çok araç aradım ama bu fiyat aralığında hiç içime sinen bir araç bulamadım. 307 donanım olarak dolu bir araç ve bu fiyatlara bu donanımı başka araçta bulamıyorum.

Mesela pololara da bakiyorum ama abs, iki hava yastigi, klima bu kadar obur tarafta 307de otmatk vtes,sunroof,deri koltk,6hava yastgi,djital klima vs vs bir suru ozellik var.

Bir de pololara saglamlik konusunda guvenemiyorum, euroncapten 4yildiz almis bir arac sonucta

307 şekil olarak güzel donanım olarak süper.
    Bazı kronik arızaları vardır ama onlarla yaşamaya alışılıyor veya giderilebiliyor bazıları.
    Çok rahat bir araç.
    Manuel vitesinde herhangi bir problem yok ama otomatik vitesi maalesef sorunlu.
    Ya manuel alın, illaki otomatik olacaksa 307 den uzak durmanızı öneririm. Sorun yaşayan insan gerçekten çok fazla. Severek aldığınız bir aracı lanet ederek satmaya çalışmanız pek hoş olmaz.

• quote:

quote:

quote:

307 şekil olarak güzel donanım olarak süper.
    Bazı kronik arızaları vardır ama onlarla yaşamaya alışılıyor veya giderilebiliyor bazıları.
    Çok rahat bir araç.
    Manuel vitesinde herhangi bir problem yok ama otomatik vitesi maalesef sorunlu.
    Ya manuel alın, illaki otomatik olacaksa 307 den uzak durmanızı öneririm. Sorun yaşayan insan gerçekten çok fazla. Severek aldığınız bir aracı lanet ederek satmaya çalışmanız pek hoş olmaz.

Daha once 206 da kullandim ama ehliyeti yeni almistim o zaman, kaza da yapmistim ve surekli sorun cikartiyordu 307 den de korkum o aslinda. Kullanicilariyla dq konustum bazisi aman yapma diyor bazisi cok sorunlu derler ama hic daha uzmedi falan diyor.

Otomatik araba istiyorum artik. O yuzden sanirim pololara yonelecegim konuda yazilanlardan sonra. Dsg olmasa da en azindan daha cok guven verir 307sanzimanindan

• 307 alacaksan otomatik alma. otomatik alacaksan 307 alma
  • Kendi aracımı yaklaşık 1 senedir kullanıyorum. Aslında hiç üzmedi ama bunu az km li olmasına, temiz, titiz kullanılmış olmasına ve manuel vites olmasına bağlıyorum. Piyasadaki 307 lerin çoğu hırpalanmış vaziyette.

Arkadaşın da dediği gibi 307 alacaksan otomatik alma. otomatik alacaksan 307 alma

Otomatikte Honda ve Toyota sorunsuz olarak bilinir. Avrupalı olarak da VW ve Ford(Dizel Focusta kullanılan CVT hariç) şanzımanlarından pek şikayet duymadım.
  • 2006 model aracınızı satıp, 2002 ya da 2005 araç alacaksınız. yani daha yaşlı bir aracınız olacak. örneğin 2002 model bir araç bulsanız araç 10 yaşında olacak, sadece yaza kadar da kullansanız yolunuz en az 2 -3 defa sanayiye düşecek. arabayı bir güzel bakım yaptırdıktan sonra da satacaksınız. benim düşüncem 2006 model bir araç kullanıyorsanız 2007 - 2008 - 2009 model araçlara bakmanız yani model yükseltmeniz daha doğru
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.