Şimdi Ara

Peugeot 308 1.2 PureTech EAT6 Nihayet Geldi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
428
Cevap
7
Favori
35.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ..NeyzeN..

quote:

Orijinalden alıntı: Rdiesel

quote:

Orijinalden alıntı: DolceVita.

quote:

Orijinalden alıntı: weycell1905

quote:

Orijinalden alıntı: airarmada

leonun benzinli otomatiginin 59.500 ettigi yerde bu arabaya verilecek max 50.000TL dir.boYle 70 falan veren varsa bayi cikisinda madalya taksinlar

leonun benzinli otomatiginin 59.500 ettigi yerde bu arabaya bu fiyatlar uygun

Güncelleme manyağı TSI motor, şıngır mıngır DSG şanzıman, tıkırtılı iç mekan

Hayalimdeki kombinasyon

Dolce yeminle yarıldım gülerken ,kocaman bir kahkaha attım odada

Yaramı deşmeyin gençler

Gel abi gel sende singir mingir nur topu gibi dsg ve acilabilir cam tavan nasolsa var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• madem güzel birşey cıkardın satmak istiyorsun bu fiyatlarla nasıl satacaksın.fiyatları düşürmen lazım peguet.

bu aısın şanzıman yeni 508 de varmı yok diye biliyorum.onada koyması lazım.ama fiyatlarını düşürmesi lazım.yoksa satmaz.
  • 2 hafta önce 1.6 thp için fiyat almıştım. 72000 liralık aracı 62ye verdiler bana. Dizelde de 7 8 bin liralık indirim vardı. Bence araç satmak için kampanya yapıyorlar. Ama ben çok beğenmedim 308i.
  • Liste fiyatlarını neden yüksek tutarlar ki? Zaten ciddi indirim yapıyorsun, 63'e vereceğin arabaya 72 liste fiyatı koyma be adam!
    Yaz oraya 65 satışlar artıyor mu gör..

• kahraman202 kullanıcısına yanıt
    Milletimin mantık algısı ne şeker hale gelmiş. Sanki 72 bin lira isteyince gemi parası, 63 bin lira sakız parası oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: elcas

bu durumda 2 soru sorulacak;

1. mazda 3 mü 308 mi; tip olarak mazda 3 kazanacak.
    2. golf 7 mi 308 mi marka olarak golf 7 kazanacak.

yani olması gereken 72 bin olan bu aracın 65 bini geçmemesidir. aksi halde satamaz.
    zaten 2 ay sonra her şey ortaya çıkar. her zaman ki gibi bi kaç sazan düşer mi acaba diye fiyat koymuşlar.

+1903
  • 1.6 dizel varken o paralara hangi akıllı bunu alır.

• pilot84 P kullanıcısına yanıt
    101 TL olunca pahalı gelen gömlek 99 TL olunca "aa, bu iyiymiş" denilen bir toplumdayız. Bir AVM'ye gittiğimizde son rakamı 9 olmayan herhangi bir ürün görebiliyor muyuz? Insanların algısının bu şekilde olduğunu bilen firmalar söz konusu yöntemi etkili olarak kullanıyor. Ama Peugeot olayı biraz abartı noktasına getirmiş. Nitekim Ford'ta da aynı şekilde. Liste fiyatı 82500 olan aracı 75500'e bırakıyorlar. Bu konuda Vw biraz farklı. Liste fiyatından 1000 tl indirim koparan şanslı oluyor.

• Peugeot Türkiye piyasasına daha fazla katılmak istiyor ise şunları yapmalı uzum dönemde sonuçlarını alır.
    1-Kamu ve özel şirket vb. Kurumlara bol miktarda araba sağlamak,ihaleleri almak.
    2-Reklamlarda Lüks ve itibar sahibi olmak ve yakıtı özellikle yazı fontu ile milletin gözüne sokmak.
    3-Forum internet vb. Yerlerde peugeot fanları ve pompalayıcılarını görevlendirmek.
    4-piyasaya ne kadar çok araç sürer ise bizim millette ikinci el algısı oluşur.dönüşüm artar.
    5-şu son 308 reklamında bile yakıtı seslendiriyor. Bunu baz yazıyla abicim. Ekrana..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kahraman202 kullanıcısına yanıt
    Hatırlarmısınız? yetenek sizsinizin galibi, bir adam köpeğe her istediğini yaptırmayı başarmıştı. ben doğuşun yaptığını biraz buna benzetiyorum, iki,üç haftalardan aylara,yıllara uzanan bekleme süreleri elde etmeyi başaran dünya üzerinde kaç satış yeri vardır. çok mükemmel bir başarı olarak görülmekte zaten.

• pilot84 P kullanıcısına yanıt
    Max'ten bahsediyorsunuz. Köpeklerle aram iyidir, bir tanesine sürünmeyi bile öğretmiştim (neyine lazım olacaksa?? ;))

Satış rakamlarına bakarsak Doğuşun yaptığı başarı mı, kesinlikle başarı. Inkar edilemez, ancak başka türlü benzetme olsa daha yerinde olurdu.

Cumartesi Vw bayisindeydim, temsilci ile konuşmamızdan çıkardığım sonuç, satışlar geçen Dönemlere nazaran daha sıkıntılı, ayrıca abartıldığı gibi bekleme süreleri şu an için yok. 2 sene önce Şubat ayının sonunda 1.6 Tdi DSG Passat için en erken Ağustos'a süre vermişlerdi. Doğuşun başarısından bahsederken aklıma takılan bir husus var. Türkiye kotasını neden artırmıyorlar? Zaten satıyorsun, getir fazlasını??

• quote:

seatın ürün gamıyla pejonunki aynı mı ? Ya ben ne cahil insanlarla konuşuyorum
    ibiza yok satan bir araç 3 ay sonraya randevu veriyorlar siz hangi ülkede yaşıyosunuz? 301 tabiki toledodan daha çok satacak , fiyatları aynı mı ?

308 hangi rakibinden fazla satıyor =? Cevap veremiyorsun lafı evirip çeviriyosun

Ben eliyle kaporta testi yapan, sanayi ustasını otorite zanneden bir cahille konuşuyorum malesef, forumun trolusun ama yine de muhattap aliyorum seni, satis adetlerine bak bakalim kim neyi yok satiyor komik insan

Leon ile 308 ayni fiyat mi şakacı seni, konuştuğunda mantık yok, her söylediğin fail

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weycell1905 -- 20 Ekim 2014; 11:51:14 >

• quote:

quote:

ibiza yok satan bir araç 3 ay sonraya randevu veriyorlar siz hangi ülkede yaşıyosunuz? 301 tabiki toledodan daha çok satacak , fiyatları aynı mı ?

308 hangi rakibinden fazla satıyor =? Cevap veremiyorsun lafı evirip çeviriyosun

Ben eliyle kaporta testi yapan, sanayi ustasını otorite zanneden bir cahille konuşuyorum malesef, forumun trolusun ama yine de muhattap aliyorum seni, satis adetlerine bak bakalim kim neyi yok satiyor komik insan

şu forumda doğrudüzgün konuşan 3-5 adamdan biriyim doğruları söylüyorum marka fanatikliği yapmıyorum aldığım arabayı kral yapmıyorum.
    evet elimde kaporta testi yapıyorum tok kapı sesine bakıyorum sac kalınlığına bakıyorum , motorun ne kadar az yaktığına ne kadar güçlü olduğuna ve kullanım süresine bakıyorum.Şanzımanın silkelemesine bakıyorum ,kaportasının kaç yılda güneş yanığı olduğuna bakıyorum.

Ok mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: attci

Peugeot Türkiye piyasasına daha fazla katılmak istiyor ise şunları yapmalı uzum dönemde sonuçlarını alır.
    1-Kamu ve özel şirket vb. Kurumlara bol miktarda araba sağlamak,ihaleleri almak.
    2-Reklamlarda Lüks ve itibar sahibi olmak ve yakıtı özellikle yazı fontu ile milletin gözüne sokmak.
    3-Forum internet vb. Yerlerde peugeot fanları ve pompalayıcılarını görevlendirmek.
    4-piyasaya ne kadar çok araç sürer ise bizim millette ikinci el algısı oluşur.dönüşüm artar.
    5-şu son 308 reklamında bile yakıtı seslendiriyor. Bunu baz yazıyla abicim. Ekrana..

çok daha ucuz yöntemleri var
    bazı markaların yptığı gibi oto test yapan adamlara araç sağla ve övgüleri için para ver. Bunu şu an bir kaç firma yapıyor bence çünkü aynı segment araçları tanıtrken ikisnde eksik olan şeyi birinde bu da mı eksik olur diye dakikalrca anlatırken diğer markada ismini zikretmiyor bile

• bu araba bu fiyata satmaz, dizel parasına benzinli motor satıyorlar, alsınlar onların olsun benzinli motor, istanbul trafiğine girince görürüm o fabrika verilerini
  • Bu arabayı bu fiyata kimse almaz, yıl sonu 55 yaparlarsa alan olur, kaldı ki bu turbolu arabanın satılmamasının firmanın umrunda olduğunu da sanmam, 1.2 normal motorlu olan ve 1.6 dizel satsalar onlara yeter, yani bize bu araba bile fazla görüldü :)
  • vw ye laf ediyordum eskiden.vw yi öpüp başıma koymalıyım şuan neyin kafası bu pejo !
  • quote:

quote:

quote:

şu forumda doğrudüzgün konuşan 3-5 adamdan biriyim doğruları söylüyorum marka fanatikliği yapmıyorum aldığım arabayı kral yapmıyorum.
    evet elimde kaporta testi yapıyorum tok kapı sesine bakıyorum sac kalınlığına bakıyorum , motorun ne kadar az yaktığına ne kadar güçlü olduğuna ve kullanım süresine bakıyorum.Şanzımanın silkelemesine bakıyorum ,kaportasının kaç yılda güneş yanığı olduğuna bakıyorum.

Ok mi ?

Ok.

• görüldüğü üzere millet bu arabaya 55 ten fazla vermiyor. Bu araba bi leon etmez
  • quote:

görüldüğü üzere millet bu arabaya 55 ten fazla vermiyor. Bu araba bi leon etmez

Kinin ve nefretin gecmedi mi hala :)

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.