Şimdi Ara

/// PEUGEOT 308 /// (636. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.824
Cevap
54
Favori
1.505.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 634635636637638
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba konumum istanbul aku sıfır takıldı 1 aylık aracım benzinli sanzımanda vuruntu yok sadece sogukken ilk calıstırmada silkeleme ısınınca normale donuyor
    o arada sanzıman kutusu arızası diyip spor ve kar modu ikonları yanıp sonuyor ekranda kontagı kapatıp acınca duzelıyor sanzımanda sıkıntı veya vuruntu yok saat gibi calısıyor ilk calıstırıp sabah hareket edince oluyor sorun yola cıkınca hiç bişey yok kelebek bogazı temizlendi butun filtreler ve yag yeni degişti analamadım sorunu
    daha onceki 3 aracımda otomatik benzınlıydı bir kere sıkıntı yasamadım daha 32bınde arac sıfır kokusu ustunde ama ben sogudum aractan
  • quote:

Orijinalden alıntı: iquique

Falken eco run

Alıntıları Göster
    Bende bundan aldım tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu auto6r ne zaman baskı balata volant değiştirmeli

Soğuklar geldi sabah kalkışları hoplaya zıplaya yapıyor

Geri vitesim tir tir tir zor gidiyor vuruntu da cabası

Ama yazın pek yapmıyor bunları sadece hafif titreme

Derdi nedir nasıl geçer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SHARKY

merhaba konumum istanbul aku sıfır takıldı 1 aylık aracım benzinli sanzımanda vuruntu yok sadece sogukken ilk calıstırmada silkeleme ısınınca normale donuyor
    o arada sanzıman kutusu arızası diyip spor ve kar modu ikonları yanıp sonuyor ekranda kontagı kapatıp acınca duzelıyor sanzımanda sıkıntı veya vuruntu yok saat gibi calısıyor ilk calıstırıp sabah hareket edince oluyor sorun yola cıkınca hiç bişey yok kelebek bogazı temizlendi butun filtreler ve yag yeni degişti analamadım sorunu
    daha onceki 3 aracımda otomatik benzınlıydı bir kere sıkıntı yasamadım daha 32bınde arac sıfır kokusu ustunde ama ben sogudum aractan
    Merhaba forumdaş, takılan akünün gücünün uygun olduğuna emin misin ? robotdaki problem aküden gibi geldi yeterli güçü alamıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kankeyto

Arkadaşlar bu auto6r ne zaman baskı balata volant değiştirmeli

Derdi nedir nasıl geçer
    Merhabalar, senin araçın problemi bence yok, lastik durumunu ve lastik basınçlarını 32 psi ayarında tut, tekrar dene derim, belli km si yok AUTO6R 'nin 3800000 binde çatır çatır kullanan hdi araç gördüm AUTO6R, genelde bittiğini araçın gitmediğinden anlarsınız, bir de frenden ayağını çektiğiniz çok hızlı yada çok yavaş hareket ediyorsa oradanda anlanabilir ama kesin anlanacak bir detay yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kankeyto

Arkadaşlar bu auto6r ne zaman baskı balata volant değiştirmeli

Derdi nedir nasıl geçer
    bende 2008 model 308 var. su anda 187.000 km civarında baslı balata volant degismedi.
  • Herkese merhaba uzun süredir bu forumu takip ediyorum bugün kayıt olmak nasip oldu arabalara ilgim çok fazla 1 yıldır 2012 peugeot 308 auto6r sahibiyim ismin Ali üniversite öğrencisiyim artık bende bu forumun bir üyesiyim Allah herkese aslanını kazasız belasız kullanmayı nasip eylesin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALİ DİESEL

Herkese merhaba uzun süredir bu forumu takip ediyorum bugün kayıt olmak nasip oldu arabalara ilgim çok fazla 1 yıldır 2012 peugeot 308 auto6r sahibiyim ismin Ali üniversite öğrencisiyim artık bende bu forumun bir üyesiyim Allah herkese aslanını kazasız belasız kullanmayı nasip eylesin.
    Aramıza hoşgeldiniz, hangi ilden aramıza katıldın.
  • Melihdk kullanıcısına yanıt
    Hoşbulduk hocam Gaziantepten forumu takip ediyorum

• 308 Güzel araçtır, ikinci dizel 308'im hdi ve ehdi kullanıyorum Bende Ankaradan foruma katılıyorum.
  • Memnun oldum hocam Allah aslanınıza kaza bela vermesin ben psa araçlarına ön yargı ile yaklaşırdım babam ehliyet hediyesi araba alcağanı söyledi aklımda ailecek uzun yıllar kullandığımız 1.6 tdci titanium focus ve fluence 1.5 dci edc touch vardı ben peugeotu eski 307 lerden duyduğum kadar ile arızalı olarak bilrdim bi ve bu forumda ve insternette araştırmada bulundum ve güzel yorumlarla karşılaştım arkadaşımın annesinde 308 vardı araca bindim tüm ön yargım bi anda silindi diyebilirim ön cam ferahlığı baş mesafesi çok kullanmasamda bagaj hacmi beni hb bi araca göre inanılmaz şaşırttı ki zaten hdi motoru söylemiyorum kendini kanıtlamış bi ünite zaten sonra 308 e binince birazda kullandım focusu direk eledim bu fiyata daha yüksek km otomatik seçeneği yok ve benim aracım euro 5 o 308 in euro4 versiyonunu kullanıyor yol tutuşuna laf edemem ama yalıtım gerçekten inanılmaz zayıf o araca hiç yakışmıyor fordu geçtik fluencede fena araç değil ama kesinlikle genç işi değil duruşu estetik açıdan 308 e göre zayıf büyük yaş kesime hitap ediyor ve sürüş dinamikleri zayıf bi araçtı o sıradada ilan bakıyorum tabi benim aslanın ilanını gördüm çevremin yorumlarına aldırış etmedim çok tepki gördüm ve 43.000 km dizel otomatik boyasız hasar kayıtsız 308 sahibi oldum üstünde 3-4 aylık hankook lastikler vardı bakımı yeniydi 1 yıl oldu bi sıkıntısı olmadı genelde kısa mesafe şehir içi kullanıyorum yoğun trafikte 6 lt tüketim var kullanım şartlarına göre gayet iyi arac hakkındada 1 yıllık düşüncemde arka süspansiyonların konforsuzluğu ve sesli
    çalışması haricinde kusursuz diyebilirim şanzımana bişey demiyorum robotize şanzıman yakıtada artısı var maliyeti çift kavramaya göre ucuz arıza durumunda robotizeler içinde en iyi sürüşde bence mcp ve auto6rda en azından motorumuz canlı 1.3 cdti veya 1.4-d robotize ile birleşince zayıf kalıyor genel anlamda donanımlı az yakan geniş yakışıklı konforlu bir f/p aracı diyebilirim eşime dostuma gönül rahatlığı ile tavsiye ederim herkese kazasız belasız sürüşler dilerim

• quote:

Orijinalden alıntı: ALİ DİESEL

Memnun oldum hocam Allah aslanınıza kaza bela vermesin ben psa araçlarına ön yargı ile yaklaşırdım babam ehliyet hediyesi araba alcağanı söyledi aklımda ailecek uzun yıllar kullandığımız 1.6 tdci titanium focus ve fluence 1.5 dci edc touch vardı ben peugeotu eski 307 lerden duyduğum kadar ile arızalı olarak bilrdim bi ve bu forumda ve insternette araştırmada bulundum ve güzel yorumlarla karşılaştım arkadaşımın annesinde 308 vardı araca bindim tüm ön yargım bi anda silindi diyebilirim ön cam ferahlığı baş mesafesi çok kullanmasamda bagaj hacmi beni hb bi araca göre inanılmaz şaşırttı ki zaten hdi motoru söylemiyorum kendini kanıtlamış bi ünite zaten sonra 308 e binince birazda kullandım focusu direk eledim bu fiyata daha yüksek km otomatik seçeneği yok ve benim aracım euro 5 o 308 in euro4 versiyonunu kullanıyor yol tutuşuna laf edemem ama yalıtım gerçekten inanılmaz zayıf o araca hiç yakışmıyor fordu geçtik fluencede fena araç değil ama kesinlikle genç işi değil duruşu estetik açıdan 308 e göre zayıf büyük yaş kesime hitap ediyor ve sürüş dinamikleri zayıf bi araçtı o sıradada ilan bakıyorum tabi benim aslanın ilanını gördüm çevremin yorumlarına aldırış etmedim çok tepki gördüm ve 43.000 km dizel otomatik boyasız hasar kayıtsız 308 sahibi oldum üstünde 3-4 aylık hankook lastikler vardı bakımı yeniydi 1 yıl oldu bi sıkıntısı olmadı genelde kısa mesafe şehir içi kullanıyorum yoğun trafikte 6 lt tüketim var kullanım şartlarına göre gayet iyi arac hakkındada 1 yıllık düşüncemde arka süspansiyonların konforsuzluğu ve sesli
    çalışması haricinde kusursuz diyebilirim şanzımana bişey demiyorum robotize şanzıman yakıtada artısı var maliyeti çift kavramaya göre ucuz arıza durumunda robotizeler içinde en iyi sürüşde bence mcp ve auto6rda en azından motorumuz canlı 1.3 cdti veya 1.4-d robotize ile birleşince zayıf kalıyor genel anlamda donanımlı az yakan geniş yakışıklı konforlu bir f/p aracı diyebilirim eşime dostuma gönül rahatlığı ile tavsiye ederim herkese kazasız belasız sürüşler dilerim
    Benim ikinci 308'im çevremde benden görüp alanlar sayısı baya fazla tam f/p araçı olarak düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: GEZGİN-36

Bu mesaj silindi.
    Forumdaş, araçın bulunduğu il ve resimini buradan paylaşırsanız bir kaç tadığımı yönlendirebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Melihdk

Merhaba forumdaş, takılan akünün gücünün uygun olduğuna emin misin ? robotdaki problem aküden gibi geldi yeterli güçü alamıyor.

Alıntıları Göster
    dostum aracımda robot yok benzinli 1.6 vti tam otomatik akumu kontak kapılı olctum 12.1volt
    kontak acınca 13.1 volt ustune cıkmadı normalmi bildigim 14.4voltlara cıkmalı
  • 2011 model 3087 HDI aracımın arka 2 amortisör vewe trsavers burçlarını değiştirmek istiyorum Ürünleri kendim satın aldım. Bu değişimi İzmir de kime yaptırayım ve işçilik maliyeti ne olur.

Bilgi verebilirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SHARKY

dostum aracımda robot yok benzinli 1.6 vti tam otomatik akumu kontak kapılı olctum 12.1volt
    kontak acınca 13.1 volt ustune cıkmadı normalmi bildigim 14.4voltlara cıkmalı

Alıntıları Göster
    Voltajın dengesizliği yok ise problem olmayacaktır.
  • 2016 308 e-hdi classic edition plus'ın kronik sorunları var mıdır? Donanımına göre iyi bir araç gibi görünüyor ve seçeneklerim arasında. Yüzde 80 olumlu yorum almasına rağmen arada gerçekten çok fazla arıza çıkardığını ve bu yüzden sattığını söyleyen bir kesim de mevcut. İnsanın kafası karışıyor.
  • Selam arkadaşlar, sportium özellikle bu sıralar soğuk havada motor ısınıncaya kadar dur-kalk olayında şanzımandan dolayı zorluyor. Normal bir durum mu sizce ? Acaip konforsuz bir süreç. Sürekli bir yalpalama sözkonusu.
  • Arkadaşlar 2013 model sportium var bende 3 ay önce baskı volant bilya değişimi yaptım vites değişimlerinde sanki kırt diye bir ses geliyor alttan sizce bu normal mi gidişinde ve herhangi bir şeyinde sıkıntı yok.. bu ses ve aracın her yerinden tıkırtı gelmesi dışında.. çok sert bir araç ..
  • kayabrt kullanıcısına yanıt
    Benim araç da 2013 Sportium. Önceki mesajda yazdığım gibi, soğukta motor ısınıncaya kadar kavrama ile ilgili sorun dışında vites geçişlerinde hiçbir şekilde bir ses yok. Gayet sessiz bir şekilde geçiyor. Anormal bir durum hissetmedim. 13000 km.'dir kullanıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 634635636637638
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.