Bildirim
Peugeot 308 1.2 PureTech EAT6 Nihayet Geldi (8. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Bak yukarıdaki u dönüşü fotoğrafı ne olduğunu açıklıyor
Kazı çevire çevire çevirecek tarafın kalmadı, bir iddia atıyorsun ortaya, çürütülünce lafı çevir başka konuya atla, o da olmadı başka yere atla, konuyu okuyan ne olup bittiğini, senin de hitabetinden amacının ne olduğunu anlar.
O çakal lafını da sana iade ediyorum aynen, gereksiz, seviyesiz insanın birisin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rst78 -- 21 Ekim 2014; 9:50:50 > -
quote:
Orijinalden alıntı: _SkiP_
quote:
Orijinalden alıntı: airarmada
2-yeni 2013-2014 hiç patlayan dsg duymadım
3- dsg patlarsa garantisi var.
4- 2 yıl soonrada iyi niyet garantisi var
ok?
işte insanimizin yanilgilarielli kere forumda konusu geçti,vw açiklama yaptimi dsg sorunlarini çözdüğüne dair?pejoya binmem diyonda "duyumlarına göre" aldigin dsgye mi binecen?2 yil sonra iyi niyeti var diyon o +2 yila para vericen onuda biliyon dimi?arabayi garantisi bitince birine itelemek icinmi aliyon sen binmek icinmi kardes?garanti bitti dsgen patladi onune koydular 5 10 bin lira faturayi napacan?iyiki pejo almadimmi diyecen?yapmayin etmeyin gozunuzu sevim kardes ya,duymadimla arabami alinir?ben o sanzimani alacagima elli kere pejo alirim.
yaa off çocuk muhabbetini bırak.sen iyi niyet garantisiyle garanti uzatmanın farkını bile bilmiyosun senle oturup arabamı konuşucaz
-
quote:
Orijinalden alıntı: rst78
Bak yukarıdaki u dönüşü fotoğrafı ne olduğunu açıklıyor
Kazı çevire çevire çevirecek tarafın kalmadı, bir iddia atıyorsun ortaya, çürütülünce lafı çevir başka konuya atla, o da olmadı başka yere atla, konuyu okuyan ne olup bittiğini, senin de hitabetinden amacının ne olduğunu anlar.
O çakal lafını da sana iade ediyorum aynen, gereksiz, seviyesiz insanın birisin.
cahilce arabayı savunuyosun açıklama yapamayınca ben kazı çeviriyorum değil mi? Herkes gerçekleri görüyor.
sensin seviyesiz ,yazma işine bak -
quote:
yaa off çocuk muhabbetini bırak.sen iyi niyet garantisiyle garanti uzatmanın farkını bile bilmiyosun senle oturup arabamı konuşucaz
sen o parayi vericen sonucta dimi?dsg arizasiz niye diyemedin?garanti bitince napican?kakalayacak birini aramayacanmi?cocuk muhabbeti senin yaptigin,pejoya laf ediyon duymadimla araba almaktan bahsediyon.komik olma bi ya. -
quote:
Orijinalden alıntı: _SkiP_
quote:
sen o parayi vericen sonucta dimi?dsg arizasiz niye diyemedin?garanti bitince napican?kakalayacak birini aramayacanmi?cocuk muhabbeti senin yaptigin,pejoya laf ediyon duymadimla araba almaktan bahsediyon.komik olma bi ya.
o parayı çatır çatır vw yede skoda ya seatada veririm ,adamların mazisi temiz 10 yıl önce kötüydülerde sonradan düzelttiler falan böyle dertleri yok
dsg de geçmiş jenerasyonlarda problemler çıktı bunu ben mi kabul etmeyecem ? Arızayla beslenen bağnaz adamlardan olma. 2013 2014 hiç arıza çıkaran dsg duydun mu ? sorunları çözdüler en son mineral yağ değişimi yaptılar. Arızayla besleneceğine araştırma yap.
-
quote:
mineral yağ değişimi yaptılar
halen bir aciklama gormedim sallayip duruyosun kardeş kimden duydun sorunun cozuldugunu?varmi elinde bir belge bununla ilgili?bak benim elimde aciklamasi var vw nin sanzimanin sorunlu olduguna dair istersen paylasayim.sen cozuldugune dair aciklama paylasabilecenmi burda?:)mekatronigi kronik sorunlu sanzimani mineral yag degisimiyle tamir edecegini dusunuyorsan cocuk muhabbeti yapan sen olursun yalniz bak
garanti diyordun bide dimi sen al bakim sana seat garantisi
https://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/2746370/seat-garanti-uzatma-yapmak-istemiyorlar/wt6bm
2013te ariza yok dedin dimi al sana dsg arizasi:
https://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/2632397/volkswagen-dsg-sanziman-giderilemeyen-sorun/fit5d
ezberden konusmayin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _SkiP_ -- 21 Ekim 2014; 10:27:14 >
-
Yeni kasa, yeni sorunlar...
Mk7 Golf güçten düşmüş. Adam sağa çekip durmuş sonra.
Gel de şimdi gönül rahatlığıyla TSI al DSG al.
http://www.golfmk7.com/forums/showthread.php?t=2340
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: DolceVita.
Yeni kasa, yeni sorunlar...
Mk7 Golf güçten düşmüş. Adam sağa çekip durmuş sonra.
Gel de şimdi gönül rahatlığıyla TSI al DSG al.
http://www.golfmk7.com/forums/showthread.php?t=2340
minerali camcamaa muallim minerali camcamaa muallim 3 kilo yağ koy amcamaa muallim 3 kilo yağ koy amcamaa muallim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _SkiP_ -- 21 Ekim 2014; 10:38:04 >
-
bir müşterimin golf7 tdi dsg si 30 küsür binlerde kavraması değişti.ek garanti almamış.garanti dolunca satacam dedi. -
quote:
Orijinalden alıntı: icemy
bir müşterimin golf7 tdi dsg si 30 küsür binlerde kavraması değişti.ek garanti almamış.garanti dolunca satacam dedi.
Hocam söz konusu kişi kuzen veya amca oğlu olsaydı tamam ama müşteriyi referans olarak alamıyoruz maalesef.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: icemy
bir müşterimin golf7 tdi dsg si 30 küsür binlerde kavraması değişti.ek garanti almamış.garanti dolunca satacam dedi.
Hocam söz konusu kişi kuzen veya amca oğlu olsaydı tamam ama müşteriyi referans olarak alamıyoruz maalesef.
keşke kuzen deseydim -
Talihsiz yorumlar var konuda çok.Eski Peugeot modelleri ile şimdikileri kıyaslayarak, daha doğrusu geçmişten kopamayarak markaya eleştiri getirenler olmuş.Asla Pejo almam tarzı...
Güncel modeller 308 ve 508 son derece kaliteli otomobiller.5008 ve 2008 de tercih edilesi modellerdenBu araçların tamamını inceledim, kullandım.Sınıflarındaki hiçbir araçtan geri kalır yanları olmadığı gibi çoğuna rahatlıkla tercih edilebilirler.C sınıfında şu anda Golf hala bir numara olarak görünse de diğer modeller ile arasında uçurum falan yok.Bir 308 Allure rahatlıkla tercih edilir Golf'e.Leon kesinlikle 308 den kötü bir otomobil ( çok kötü değil 1 tık geride, bazı konularda örneğin konsol tasarımı,ergonomi gibi konularda Leon daha iyi ).Atıp tutanlar lütfen bu araçları detaylı bir şekilde inceleyip kullansın.Burada yanlış bilgi paylaşımı yapmayalım. -
Anlayışlı mantıklı bir yaklaşımın var; kulaktan dolma ya da kulaktan kulağa dönen söylentileri ben de ne pek dinlemezdim.
Örnek vereyim: birkaç yıl önce Golf 6 TDI satın aldık. Babamın isteğiyle DSG şanzıman da karar kıldık tahmin edeceğin gibi birkaç arkadaş uyardı ama çoktan siparişi vermiştik... O güne kadar yapılan bütün olumsuz eleştirilerin boş olduğunu düşünüyordum ki yaklaşık 80 binde DSG iflas etti, 8bin lira fatura çıkıyor biliyorsun, bayağı bir uğraşıp iyi niyet garantisinden hallettik, korka korka 35 bin km daha yaptım ve sattım. Bu bi ders oldu, güven kaybı telafisi edilemez bişey, satın almak isteyenleri de uyarıyorum. Golf gercekten iyi bir araçtır, TDI da mükemmel- illa ki alacaksanız düz vites alın bu kadar basit. DSG üzerine çok fazla alay etmenin bir mantığı yok, çünkü Audi A4 ve üstü araçlarda da DSG var ama kavrama sistemi kuru olmadığı için problem çıkmıyor, sizinki fakir avuntusu gibi gelir kulağa....
Gelelim Peugeot'ya : Ben de 307 SW otm. vardı, berbat 4 ileri vitesi korkunç yakıtıyla canımdan bezdirmişti ama çok değer kaybettiği için mecbur kullanıyorduk...Eski iş ortağım da 2008 yılında 206 satın aldı. 2-3 ay sorunsuz kullandı. Bir gün 50- 60 km kullanıp park ettik, 4lüler açık toplantıya gittik yarım saat sonra geri geldiğimizde araç alev almıştı, söndürelim diye uğraşırken arkadaşımın kolu yandı, içinde önemli evraklarımız, eşyalarımız herşey kül oldu. Maddi olarak anca toparlanmaya başladığından kaskosu yoktu ve araç başkasının üzerineydi. Elektrik problemi olduğu ortaya çıktı ve bayağı bir uğraştırdılar, kullanıcı hatası diye karşımıza dikeldiler. Tabi bunu yaşamanız lazım adam koluyla mı uğraşsın yoksa firmanın peşinden mi koştursun. Hiç kimseye derdini anlatamadı. Devreye tanıdığımız kişileri soktuk belli bir tazminat karşılığı sus pus ettiler, keşke mahkemeye verseydik....İşte bu olay insanı etkiliyor, güven denen şey yıllar içinde oluşuyor ve bir anda yitip gidiyor - bin tane doğru yaparsın iyi olamazsın bir tane yanlış yaparsın kötü olursun.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Melihdk
quote:
Orijinalden alıntı: go-suto
quote:
Orijinalden alıntı: hemide kamanlı
quote:
2014 ilk 3 çeyrek satışlarında Peugeot; Audi, Skoda ve Seat'ı silkeleyip ipe asmış kurumasını bekliyor
http://www.best-selling-cars.com/europe/2014-q3-europe-best-selling-car-manufacturers-brands-models/
Dolce kardeş dayımın amcasının kuzeninin oğlu peugeot almış yolda giderken araç 3 e bölünmüş, yine halamın ebesinin teyze kızı citroen almış yolda giderken aracın direksiyonu 8 e bölünmüş..sen hala burda yok pejo kaliteli yok sağlam salla dur.Sana mı inanalım sanayideki pek kıymetli ustalara mı? ateyizler bunları da açıklasın uleynnnn
Ya gülerek anlatıyorsun belli ki başına bişey gelmemiş ve Allah korusun gelmesin de...
Ama bazı talihsiz olaylar oluyor ve inan hiç gülünecek şeyler değil, lütfen biraz duyarlı olun ve bu kötü şöhretli firmadan kaynaklanan maliyeti düşürme amaçlı üretim hatalarını hafife almayın, duymamazlıktan gelmeyin, çünkü sıra sana da gelebilir arkadaşım ve kimseye derdini anlatamazsın. Bu tip olayların fazla duyurulmadığı bir gerçek ama olmuyor anlamına gelmiyor ve olduğu zaman da iş işten geçiyor....
Kullandığınız markalarda sorun yaşamıyorsanız sanslısınız zaten görenler zannediyor el yapımı araça biniyor diyecek
Yeni Honda Civic yanında Land Cruiser Prado var arkadaşım, bişey mi diyodun?
-
Bu fiyata kim alsın bunu uygun olsa ciddi ciddi düşünürdüm
Bu arada 75 bine beyaz sedan power Mazda 3 var sense paket de eklenmiş bugün teslim ederler ne dersiniz alayım mi bunu
quote:
Orijinalden alıntı: vetenes
Bu arada 75 bine beyaz sedan power Mazda 3 var sense paket de eklenmiş bugün teslim ederler ne dersiniz alayım mi bunu
mazda da ses yalıtımı diye bir şey yok. peugeot ise 1-2 yıldır bu konuda çok aşama kaydetti.
mazda iç mekan kalitesi olarak yeni 308 yanına yaklaşamaz.
mazda nın 6 ayda bir servi zorunluluğu, yedek parça dezavantajı da başka bir konu.
yeni 308 pahalı deniliyor ama bence golf ayarında bir araç ve golf den pahalı değil. -
Aracın motor ve şanzımanı iyi gibi duruyor. Bunun dışında başka avantajı varmı bilemedin. Örneğin leondan farklı olarak bağımsızarka süspasyon varmı -
quote:
Orijinalden alıntı: chairman of the board
quote:
Orijinalden alıntı: vetenes
mazda da ses yalıtımı diye bir şey yok. peugeot ise 1-2 yıldır bu konuda çok aşama kaydetti.
mazda iç mekan kalitesi olarak yeni 308 yanına yaklaşamaz.
mazda nın 6 ayda bir servi zorunluluğu, yedek parça dezavantajı da başka bir konu.
yeni 308 pahalı deniliyor ama bence golf ayarında bir araç ve golf den pahalı değil.
Merak ediyorum bu yorumları yaparken iki aracıda test ettiniz mi ? Mazda iç mekan kalitesi olarak yanına yaklaşamaz diyorsunuz 308in. Tamam öyle olsun. Bende şunu söyleyeyim sürüş pozisyonu olarak 308 mazdanın yanına yaklaşamaz.
Koltuğu ve direksiyonu kendinize göre ayarladığınızda kadran direksiyonun üst dairesinin arkasında kalıyor. Ortada 10 inch ekran var klima bile oradan kontrol ediliyor. Ön tarafta fonsiyonellik sıfır.
Mazda 3 ise c segmentinde bmw 1 ve a serisinden sonra en iyi sürüş pozisyonuna sahip araç. Direksiyonu kendinize kadar çekerseniz neredeyse vucudunuzla birleşecek kadar geri geliyor.
Kaliteden bahsediyorsunuz madem bunlardanda bahsetmenizi beklerim. Denon ses sitemi opsiyonunu alırsanız mesela bose kadar etmiyor bile. Madem iç mekan buda iç mekan.
Mesela mazda 3tede kürek gibi el freni var hoş değil.
Ekleme: Servisin 6 ayda bir olması saçma olsada bayi bu bakımın 200–250 i geçmeyeceğini söyledi. Yani servis uzak değilse bu sorun değil.
Yalıtım olarakta biraz lastik sesi dışında sorun yok. Oda 18 jantlar sayesinde oluyor zaten. Hayır 308 de farklı değil bu konuda18 jantlı test aracı için konuşuyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marmaratic -- 21 Ekim 2014; 15:18:05 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Koyduğum satış verilerini gördün mü
yok görmedim bakmadım da , dün test sürüşü için netten başvurdum adamlara helal olsun 1 saat sonra aradılar ama benzinli otomatik test sürüşü araçları yokmuş sadece dizel manuel varmış.
Pejo 1 kere daha hüsran :)
308 alacağıma leon dsg tdi alırım , ceed crdi otomatik alırım ,leon 1.2 tsi dsg alırım ,auris vvti cvt alırım ama pejo almam :)
E hacı sabah akşam satış adetlerinden dem vuruyorsun da şimdi niye bakmıyorsun
Bence de bakma üzülürsün
Şimdi baktımda siz harbi tatlı su çakalısınız :)
anlamadığım seat ile pejoyu mu karşılaştırıyosunuz ? Seat'ın ürün gamı belli satış hedefi belli. Vw seatı agresif bir hedefe koşturmuyor ki.Koştursa vw polo mu golf mü satacak ?
Ha şunu çıkarabiliyorsan ona bakalım yeni mk3 leon kaç tane satmış. Ona göre konuşalım.
Seattan toledoyla , alhambra ile satış mı bekliyosun anlamadım ki ? Biraz kafanızı kumdan çıkarın ya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X