Şimdi Ara

Skoda fabia 1.4 benzinli. Nasıl bilirsiniz arkadaslar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
1
Favori
56.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • skoda fabia 1.4 motorlu benzinli aracı nasıl bilirsiniz

1.2 motor seçeneğide var gördüğüm kadarı ile

ama prformansı düşük olur snırım onun

yağım olarak vw olduğunu biliyorum

ama sürüş konfor yol tutuş
    bunlar hakkında hiç bi bilgim yok

04 05 modelleri uygun gibi geldi bana

siz ne düşünüyoprsunuz bu araç hakkında her konuda
    alınırmı sizce

• 2004 model Skoda Fabia Spesial 1.4 cc 101 HP kullanıcısıydım. İlk arabamdı, çok beğenerek aldım ve yaklaşık 3,5 yıl kullandım. Performans olarak fena değildi, yol tutuşu mükemmeldi, sağlam bir arabaydı. Ancak sert bir süspansiyona sahipti, yol gürültüsünü içeriye fazla alıyordu, aile için bagajı yetersiz kalıyordu(260 lt). 15.000-30.000-45.000 rutin bakımları dışında bir kez kliması arıza verdiği için bir kezde kötü benzin aldığım için servise uğramıştım. Fazla sorun çıkaran bir araba değil.
  • yol tutusu gercekten cok iyi bir araç.
    kasa agir oldugu için performans cok ustun değil yakıtta da a1.6 lırdan farkı yok ancak sağlam bir araç.
    arkadaşın dedii gibi suspansiyonlar sert oldugu için kabın içine bayaa ses alıyor
  • ben de de2004 polo var o da ses alıyor içeriye.Aracımın süspansiyonu yumuşak sayılır!!küçük sınıf araçlar galiba hep sesli
  • görüşleriniz için teşekkürler
    başka görüşler yokmu

satarken sorunla karşılaşırmı yada çok fazla değer kaybına uğrarmı

bu araba seçmek ne zor işmiş ya

sizin polonun piyasası nedir
    vermişken bir iki bin fazla verip wv yemi binsek ne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R.Sambora -- 7 Mayıs 2007; 22:51:58 >
  • 1.4 mpi modeli hariç diğerleri ii galiba
    1.4 mpi(68 hp'lik motor) modeli gerçekten felaket fazla yakıyor
    arkadaşımda var arabayla dolaştığım zamanlarda cebimdeki para sadece benzine gidiyordu
    km'de 40 ykr ye kadar çıkıyordu yaktığı yakıt(şimdi lpg takıldı km'de 18-20 ykr filan yakıyor)
    kaç sefer servise gitti nafile
    ustanın da dediği şuydu:bu çekoslavak motorundan hayır gelmez! dedi bize
    ama sadece bu motoru kötü sanırım çünkü diğer fabia modellerinde kullanılan motorların hepsi de vw motoru
    o motorlu modelelr iyi
    piayasaı ise gerçekten sunduğu donanıma göre gayet ve gayet ucuz,nedeni de tutulmaması,satarken zorlanabilirsiniz
    markası skoda diye kimse yanaşmıyor pazarlarda
    98 model polo parasına 2001-2002 fabia bulunabiliyor
    polo almaktansa fabia almak daha mantıklı
    ama 1.4 mpi olaması şartıyla olacaksa 1.4 16v 101 hp'lik olsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bucakli -- 7 Mayıs 2007; 22:52:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: bucakli

1.4 mpi modeli hariç diğerleri ii galiba
    1.4 mpi(68 hp'lik motor) modeli gerçekten felaket fazla yakıyor
    arkadaşımda var arabayla dolaştığım zamanlarda cebimdeki para sadece benzine gidiyordu
    km'de 40 ykr ye kadar çıkıyordu yaktığı yakıt(şimdi lpg takıldı km'de 18-20 ykr filan yakıyor)
    kaç sefer servise gitti nafile
    ustanın da dediği şuydu:bu çekoslavak motorundan hayır gelmez! dedi bize
    ama sadece bu motoru kötü sanırım çünkü diğer fabia modellerinde kullanılan motorların hepsi de vw motoru
    o motorlu modelelr iyi
    piayasaı ise gerçekten sunduğu donanıma göre gayet ve gayet ucuz,nedeni de tutulmaması,satarken zorlanabilirsiniz
    markası skoda diye kimse yanaşmıyor pazarlarda
    98 model polo parasına 2001-2002 fabia bulunabiliyor
    polo almaktansa fabia almak daha mantıklı
    ama 1.4 mpi olaması şartıyla olacaksa 1.4 16v 101 hp'lik olsun..

verdiğin bilgiler için teşekkür ederim

ama çok kararsızım yahu

skoda fabia var listede
    kia rio var
    sonra polo var

aslında beklediğimiz para gelse
    mazda 3 alıcaktıkta
    zaman geçio acil araba lazım
    bizde krediye giricez büyük ihtimal

off off

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • valla hocam sana şunu söliyim acele etme derim ben bu araba işinde
    çok adam gördüm bi hevesle gidip araba alan sonra da pişman olan hele ki 2.elde bu oran daha fazla
    fabia iyi araba,sağlam arkasında vw var ama 2.eli resmen ölü
    dedim ya 98 polo parasına 2001-2002 fabia2yı havada karada bulursun
    sana tavsiyem çok acele etme
    uygun daha iyi daha tutulan bir araç mutlaka denk gelir
    ben olsam beklerdim
  • bende 1.2 kullanıcıyım.araç oldukça ekonomik ! sağlam ve sorunsuz gidiyoruz bakalım 2004 model aracım. seviyorum yol tutuşu çok iyi.benim girdiğim virajlara arkadaş corolla hb ile girmeye çekiniyor.hem 1.2 deyip geçme eğer motoru açık bir 1.2 gerçekten çok iyi gidiyor.ben ilk aldığımda araç biraz tutuktu.sonradan yavaş yavaş araç açıldı.şimdi çok iyi hızlanıyor.torku sınıfının en iyilerinden 112 nm. bakım masrafları iyidir 1.2 nin.ayrıca vergide de avantajı var.kasa çok ağır olduğu için hızlanma düşük gibi gelsede (15 sn 0-100 ) alt devirleri oldukça canlı ve maksimum torku daha düşük devirlerde veriyor.maksimum gücünü ise 5500 devirde veriyor.ben 1.5 senedir kullanıyorum sadece havalandırma ile ilgili sorun yaşadım ama onuda garanti bittiği için hep erteliyorum.

ama eğer hep yüklü gezeceksen 1.4 101 bg alırsan daha rahat edersin.ben genelde 2 kişi kullanıyorum o yüzden hiç problem yaşamıyorum çekişte!

www.clubskoda.com.

• quote:

Orjinalden alıntı: mygokhan

bende 1.2 kullanıcıyım.araç oldukça ekonomik ! sağlam ve sorunsuz gidiyoruz bakalım 2004 model aracım. seviyorum yol tutuşu çok iyi.benim girdiğim virajlara arkadaş corolla hb ile girmeye çekiniyor.hem 1.2 deyip geçme eğer motoru açık bir 1.2 gerçekten çok iyi gidiyor.ben ilk aldığımda araç biraz tutuktu.sonradan yavaş yavaş araç açıldı.şimdi çok iyi hızlanıyor.torku sınıfının en iyilerinden 112 nm. bakım masrafları iyidir 1.2 nin.ayrıca vergide de avantajı var.kasa çok ağır olduğu için hızlanma düşük gibi gelsede (15 sn 0-100 ) alt devirleri oldukça canlı ve maksimum torku daha düşük devirlerde veriyor.maksimum gücünü ise 5500 devirde veriyor.ben 1.5 senedir kullanıyorum sadece havalandırma ile ilgili sorun yaşadım ama onuda garanti bittiği için hep erteliyorum.

ama eğer hep yüklü gezeceksen 1.4 101 bg alırsan daha rahat edersin.ben genelde 2 kişi kullanıyorum o yüzden hiç problem yaşamıyorum çekişte!

www.clubskoda.com.

maksimum kaç hız yapıyorsun b arabayla yada ne kadar yapabilirsin

hız yapacağımdan değil
    diyelim 180 i 200 ü vuruyorsa misal

100 de 120 de 140 da sarsmaması anlamında soruyorum

pek otomobil dilindende anlamam kendimce konusuyorum işte

bu arada yeni bi topic açmanın gereği yok

2002 model üstü iç ve dış tasarımı ii buna benzer piyasası olan 15 17 milyar arası ne önerirsiniz peki

skodayı bilirim aslında sağlam arabadır babamda 93 modeol vw yapımı favorik lx var
    o çok sever skodayı
    zaten skoda ustası arkadasıda var güngörende mehmet usta
    hemşerimizdir malatyalı

• valla en son 180 yaptım başka da geçmiyor bu hızı..yani o fiyatlara alabileceğin en yüksek modele sahip,süper mini sınıftaki tek araç! dikkat et super mini..:)
  • bir arkadaşın dediği gibi 1.6 lar kadar yakması söz konusu bile değil onu belirteyim öncelikle....ben hiçbir şekilde 7.2 ortalamayı geçemedim (yol bilgisayarı verilerine göre konuşuyorum) istanbul içerisinde...

altın dreksiyon ödüllüdür (alamanların öeşhur ödülüdür) sağlamdır,güvenlidir,iyi yol tutar,kalitesi iyidir...

dezavantajlarına gelelim;kasa eskidi,yenisi gelecek ağustosta eğer alacaksan biraz daha bekle daha uygun fiyata düşer 2. el

yol sesi alır biraz ama radyoda gala özelliği var,hız arttıkça seste arttığından radyo açıkken pek sorun olmuyor

yolbilgisayarı düğmeleri çok gıcık biryerde,arada diğer bilgilere bakayım derken silecekleride çalıştıranilirsin :)

soracağın belli başlı sorular varsa yanıtlarım,aracım 2005 1.4 ambiente 75 hp
  • yerinde olsam 17 milyar ciavrına 2002-2003 focus ya da 2000-2001 bora-golf bakarım ya da 2004-2005 stilo
  • bucaklı önerilerini değerlendiricem

focus un içi hoşuma gitmiyor ya
    ön konsolu
  • http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=3475742

Ben bu arabamı satıyorum araba gerçekten mükemmel düşünürsen yardımcı olurum
  • Biraz konuyu hortlacağım ama bende 2004 model 1,4 Benzin/LPG'li Fabia alma arefesindeyim
    18.000 TL skoda bana ne kazandırır ne kaybettirir.
    HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webercan -- 23 Ekim 2015; 14:48:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: webercan

Biraz konuyu hortlacağım ama bende 2004 model 1,4 Benzin/LPG'li Fabia alma arefesindeyim
    18.000 TL skoda bana ne kazandırır ne kaybettirir.
    HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN.

Hocam biraz degil baya bi hortlatmissin. Vay be 2007 . Anilarim canladi. O zaman arac almak nasip olmadi. Yukardaki bir arkadasin golf tavsiyesinden sonra golfe merak sardik hastasi olduk. Uzun sure arac sahibi olmadim. Simdi cok sukur Golf mk7 2014 golf gti sahibiyim. Bmw 525 328 varken gittik golf aldik iyimi . :D golfe bulasma bagimlilik yapiyo :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.