< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
/// PEUGEOT 308 /// (642. sayfa)
-
-
Peugeot 308 için vaktiyle öncelikle kendi arabamızda denemek v daha sonra ticari olarak pazarlamak üzere PKE sistemi ithal etmiştim. Ancak ürünü deneme şansımız olmadan aracımız geçirdiğimiz bir kaza sonrası tüm hava yastıklarını açarak perte ayrıldı. O zaman bu zamandır aracımın bagajında start stop tuşu, immobilizer bypass ı, 2 adet şık anahtarı ile montajlanmayı bekleyen açılmamış bir ambalajda bekliyor. Açıkçası dünya gözü ile montajlandığını ve çalıştığını görmek istiyorum.
Bu sistemin monte edilebilmesi için ön ve arka camların mutlaka elektrikli olması gerekiyor, üretici firmanın mekanikleri beni bu şekilde bilgilendirmişlerdi. İlgi duyan olursa Ankara için benimle forum üzerinden iletişime geçebilirler.
-
uzun zaman olmuş, belki sorunu çözdünuz bilmiyorum ama direksiyon kutusu olabilir, rot başları olabilir.
çözüm bulduysaniz paylaşır mısınız?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok aşırı rahatsızlık vermediği için daha baktırmadım. Ancak haftaya gidebileceğim sanırım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X