Şimdi Ara

Peugeot 308 1.6 dizel manuel alma arefesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
2.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: serkem

Mepa'yı aradım active 115 beygir olanına 84,750 fiyat verildi. Artı olarak 1 yıl ekstra garanti hediyesiyle beraber. Aynı aracın allure paketinin ellerinde olmadığını söyledir. Evet şimdiki Active paketlerinde çoğu özellikleri koymamışlar haklısınız.

benim araç da active, 2012 model. donanım listesi şöyle : cruise kontrol, dijital klima, arka koltuk havalandırma ızgarası, ön-arka kol dayama, far sensörü, yağmur sensörü, ön-arka park sensörü, katlanan aynalar, sürücü-yolcu koltuğu yükseklik ayarı, usb girişi, cd-mp3 player, bluetooth, otomaik kararan dikiz aynası.
  • Ben makyajı beklerdim.Paket olarakta dolusunu alırdım.Ön arka sensör ve geri görüş yok anladığım kadarıyla.Aracın içi zaten boş gösteriyor,donanım olarakta zayıf olunca bir süre sonra sıkılırsınız.Araç fiyatlarıda malum artıyor ama.

Peugeot un makyajdan sonra aynı aracı 90 dan satabileceğini sanmıyorum.Zaten bu fiyatlardan 100 tane satmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icemy -- 2 Kasım 2017; 12:38:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2013 yilindan itibaren peugeot model bazinda gercekten kaliteli araclar üretmeye başladı. Bu piyasada 80bine c sinifi dizel ve gayet yeterli donanimi varken kacmayacak bir araba makyajli versiyonunda disaridan sadece logonun kaputtan tampona tasinmasi ve sis fari cercevesinin degismesi olduğu icin yaninizdan makyajli kasa geçtiğinde keske makyajli kasa alsaydım diye tereddüt etmezsiniz

• Makyajlı kasada benim için en önemli değişiklik bilgi eğlence ekranının kapasitif dokunmatik olması ve telefon destekleri. Onun dışında fark etmek bile zor farkı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim açımdan en büyük fark ise ön tampon tasarımı 😁 yenisi ızgara şle birlikte çok hoş.

Ama makyajın hafif olması işime geldi benim de.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • uzunca yazmıştım ama forumun azizliğine uğradık silindi gitti. bir daha yazmaya çalışayım.
    sizin corollanın 1,6 benzinli modeli babamda var ve ben de epeyce kullandım. kendimde de 308 active 92gb var. 11bin km oldu alalı.

1-corolla aşırı yakıyor ve buna rağmen hiç gitmiyor. kullanması hiç keyifli değil. vites aralıkları çok kısa habire vitesle oynamak gerekiyor şehir içinde yoksa çekmiyor ve inatla çok yakıyor 10litreleri görmek çok kolay. 308 tam tersi dizelin torkunu çok güzel veriyor. yokuşta çekmeme-gitmeme gibi dertleri hiç yok. hem insanı yormuyor hemde kullanması keyifli.

2-308 epey az yakıyor 11bin ortalamam 5.4 litre. çogunlula şehir içi. çoğunlukla agresif ve birazda acemi işi kullanıldı. dikkatli bir kullanıcı daha da az yaktırır.

3-corolla çok daha geniş çok daha oturaklı. bagajı ve arka diz mesafesi d sınıfıyla yarışıyor çok başarılı. 308 de tam tersi diz mesafesi dar,arkası basık. kalabalık aileye gitmez. arkada 3 kişi rahat edemez.

4-corolla daha konforlu amortisörleri çok daha yumuşak ve sessiz. ama yalıtımı 308e göre daha kötü daha çok yol sesi alıyor. 308 süspansiyonları epey sert bir araç büyük çukur denk gelince takurtukur ediyor.

5-corolla bakım aralığı 10bin 308 bakım aralığı 15bin.

6-ikinci elde tartışmasız corolla daha iyi hatta altın gibi durdukça değerlenir. pejoda değer kaybı olur ancak sizde liste fiyatına göre epey ucuza alacağınız için sineye çekeceksiniz o farkı.

özetle bence alınır. liste fiyatı olan 100küsür bin bende vermem ama fiyatı gayet güzel. bu modelin motor ve donanım dengi olan golfle arasında 28bin tl fiyat farkı var. yada bekleyim makyajlı alayım deseniz bu seferde yeni geldi liste fiyatından satıyoruz diyecekler. aklınıza yatıyorsa alınır binilir kısaca

• Opus Diabolicum kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Düşüncelerinize aynen katılıyorum.

Ben 92 yılından beri toyota dan başka sadece citroen c3 kullanmıştım o da ben fransız araçlarından ölesiye soğutmuştu. Araç alma arifesindeyken yine toyota ya gittim auris corolla yaris test ettim. 1.33 ve 1.6 cvt modellerini kullandım. Sonra yoğun tavsiyeler üzerine bide 308i test ettim. Sonraki tek hedefim bu aracı almak oldu.

308i sınıfında sadece golf le karşılaştırabilirim o da motor şanzıman kısmında yine ibre 308 tarafına kayar. Toyota nın hiç bi modelinde sahip olmadığı yer aydınlatması ışıklı tam otomatik 4 cam, harekete duyarlı kapı kilidi, ani durumda yanan 4lü flaşör vs vs gibi aradığım özelliklere sahip bi araç. Motor güçlü şanzıman tam otomatik fakat dsg kadar hızlı. Bu aracın tek eleştirilecek yanı arka yaşam alanı biraz dar. O da çol dert değil çünkü c sedanlarla yarışır bagaj hacmi var.

Sözün özü b sınıfı araçlar 90bine dayanmışken bu aracı 80bine alabiliyorsanız 1 saniye düşünmeyin derim. Alınca tüm ön yargılarınızı benim gibi yıkarsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: macropolo

Teşekkürler. Düşüncelerinize aynen katılıyorum.

Ben 92 yılından beri toyota dan başka sadece citroen c3 kullanmıştım o da ben fransız araçlarından ölesiye soğutmuştu. Araç alma arifesindeyken yine toyota ya gittim auris corolla yaris test ettim. 1.33 ve 1.6 cvt modellerini kullandım. Sonra yoğun tavsiyeler üzerine bide 308i test ettim. Sonraki tek hedefim bu aracı almak oldu.

308i sınıfında sadece golf le karşılaştırabilirim o da motor şanzıman kısmında yine ibre 308 tarafına kayar. Toyota nın hiç bi modelinde sahip olmadığı yer aydınlatması ışıklı tam otomatik 4 cam, harekete duyarlı kapı kilidi, ani durumda yanan 4lü flaşör vs vs gibi aradığım özelliklere sahip bi araç. Motor güçlü şanzıman tam otomatik fakat dsg kadar hızlı. Bu aracın tek eleştirilecek yanı arka yaşam alanı biraz dar. O da çol dert değil çünkü c sedanlarla yarışır bagaj hacmi var.

Sözün özü b sınıfı araçlar 90bine dayanmışken bu aracı 80bine alabiliyorsanız 1 saniye düşünmeyin derim. Alınca tüm ön yargılarınızı benim gibi yıkarsınız.

Teşekkürler. Bu fiyata bu arabayı almak hiç bir zaman pişman ettirmez onu biliyorum. Ama yine de insan emin olmak istiyor. Gerçek kullanıcılardan tecrübelerini okumak çok önemli.

• serkem kullanıcısına yanıt
    Rica ederim umarım sizde memnun kalırsınız. Makyaj minimal olduğu için beni çok etkilemedi. Cam tavan alabilirseniz tavsiye ederim. 2nci elde temiz araç bulursanız bluehdi eat6 otomatik verisiyon bakabilirsiniz. Ben 2nci el almıştım çok uyguna geldi. Bi şansınızı deneyin derim. Son olarak peugeot nun servisi de çok ilgili. Sıkıntı yaşamazsınız.

• Borç harç yapmadan alıyorsan o fiyata alınır keyifle binilir. Bu gün 2 ci elde daha yüksek fiyat çekilmiş araçlar var. Ha tabi pejonun egzantirik fiyatlandırması sebebiyle oluyor yani onlarında suç bulamam.

Yakın Akrabam style donanım 308 kullanıyor yakıt ve gidişinden inanılmaz memnun.

Bence fiyat artmadan yapışın fazla vakit kaybetmeyin derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkeril

Benim açımdan en büyük fark ise ön tampon tasarımı 😁 yenisi ızgara şle birlikte çok hoş.

Ama makyajın hafif olması işime geldi benim de.

Ek olarak logo panjurun içinde ve panjur krom kaplı.

• şu zamanda resmen bedava

bence 1 dakika bile düşünmeyin

o paraya anca b segmenti bir araç alırsınız
  • quote:

Yok hocam benzinli olanların fiyatlarını hiç sormadım.

burdan sağlıklı cevap alamazsın. peugeot türkiye forumlarına bak. orada peugeot kullanan insanlar var. bende peugeot kullanıorum ama senin istediğin model değil. o yüzden yorum yapmayayım. dediğim yere bakarsan varsa kronik sorun öğrenirsin.

ayrıca 85 e honda jazz elegance var.en dolu paket. 308 den her anlamda dolu bir araç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x571 -- 2 Kasım 2017; 18:54:31 >
  • Makyajlı 308 ler bayilere gelmeye başlamış

Manuelinde 120 hp bluehdi gelecek.Onunda fiyatını görün.

• Daha satın almadan beğwnmediğin araç içi sarın aldıktan birkaç ay sonra daha da itici gelir.

Pejonun fiyatları istikrarsız ve ikinci eli de buna göre zayıftır. Satılır ama zarar edersin.

Kalite olarak biraderde 307 vardı. Hiç sorun yaşamadı ama 50 binde sattı. Daha sıfır araçta ufak tefek montaj hataları vardı. Fransız alıyorsan kaliteye biraz fransız kalmayı baştan kabulleniyorsun demektir.

Corollanın kalitesi ve 2. Eli 308 den iyidir. Golf al desem çok pahalı kalacak. Fiyatı nedir bilmem ama focus bundan iyidir. Şahsen ilk tercihim alman, o olmazsa japon, o da olmazsa kore Veya fransız olurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: x571

quote:

burdan sağlıklı cevap alamazsın. peugeot türkiye forumlarına bak. orada peugeot kullanan insanlar var. bende peugeot kullanıorum ama senin istediğin model değil. o yüzden yorum yapmayayım. dediğim yere bakarsan varsa kronik sorun öğrenirsin.

ayrıca 85 e honda jazz elegance var.en dolu paket. 308 den her anlamda dolu bir araç.

Jazz b segmenti. 308 c.

• Bu fiyata yakın dizel manuel bir tek Ceed var, kaça verirler bilmem. Fiyatı bence de çok avantajlı, siz almazsanız aynı şartlarda ben keyifle alırım ABC den. Sadece makyajlı 120 lik manueli kaça verirler onu merak ediyorum. Biraz donanım fazlasıyla 90 a verseler ne güzel olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hasan7

Bu fiyata yakın dizel manuel bir tek Ceed var, kaça verirler bilmem. Fiyatı bence de çok avantajlı, siz almazsanız aynı şartlarda ben keyifle alırım ABC den. Sadece makyajlı 120 lik manueli kaça verirler onu merak ediyorum. Biraz donanım fazlasıyla 90 a verseler ne güzel olur.

Bir tane daha kaldığını söylemişlerdi Çarşamba günü

• quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

quote:

Orijinalden alıntı: x571

quote:

Jazz b segmenti. 308 c.

doğru ama sınıf olarak değil ekipman olarak kıyasladında daha dolu olduğunu göreceksin. ben her zaman ekipman-para ilişkisine bakarım sınıf benim için birşey ifade etmiyor. tercih parayı cebinde tutanın tabi.ben sadece bildiğimi söyledim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hasan7

Bu fiyata yakın dizel manuel bir tek Ceed var, kaça verirler bilmem. Fiyatı bence de çok avantajlı, siz almazsanız aynı şartlarda ben keyifle alırım ABC den. Sadece makyajlı 120 lik manueli kaça verirler onu merak ediyorum. Biraz donanım fazlasıyla 90 a verseler ne güzel olur.

Ceed manuel comfort dizel 87'ye bırakıyor bayiler, fazla inmiyorlar. O paraya zarar yazar gibi.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.