Şimdi Ara

/// PEUGEOT 308 /// (634. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.824
Cevap
54
Favori
1.505.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 632633634635636
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: iquique

hocam arabanın kapısındaki etikette 2.5 bar yazıyor. yani 36 psi'ya kadar hava basabilir. az havalı lastik yakıt tüketimini arttırır.

Alıntıları Göster
    Tebrübelerim ile benim bulduğum çözüm budur, Michelin pilot sport 4 lastiğim var 17 jant var düşün öyle bir ayarlamam lazım ki, Auto6r vites tepkisi ve bağırmaması için biz baya uğraştık şükür halletik denersin denemezsin bilemem, Türkiye sartları ile avrupa sartları arasında dağlar kadar fark var soğukluk farkını hiç dikkate almıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: tk152

308 Sportium'un vites geçişlerini geç yaptığını ve hafif meyilli yolda bile vitesi arttırmadığını görüyorum (gaza daha da çok yüklenmedikçe inişte/çıkışta pek farketmiyor, motor gereksiz yere çok yüksek devir çevirip duruyor. Bunu yazılımla halletmek mümkün mü arkadaşlar ? 2 aracım var, ZF8 ile AUTO6R arasında sürekli gidip geldiğimden 308'in vitesi hele de biraz acelem var ise çıldırtıyor. F1 kulakçıklar zaman zaman derdime deva olsa da sürekli onlarla oynayarak gitmek de pek işime gelmiyor. Yorumu olan var mı ? Çözüm yok ise üstüne biraz birşeyler ekleyip EAT6'ya mı geçsem diyorum. Araç vites geçişlerinde de yığılıyor. Robotik otomatik vitesin teknolojisi bu olsa gerek.
    Bende de sportium var ehdi, bu dediğin bütün sorunları bir lastik ile çözdüm o da michelin pilot sport 4, 32 psi hava basıyorum, araça başlıca faydası, direksiyonu iki tık yumusak oldu ve vites geçişleri düzeldi, karıştırma olayı yok denecek kadar az oldu ve araç gerçekten tız tız gidiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Melihdk

Tebrübelerim ile benim bulduğum çözüm budur, Michelin pilot sport 4 lastiğim var 17 jant var düşün öyle bir ayarlamam lazım ki, Auto6r vites tepkisi ve bağırmaması için biz baya uğraştık şükür halletik denersin denemezsin bilemem, Türkiye sartları ile avrupa sartları arasında dağlar kadar fark var soğukluk farkını hiç dikkate almıyorum.

Alıntıları Göster
    aa evet sizinki 17 benimki 16. oradan bir fark olabilir.

• ecay kullanıcısına yanıt
    Erdem hocam hayırdır. Alıcı mısınız, satıcı mı?

Bende de 308 1.2 130bg Allure var.
  • Jlozde kullanıcısına yanıt
    Alıcıyım ama emin olamadım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ec.dmn

Merhaba, ben de bugün 2017 model 9.000 km'de bir 308 alarak aranıza katıldım. Megane 4 alacakken son anda (ve iyi ki!) 308 test ettim ve bir anda aşık olup tercihimi 308'den yana kullandım.

Aracım 1.6 BlueHDI EAT6 Allure donanıma ek olarak Comfort Pack+Performance Pack+Safety Pack donanımlı. 3D Navigasyon dışında alınabilecek bütün opsiyonlar alınmış.

Herkese selam eder, keyifli sürüşler dilerim.
    kaça aldınız acaba.

performance pack peugeot sayfasında görüyorum. ama safety pack nedir acaba yazabilirmisin içeriğini bi zahmet.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ozgur2016 O kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

118.000 TL'ye aldım ben.

Safety Pack: Sürüş Asistan Paketi+ (Aktif kör nokta uyarı sistemi + Akıllı Işık Sistemi (Smartbeam) + Aktif şerit takip sistemi + Hız levhası tanıma sistemi)
    Park Assist (Otomatik park sistemi)
  • Herkese merhaba, bilen ya da konuya rastlayan oldu mu bilmiyorum ama 308 2012 ehdi active aracım var. Start stop var mi aracta bilmiyorum. Varsa da calismadigi kesin. Varsa ve bu problemi yasamis olan varsa yardimci olablrse memnun olurum.

Esen kalin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: worldrock5

Herkese merhaba, bilen ya da konuya rastlayan oldu mu bilmiyorum ama 308 2012 ehdi active aracım var. Start stop var mi aracta bilmiyorum. Varsa da calismadigi kesin. Varsa ve bu problemi yasamis olan varsa yardimci olablrse memnun olurum.

Esen kalin
    Akünün ömrü dolmuş dostum. Hemen yeni bir start stop akü almalısın.

• ec.dmn kullanıcısına yanıt
    makyajlı 2017 mi hocam.

direksiyonda vites kulakçıkları varmı acaba bunun.

• quote:

Orijinalden alıntı: worldrock5

Herkese merhaba, bilen ya da konuya rastlayan oldu mu bilmiyorum ama 308 2012 ehdi active aracım var. Start stop var mi aracta bilmiyorum. Varsa da calismadigi kesin. Varsa ve bu problemi yasamis olan varsa yardimci olablrse memnun olurum.

Esen kalin
    12V 70AH E45 START-STOP EFB BLUE DYNAMIC VARTA AKÜ akü almıştım 2 sene önce start stop düzgün devreye giriyor, ayrıca akünüzü ihmal etmeyin otomatik sanzımanada zarar verebiliyor, citröen c4 lerde kronik sorundur akü 2 yılda bir nerdeyse değiştirmektedeler.
  • ozgur2016 O kullanıcısına yanıt
    Evet, makyajlı 2017.

Direksiyon vites kulakçıkları mevcut.
  • quote:

dostum naptın? var mı bir gelişme?
    Hesap kardesimin oldugu icin girmedim hic. Simdi gordum bi gelisme henuz yok 650 tl kumanda takimi. Oda cok pahali . En son acicam kendim bakicam 307 lerde cok oluyormus iletkenleri degisince duzeliyormus bende onu deniycem olmazsa yenisini alcaz el mecbur:(

• quote:

dostum naptın? var mı bir gelişme?
    Ben diger olayla karistirdim olayi:):) o gunden beri lamba yanmadi ve egzoz emisyon hatasi vermedi. Cc yi hic kullanmiyorum belki o sebep oluyordur ama malatyaya gecince baktiricam. Diger cevap verdigim durumsa ayna tuslarindan ust tus ve aynalari icerden kapama tusu calismiyor. Onunla alakali:)

•  /// PEUGEOT 308 ///

Fotoda goruldugu gibi kaput acma kolunun ustunden itibaren kokusuz renksiz hafif yag gibi bir sivi akiyor . Su da degil ama yagda diyemem.

Daha once basina gelen oldu mu sizce neden kaynaklaniyor olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Melihdk

12V 70AH E45 START-STOP EFB BLUE DYNAMIC VARTA AKÜ akü almıştım 2 sene önce start stop düzgün devreye giriyor, ayrıca akünüzü ihmal etmeyin otomatik sanzımanada zarar verebiliyor, citröen c4 lerde kronik sorundur akü 2 yılda bir nerdeyse değiştirmektedeler.

Alıntıları Göster
    Benim s/s da devreye girmiyor. Akü ölçümü yaptırmak lazım.

• Forum bitmis resmen . Daha dogrusu 308 le ilgili olan heryer bitmis. Hicbiryerden cozum onerisi gelmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: yusei

Forum bitmis resmen . Daha dogrusu 308 le ilgili olan heryer bitmis. Hicbiryerden cozum onerisi gelmiyor.
    Sorun hakkında en ufak fikrim yok fakat, Peugeot 308 Ankara Whatsapp grubuna yazayım bilen olursa tekrar cevap olarak paylaşacağım.
  • Melihdk kullanıcısına yanıt
    Eyvallah bende facebook uzerinden peugeot turkiye sayfasinda paylastim net bir bilgi veren olmadi. Muhtemelen on camin ordaki kanallar tikanmis olabilir.artik sanayide baktiricam bakalim ne cikicak. Burada paylasirim. Benden sonrakilere faydamiz olsun :)

• 
Sayfa: önceki 632633634635636
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.