Şimdi Ara

Peugeot 307 problemmm!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
1
Favori
10.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2006 307 hdi herhalde 3. defa depollution fault hatası verdi. Hiç sorun yok. Otobana çıkıp 3-4. viteste yarım saat devirli kullanın FAP filtresi yeterli ısıya geldiğinde içinde kalan kurumu yakıp atacaktır. Olmazsa dizel katkısı koyun depoya Würth tavsiye ederim. Oda olmazsa yakıtınız kirlidir, mevcut depoyu bitirdikten sonra bunları tekrar deneyin. Bu bir arıza değildir kirli yakıttan kaynaklanır, şu anda bendede aynı uyarı var. Daha önce bir kaç kez olduğu ve sorunsuz çözüldüğü için dert etmiyorum.

Bu arada "kronik sorunlu denilen" arabam 160.000 kmde, hala sorunsuz ve periyodik bakımlarla biniyorum.
  • 106 ve 206 kullandım nasipse 307 alacağım çok yakında tek bir sorun çıkmadı düzenli bakımını yaptırmak gerekiyor zaten bakım yapılmayan her araçta problemler çıkar
  • mk2 307 1.6 hdi kullanıcısı olarak söylüyorum. kesinlikle keyifli bi araç. öyle sorun kaşarı olduğu falan yok. bir iki ampül patlatma dışında anormal hiç bir sorun yaşatmadı. ne olursa olsun ister japon ister alman ister fransız malı , bakımları yapılıp insan gibi kullanıldıktan sonra hiç bir problem çıkartacağını zannetmiyorum.
  • "307 peugeot nun kronik arızalarından dolayı yüz karası bir serisidir ve üretimi durdurulmuştur"

dün eskiden 207 sahibi bir arkadaşla sohbet ederken söyledi..görüşlerine çok önem verdiğim bu kişi 207 yi öve öve bitiremedi ama 307 için aynen bunları dedi..
  • 2001 yılında üretilmeye başlanıp 2008 yılı sonuna kadar 8 yıl üretilen ve sınıfında ilk 5'te satış rakamları yakalayan araçmı üretim hatası?

Benim bir arkadaşım söylemiyor ben bu arabayı 160.000 kmdir kullanıyorum ve ben söylüyorum.
    İlava olarak lütfen hatadan dolayı üretimden kaldırıldığına dair bir link verirmisiniz.

Yoksa hepimiz bir arkadaşımızın söylediklerini mi yazalım?
  • Isin ilginci 307 kullananlarin sikintisi olmamasi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu kronik problemleri bir biz göremedik çevrem de çoğu kişi de 307 206 vs var daha birinin şikayetçi olduğunu görmedim doğan şahin motorundan başka motordan anlamayan ustalarmı söylüyor size bunları
  • 307 sahibiyim 1.4 gayet güzel aşırı masraf cıkarmadı bugune kadar ıvır zıvırlar hariç yakıtı az içi geniş gayette güzel tam aile arabası kronik bahsedilen hata kroniğinden değillde ustaların bilgisizliğinden olduğunu düşünüyorum işin ehli biri bakınca iş çözülüyor
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.