Şimdi Ara

Peugeot 308 1.2 PureTech EAT6 Nihayet Geldi (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
428
Cevap
7
Favori
35.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bende eski kasa 308 kullanıyorum bizim direksiyon ile kıyaslarsam bizim direksiyon yeni 308'in yanında resmen kamyon direksiyonu (-: Küçük olduğu için bana da itici gelmişti fakat boyundan büyük işler başarıyor, direksiyonda hiç boşluk yok (-:

Peugeot'un yalıtımı iyiydi zaten de bu yeni kasa da bana daha iyi gibi geldi, emin değilim fakat diğer birçok araç bu aracın yanında çamaşır makinesi gibi kalır (-:

Vitesinde sarsıntı hisseden varmışta neresiyle hissetti bilmiyorum fakat DSG'li ve tam otomatik aracımızda var en az onlar kadar hatta daha stabil. Düşünün ben tam otomatikte 1'den 2'ye vites geçişini hissedebilirim ama bunda hiç hissetmedim, zorladım ama yok.

Bizim gibi eski 308 kullananların en çok şikayet ettiği süspansiyon problemi bu araçta giderilmiş.

Bence eksileri sadece arka diz mesafesi 1.80'im eh işte, kendi aracımla kıyaslarsam çok kötü, birde alışmadığımızdan mı ne ama dokunmatik ekran kesinlikle bana göre değil. Birde eski 308'e göre çok daha sportif ve yere yakın olduğu içinde benlik değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kulilka azadi -- 8 Ocak 2015; 19:14:09 >

• kulilka azadi K kullanıcısına yanıt
    o iyileştirmelerin yapılması çok güzel fakat o dokunmatik ekran işi bozuyor.
    dokunmatik sadece müzik ve video için olmalı
  • kulilka azadi K kullanıcısına yanıt
    Dokunmatik ekran konusunda ki yorumlarını doğru ama onun için aracı almamazlık yapmam alışılır besbelli. Klima düğmeleri ayrı yapılabilirdi.Onun dışında bence sade hoş yapılmış dokunmatik ekran kenar havalandırma ve krom kısım bütün ve tamamlayıcı olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tazcan kullanıcısına yanıt
    Yanlış anlaşılmak istemiyorum dediğim gibi alışmadığımızdan ötürü de olabilir, sadece benim hoşuma gitmedi belki uzun süre kullananlara aksine konforlu bile gelebilir.

Tabiki almak için gitmiş olsaydım sırf dokunmatik ekran var diye de vazgeçmezdim (-:
  • 2015 model fiyatlarını bir görelim bakalım, Navigasyon ve 18 jant hariç gırtlağına kadar doldurup alabilirim bu arabayı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 22 nisanda active donanım 308 1.2 thp eat6 arabayı teslim aldım. Balıkesirde oturuyorum, arabayı eski görev yerim olan Kütahya erdenlerden aldım. (pejo ve Hyunda) bayii.
    Gerek Hyundai gerekse pejo için sıfır araba alımlarınızda ve takas niyetlerinizde bu bayii ile kesinlikle temasa geçmenizi öneririm, elinizdeki arabayı öldürmezler, ellerindeki arabayı da makul veririler.
    Neyse önceki arabalarım, (2006 getz dizel 0 km den 150.000 km 5 sene, kia ceed 1,6 dizel motion 0km den 80.000 km, i30 2012 elite 12.000km den 50.000 km ye).
    Görüleceği üzere Hyundai kia grubu kullandım hep, asya arabalarını da daima sevmişimdir. Kullanım rahatlığı, dayanıklılık, masrafsızlık sebepleri ile.
    2012 i30 dizel elit 1,5 tonluk lüzemsuz ağırlığı sebebi olan yavaşlık ve çok yakması ile beni Hyundai grubundan soğuttu. 308' e bu bilgiler ışığında dönersem. Kütahya-Balıkesir arası, Dursunbey yolu denen dağ yolunda ki bilen bilir yolu
    90-110 arası gidişte, rampalarda en düşük 80-km hıza düştüm sıfır haliyle arabam 5,5 yakmıştır. Balıkesir-Susurluk arası 100-120 lik sürüşte 5,7 yakmıştır. Balıkesir şehir içi kullanım dahil. Bu yakıtın biraz daha düşmesi aşikardır.
    Hafif olması sebebiyle çok atletik bir arabadır. Direksiyonu i30 a göre açık ara, golfe göre de biraz daha kes(keskindir. yeni focusları kullanmadım ama bi önceki kasa focus lar (2014 e kadar olan) ile hemen hemen eşit keskinliktedir.
    Yol tutuşunu örneklersem bir önceki kasa focus gibidir (2014 e kadar olan model)
    Araba teknoloji ve şasi olarak Hyundai grubunun çok net önündedir. 1.4 tsi 122 ps golf ve leondan performans olarak daha başarılıdır. !,2 leri söylemiyorum bile(defalarca kullandım).
    Aracın tek sorunu küçük arka cam ve yan aynaları sebebi ile özellikle park ederken ki görüş problemi ve araç içinde eşya gözlerinin yetersizliğidir.
    Bagajı cümle C sınıfı hatchbacklerden büyük arka koltukları genel olarak dardır. (i30, golf, leon dan daha dar)
    Arabayı kullanırken inanılmaz derece de zevk almaktayım ki, sürüş zevki konusunu i30 dizelde ciddi anlamda unutmuştum, zerre zevk almadan 38 bin km kullandım o arabayı, 308 bu arabanın çok önünde.
    Vitesi ile ilgili olarak daha önce pek çok otomatik veya yarı otomatik araba sürdüm. yarı otomatik pejo 508, citroen C5, Toyota Corolla yarı otomatik, Mitsubishi colt, Hyundai i30 benzinli otomatik, golf ve jetta tdi dsg.
    dsg dışında her şanzımanın açık ara önünde, vites büyütürken dsg ile aynı ama vites düşürürken, düşen vitesi hissettiriyor özellikle 2. vitese düşerken, dsg de vites düşüşünü hissetmemiştim.
    Tork konvektörün sorunsuzluğu da ayrı konu. Şehir dışında yarı otomatikte (manuel seçimde) kullanıyorum, insan ayağı ve elinden daha seri vites atıyor eat6 bu çok bariz.
    Eşim bu güne kadar i10 otomatik 1,1 motordan başka araba kullanmamış. Şöförlüğü de bir bayana göre makul sayılır. O da rahatlıkla kullandı 308, seri olması başta korkutsada hemen alıştı.
    Daha önce 308 dizel düz vitesi test etmiştim. Allure donanım, oda güzeldi, lakin 18'lik lastik ve cantlar sebebiyle biraz daha ağırbaşlı gelmişti bana, Bu motor, vites ve lastik boyutu çok uyumlu olmuş.
    Ben park sensörsüz ve geri görüş kamerasız modelden aldım, en azından park sensörü şart.
    sonuç olarak verdiğim paraya sonuna kadar değen ve kullanırken bana zevk veren bi arabaya biniyorum. 130 bg gücün tamamını yola aktaran harika bi şanzımanı var.
    Hyundai beygiri gibi değil gerçek beygir demişti bana zamanında bi arkadaş 1.2 tsi jettasını 1.6 benzinli 136 bg elantra ile karşılaştırıken. Aynen pejodada her beygir gerçek.
    Arabayı kullanan VW hastası ve VW den başka markaya burun büken arkadaşın hayranlığı ayrı (1.6 tdi jetta sahibi)
    Bu arabyı herkese tavsiye ederim, en azından test sürüşü yapmalarını öneririm.
    Start stop sistemide güzel çalışıyor. Ekran genel olarak iy, bi iphone ekranı değil tabi ama genel olarak ucuz android telefonların dokunmatiği kadar başarılı :)

• kontrolor41 K kullanıcısına yanıt
    Biz bu sayfadayız hocam, kullanıcılar hayranlar alacalarhttps://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=75092111&p=172#105154103 burada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.