Şimdi Ara

Peugeot 308 1.2 PureTech EAT6 Nihayet Geldi (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
428
Cevap
7
Favori
35.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya tutup leonla karşılaştırıyorsunuz seat foruma girin bi bakın alan bin pişman resmen ucuz plastik 5 10bin kmde her yerinden ses gelen aracı kim ne yapsın ? Yüzlerce konu var adamlar illallah etmiş bu takıtrı tukurtulardan. Yeni 308 Golf'le kıyaslanacak bi araba tabiki golfünde +ları var 308'inde +ları var birbirleriyle kıyaslayınca ama tutupda leonla kıyaslayıp komik olmayın. Gidin az biraz araştırın. Eski peugeot 307'lerde falan kalmış sizin aklınız adamlar bu sefer yapmış kabul edin. Ha fiyatını hakeder mi etmez mi tartışılır. Bence de Peugeot yeni araçlarını biraz daha makul fiyatlara getirip daha çok satış yaparak yeni araçlarını sevdirmeliydi insanların aklından o eski peugeot algısını silmeliydi
  • http://www.youtube.com/watch?v=yFnlqb8yYBg
    verdiğim linkte bence 308 testi tarafsız arabayı anlatmış
  • Bende zamanında bu iki araca da bakmıştım. Araştırırken internette bu iki aracın kafa kafaya karşılaştırıldığı bir site bulmuştum. Seat leon 4 yıldız alırken peugeot 308 3 yıldız almış
    http://www.whatcar.com/car-news/seat/leon-hatchback/peugeot-308-vs-seat-leon/1310008
  • quote:

Orijinalden alynty: DolceVita.

Ayryca 308 SW de sordum, 2015'in üçüncü çeyre?inde beklediklerini söylediler. Onun haricinde ayny 6 ileri tam otomatik ?anzyman 1.6 dizel motor için de sunulacakmy? ve robotize manuel yerini yava? yava? bu ?anzymana devredecekmi?.

308 SW ciddi manada radarımda olan ve merakla beklediğim bir araç. Aynı şekilde 508 SW versiyonu da çok hoşuma gidiyor, sedan kasadan daha çok beğeniyorum. 308 SW'da aks mesafesi HB modelden 15 cm daha fazlaydı yanlış hatırlamıyorsam, arka taraftaki diz mesafesi olayını rahatlatır. Ki HB kasadaki olay da şu an için sıkıntı değil benim için, arkada sol tarafta zaten bebek koltuğu var, hanım da sağ tarafta oturuyor, sağ ön koltuk en öne kadar çekilmiş vaziyette, bu konfigürasyon yeni 308'de de sıkıntı yaratmıyor

Allure donanım, lav kırmızı ya da okyanus mavi, nappa gri deri döşeme, cam tavan, denon ses sitemi, dinamik cruise control, anahtarsız giriş-çalıştırma, 1.6 e-HDi ve EAT6 şanzımanla (hatta manuel olsa bile olur) benim için tadından yenmez. Alır 8-10 sene binerim ama fiyatlar da adam olsa keşke, şu konfigürasyon HB kasada manuel şanzımanla 85bin TL fiyat çıkarıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rst78 -- 7 Ocak 2015; 11:16:58 >

• acemsen A kullanıcısına yanıt
    Kusura bakmayın yanlı yorum yapılmış leon iyi ama bariz malzeme kalitesi nde düşük olduğunu duydum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Degerler cok iyi ama fiyat en az 5 bin asagida olmaliydi , bu aracin iihs testi varmi ? Bence en onemli nokta orasi ..

• Taraflı olabilir. Ben sadece fikir vermesi açısından koydum. Bende leonun 308'den daha iyi olduğunu düşünmüyorum. Benim incelemede en çok ilgimi çeken Seat leon'un İngiltere Fiyatının peugeot 308'den pahalı olması cümlesiydi. Bu 308'in Türkiye fiyatlandırmasında peugeot'a öfke duymama neden olmuştu.
  • rst78 kullanıcısına yanıt
    evet hocam fiyatlar çok yüksek.
    bende de 2007 model 307 1.6 hdi 110 luk premium sw var.
    bende sw olarak yenilemek istiyorum aracımı
    passat variant a baktım fiyatlar uçuk,
    508 de iyi ama yere çok yakın.
    birde 3008 e baktım aynı sw genişliğini veriyor,geniş yüksek ferah,yine cam tavanlı.özellik olarakta 508 le yarışır.
    siz neden 3008 düşünmediniz ?

sizde ne araç var şuan ?

biraz soru yağmuru gibi oldu ama kendim gibi sw isteyen birini görünce fikir alayım dedim.
  • acemsen A kullanıcısına yanıt
    teşekkürler bende farkındayım fiyatlar biraz fazla bu sene fiyatları düşüreceklerini düşünüyorum .ben de olursa 1.2 otomatiğini almak istiyorum. motor çok iyi düşük devirde dahi yüksek tork alabiliyorsunuz yakıt tüketimide bence makul değerler . yakıt 6.5 -7 arası sakin kullanımda sonuç alınabiliyor benim dizel otomatik 6.5. üstelik mtv daha düşük bakımlar uygun kısaca sı ben arabayı sevdim
  • kral1840 kullanıcısına yanıt
    evet ben de sizin düşüncelerinize katılıyorum 3008 ferahlık açısından iyi ben de yeni 308 ile 3008 arasındayım. bu sene 3008 e yeni uyarlaması yapılacak sanırım. o zaman daha çok albanisi olur. yalnız yeni 308 deki küçük direksiyon ve hafifliği kullanım rahatlığı. rahat süspansiyon beni oldukça cezbetti
  • tazcan kullanıcısına yanıt
    ikisini de bi test etmek lazım o zaman
    3008 yeni otomatik şanzıman uyarlaması. önceki yorumda eksik yazmışım
  • Arabaya laf yok lakin golfle aynı paraya olması kendi topuğuna sıkmak resmen

evet ben 308 i test ettim ama 3008 i test etme imkanı olmadı şu zaman da da bayilerde 3008 test aracı yok. yalnız eski 308 deki süspansiyon kullanılıyorsa biraz sert . fakat bazı arkadaşlar 3008 in süspansiyonu kanforlu olduğunu söylüyor. eğer yeni 308 deki konforluk varsa çok iyi.
    evet dediğiniz gibiyse 3008 alınabilir.
    tipinden dolayı önceki 308 sw pek tutulmamıştı 307 sw gibi.
    yeni 308 sw ise epey yakışıklı
    508 e benzer.
    araç için karar verdiğinizde yorumlarınızı bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kral1840

evet hocam fiyatlar çok yüksek.
    bende de 2007 model 307 1.6 hdi 110 luk premium sw var.
    bende sw olarak yenilemek istiyorum aracımı
    passat variant a baktım fiyatlar uçuk,
    508 de iyi ama yere çok yakın.
    birde 3008 e baktım aynı sw genişliğini veriyor,geniş yüksek ferah,yine cam tavanlı.özellik olarakta 508 le yarışır.
    siz neden 3008 düşünmediniz ?

sizde ne araç var şuan ?

biraz soru yağmuru gibi oldu ama kendim gibi sw isteyen birini görünce fikir alayım dedim.

Bende de 2006 307 1.6 HDi 110 Premium HB var.

3008'de geneli ile hoşuma giden bir araç fakat dışından biraz fazla şişkin geliyor bana, kasa tarzı olarak o şekilde bir araç düşünmüyorum. İçeride ise konsol şekil şemal olarak çok güzel fakat göstergeler, teyp ekranı (benim araçtaki ile aynı ekran) biraz demode geliyor. Aslında haksızlık da etmeyeyim; hele hele full paket 2014 model Hyundai i30'daki mavi dijital casio saat formatındaki iki satırlık klima-teyp ekranlarını gördükten sonra kendi 2006 307'mdeki ya da 3008'deki ekranlara laf etmek haksızlığın daniskası olur En azından grafik var, şekil şemal yerinde, bir görsellik var, o nedenle demode değil, fakat şimdiki aracımdan farklı da değil diyeyim

Bir de eski 308 platformunda olması lazım, malum bizim araçların en büyük sıkıntılarından birisi süspansiyon sertliği, bilirsiniz. Yeni 308 çok daha iyi geldi o bakımdan. Aslında yeni C4 Picasso'da EMP2 platformuna (yeni 308 altyapısı) geçtiler, 3008'de de öyle mi, ya da öyle olacak mı emin değilim.

Yeni platformla ve iç mekanda ufak bir makyajla çok daha güzel bir araç olabilir 3008, ileride bu değişiklikler olursa o da adaylar arasına girer.

Son olarak 3008'in fiyatı da çok fena

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rst78 -- 7 Ocak 2015; 15:31:20 >

• rst78 kullanıcısına yanıt
    evet 3008 inde içini yeni 308 tarzı yaparlarsa süspansiyonu da yenilerlerse güzel olur.
    bekleyip görmek lazım ama ben 3008 in bu halini de beğeniyorum.süspansiyonlarımız sert pejo olarak ama yere sağlam basıyoruz,yol tutuşumuz mükemmel.
  • Asıl 1.2 puretech eat6 ve 1.6 blu HDI eat6 Citroen DS4 e gelirse C segment HB için çok iyi bir Seçenek olur

3008 bu haliyle de iyi ben de 308 aracımdan memnunum ama yeni 308 deki süspansiyon konforu insanı çekiyor. Ayrıca benim 308 in direksiyon u yeni sine oranla ağır. 3008 de de ağırsa iyi değil

pejoların direksiyonlar genelde ağır, bende her servise gittiğimde baktırırım 307 nin direksiyona ama normal der servis hep
    çok merak ettim,şu kar Ankara'dan kalksın da bi test ediym 308 i

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.