Şimdi Ara

peugeot 307 xs ne yakar bu araç arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
10.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar aracı babam bugun servise götürdü gece getiriyo arabayı istanbuldan motor hacmi 1301-1600 motor gücü 101-125 arası yazıyo 2004 model benzinli 70000 km hem triptonik hem otomatik kullanan veya bilgisi olan arkadaşlar şehir içi ve dışı ne yakar bu araç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harsena -- 6 Ağustos 2008; 18:21:27 >

• Sehir dışı 225-250 şehir içi 300-400 yakar diye düşünüyorum.
  • ş.dışı 240 ş.içi 300 yakar
  • şehir içi 7.9 lt yi geçmedim
    şehir dışı yüklü olmasına rağmen 5.3 lt ye kadar düşürdüm.

ama bendeki düz vites
  • quote:

Orjinalden alıntı: individual

şehir içi 7.9 lt yi geçmedim

ama bendeki düz vites

ş.içi 265 dışı ise 178 yakar ehsabınıza göre ama ş.içinde hangi şehir olduğu önemlidir triptonik olduğu için bnim belirttiğim değerlerime yakın yakar
  • quote:

Orjinalden alıntı: dkerem2

quote:

Orjinalden alıntı: individual

şehir içi 7.9 lt yi geçmedim

ama bendeki düz vites

ş.içi 265 dışı ise 178 yakar ehsabınıza göre ama ş.içinde hangi şehir olduğu önemlidir triptonik olduğu için bnim belirttiğim değerlerime yakın yakar

ben istanbuldayım.
    ev-iş
    iş-ev farklı yakalarda
    hem işe geliş gidişler de hem de haftasonları uzun bir süre yol bilgisyarını sıfırlamadım.
    7000 km sonunda ortalama hızım 32km/h ye,
    ortalama yakıt tüketimim de 7.9 lt ye kadar çıktı.
  • 7.9 lt diyerek kaç kilometreden bahsediyorsunuz 178 yakar diyen arkadaş o kdr düşük olacagını sanmıyorum kullanan arkadaşlar araçtan memnunmusunuz özellikle yol bilgisayarının ışıgı problemliymiş günes vurdugunda ve süspansiyon problemi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Peugeot 508 nasıl bir araç?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: harsena

7.9 lt diyerek kaç kilometreden bahsediyorsunuz 178 yakar diyen arkadaş o kdr düşük olacagını sanmıyorum kullanan arkadaşlar araçtan memnunmusunuz özellikle yol bilgisayarının ışıgı problemliymiş günes vurdugunda ve süspansiyon problemi

100 kmden bahsetmiştir arkadaş tabikide bnde çarpma bölme işleri ile buldum o değeri arkadaşın verdiği bilgiye dayanarak
  • quote:

7.9 lt diyerek kaç kilometreden bahsediyorsunuz 178 yakar diyen arkadaş o kdr düşük olacagını sanmıyorum kullanan arkadaşlar araçtan memnunmusunuz özellikle yol bilgisayarının ışıgı problemliymiş günes vurdugunda ve süspansiyon problemi

son 7000 km nin ortalaması
    100 km de 7.9 lt

problemler doğru.bende de var o sorunlar.amortisörleri gürültülü ve sert.
    ama satmayı düşünüyorum.
  • peki sıralı sistem tüp taktırsak ne oranda düşüş olur kötümü yapmış olurum niyetim varda önümüzdeki ay tüp taktırmaya.
  • Benzinli araç o kadar yakmaz bence dizel bile o kadar yakıyor.Benzinle eşit olmaz.
  • quote:

arkadaşlar aracı babam bugun servise götürdü gece getiriyo arabayı istanbuldan motor hacmi 1301-1600 motor gücü 101-125 arası yazıyo 2004 model benzinli 70000 km hem triptonik hem otomatik kullanan veya bilgisi olan arkadaşlar şehir içi ve dışı ne yakar bu araç.

307'lerde 4 ileri porsche tarafından yapılmış bir triptonik şanzıman kullanılıyor, 1.6 16valf 110hp güç ve 147nm tork üreten bir motora sahip, triptonik şanzıman performans olarak pek tatmin edici olduğu söylenemez mesela 307 sw 1.6 manuel 0-100 12sn iken aynı motorun triptonik olanının değeri 15.5sn yakıt tüketiminde ise manuel 307sw 8.0 litre yakarken triptoniğin ortalaması 9.7 litre neden 307 sw dersen triptonik hb 307 verilerini bulamadığım için 307sw manuel ve triptonik değerlerini verdim..

• Benım hanımda var trıptonıc 307 xr 100 ytl lık benzınle 250 km anca yapıyor..Ortalama 400 krs/km ye gelır..Çok yakıyor yanı....Ama ıcı bayag genıs..bırazda yuksek oturma duzenıyle jeep gıbı araba..Eşim çok memnun...
  • Yok çizgilerini begenmiş, yok güzelmiş, herkes çok tutuyormuş diye aklına kanıp benim hanıma da almıştım 2005 model 0 km. çin mavisi renkte tiptronik 307 XS Şehir içi 11 lt. Şehir dışı 8 litre yakan bir benzin canavarıydı.

Arka lastik takozları degişti, amortisörler degişti, korna degişti, vites geçişleri yüzünden 3 defa yazılımı değişti, bi türlü düzen tutmadı. Alıpta bin pişman oldugum bir arabaydı.
    1,5 yaşında 11.000 km. de sattım ve kurtuldum, yerine honda civic aldım çok memnunum.
  • quote:

307lerin süspansiyonları birbirinden bağımsız olduğundan o sesi yapıyormuş bizde ilk aldığımız zamanlarda bu yüzden servise gitmiştik ama durum normalmiş diğer sorun ise bütün 307lerde var herhalde sadece gözükmemesi değil akşamda belirgin bi şekilde bazı kareler çok turuncu bazıları ise çok söünük gözüküyo nedense
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.