< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Peugeot 308 Allure Sport Kullanıcıları (6. sayfa)
-
-
Aynen bende 15 aralik denmisti araclar gumrukteymis sevkiyat bekleniyor deniyor surekli. Siz nereden aldiniz bemln corum -
Aynen bana da öyle söylenmişti ama henüz tıra yüklenmedi sevkiyat bekleniyor dendi. -
Ben ank abc den. Vergi kısmını tahsil ettiler benden ama inşallah teslimatta fiyat değişti gibi işeyle karşılaşmayız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fiyatiniz sabit merak etmeyin dendi.insam güvenemiyor iste. Tiira yuklendiginde kalan parayi isteyeceklermis. Kaca aldiniz siz -
Ankara abc den araç bekleyen bi arkadaş daha vardı. Bi bayiye iki araç mı vermişler ki o kadar bayiye araç gelmezken -
Araçlar Türkiye’de ise sıkıntı olmaz artık hocam. Benim faturam da kesildi zaten o açıdan kafam rahat şükür -
Ben 236 ya alıyorum nasipse, sizler nekadara?
Fatura kesildi dedi ama psa dan bayini n fatirasimi yoksa brnim faturammi bilmiyorum 240 benim. Sizde iyi almissiniz abc pahali degilmi genelde. -
Psa nın faturasıdır hocam. Siz paranın tamamını ödemediğiniz için adınıza fatura düzenlemezler sanırım -
Hayırlı olmasını dilerim, iyi günlerde kullanın inşallah. Hangi renk hocam -
İnşallah hepimiz güle güle kullanırız. Fiyatı ben kendim almadım. Bir ağabeyim sayesinde aldım. Renk sedefli beyaz. Aklımda bi soru işareti var. Sizin fikriniz nedir acaba : 1. 2 puretech de arıza çıkma durumu?
quote:
Orijinalden alıntı: alluresportBen 236 ya alıyorum nasipse, sizler nekadara?
Hangi donanım diye soracaktım ama nickiniz açıklıyor
İlk kez bi foruma üye oldum. Onu da bu konuya dahil olmak için. Nick name de bulamadım 😀
Valla bildiğimiz bi yağ basınç arızası vardı, forumda bi arkadaş müşür değiştirilerek halledildiğinden bahsetti. Başka da sorun olmaz umarım 😀 -
Buji kırma problemi de duydum bikaç kişiden. Motor yemeye kadar gitmiş. Ama tabi bu işler biraz kısmet, biraz kullanım şekli ile alakalı
Niye zorunlu :) -
Hocam sıfır araç piyasasında yeni bir akım başladı.Talep gören araçlarla birlikte zorunlu bakım paketleri satıyorlar.İstememe şansınız olmuyor.Hatta Honda ve Toyota işin iyice suyunu çıkartıp 20-30 bin liralık zorunlu paketler satmakta.Elbet bir gün devran döner. -
Bu sanırım şundan kaynaklı. Arabayı ötv diliminin altında faturalayıp, parayı paketten kazanmak.
Evet hocam şimdi aracı ötvde bir üst dilime çıkarsa bunun ne alıcıya ne satıcıya bir faydası olmuyor.Direk vergi olarak devlete ödeniyor %30 ötv farkı.Bu sebeple düşük ötv diliminin sınırındaki araçlara talep olduğu için bunu fırsata çeviriyorlar.Açıkçası kimse az bir farkla 80 lik dilime giren bir araç almak istemez.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X