|
Peugeot 308 Allure Sport Kullanıcıları (5. sayfa)
-
-
Araç alanlara hayırlı, mutlu ve de kazasız sürüşler diliyorum. Fakat Pejo ismi bana teslayı bile mezarında ters döndüren çözülemeyen elektronik arızaları hatırlatıyor hep.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-007649809
Araç alanlara hayırlı, mutlu ve de kazasız sürüşler diliyorum. Fakat Pejo ismi bana teslayı bile mezarında ters döndüren çözülemeyen elektronik arızaları hatırlatıyor hep.2 yıldan fazla 308 bluehdi ye sıkıntısız bindim. 1.2 motoru bilmiyorum. elektronik aksamda da hiç sorun yaşamadım. Bir de işin fiyat performans olayı var. bu fiyatlara 1.0 i20 ilanları varken bu araç cok uygun bence.
-
Allure sport için öyle ama Style tech için soru işareti? -
quote:
Araç alanlara hayırlı, mutlu ve de kazasız sürüşler diliyorum. Fakat Pejo ismi bana teslayı bile mezarında ters döndüren çözülemeyen elektronik arızaları hatırlatıyor hep.Direksiyonu güzel, tipi de güzel, kokpiti çirkin. İnsanı asıl korkutan kalitesi. Tüm testlerde 308 ve megane son sıraları paylaşıyor. Hiç 308 kullanmadım, 307 kullandım. Direksiyonu, debriyajı, freni, gazı hepsi çok sertti. Bir fiat veya vw yumuşaklığı yoktu
quote:
Araç alanlara hayırlı, mutlu ve de kazasız sürüşler diliyorum. Fakat Pejo ismi bana teslayı bile mezarında ters döndüren çözülemeyen elektronik arızaları hatırlatıyor hep.Aynen
Sanırım 308 önceki nesillerine göre daha sorunsuz bir araç.Şikayetvar.com'da baktığımda şikayet sayısı çok fazla değildi.Sadece 1.2 turbo motorunda sıkıntı var bir de dizellerde adblue sıkıntısı var sanırım.Onun dışında bu aracın en çok beğenilen yanı direksiyonun pozisyonu ve rijitliğinin getirdiği sürüş zevki diye biliyorum.Özellikle sürüş zevkini çok fazla dile getiriyorlar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: beyinsisDireksiyonu güzel, tipi de güzel, kokpiti çirkin. İnsanı asıl korkutan kalitesi. Tüm testlerde 308 ve megane son sıraları paylaşıyor. Hiç 308 kullanmadım, 307 kullandım. Direksiyonu, debriyajı, freni, gazı hepsi çok sertti. Bir fiat veya vw yumuşaklığı yoktu
Alıntıları GösterKalite yönünden sıkıntı yok.Özellikle elektronik el frenin gelmesiyle orta bölüm daha derli toplu oldu.Kalite açısından bence tek sorun ekranın altındaki kumanda düğmelerinin olduğu kısım.O kısmı daha kaliteli malzeme ve görsellikte yapabilirlerdi.
Direksiyon yumuşak.Şöyle söyleyeyim bir ara c3 düşünüyordum.Aracı servise veince ertesi güne kaldığı için ikame 400 km de c3 shine verdiler.O aracın direksiyonu kabiliyeti ağır geldi.308 o araca göre yağ gibi.Kendi aracım 3008 i c3 e göre çok daha rahat kullandım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bana kalsa bunlara 1000 lira bile vermem ama el mahkum insan veriyor işte, size söylemiyorum yanlış anlamayın.
Tesla TRye gelene kadar eldeki araca devam, bu şark kurnazlarına ve ötv ye para kaptırmaktansa. -
Umarım yeni fiyatı duyunca vertigo atağı geçirmezsiniz, malum tam ötv sınırında. -
Yeni fiyatmi var. Kampanya bitti. Alanlar aldi. Artik sevkiyat olmayacak sport icin bu sene. Sonra ne olur bilmiyorum. St.dedigi. benim fiyatta sıkıntı yok fiyat sabitlendi cunku arac turkiyede 1 haftadir. He bir sorun olursa gercekten vertigo geciririm o kesin. Bakalim brkliyoruz -
Arkadaşlar merhaba, aracı teslim edilen var mı? Bana hâlâ tıra yüklenmek için sıra beklediği söylendi -
Malesef Turkiye geneli psa da sevikatlarda covidden dolayı sıkıntı var dediler hicbir tarih veremiyorlar -
Bir iki hafta daha gelmeyecek sanırım -
Valla artik çokta umarsamiyorum aracim satilmadi(gtline) karantinada oldugumdan. Almayacam sanirim -
Öncelikle geçmiş olsun hocam, aracın ödemesini yapmamış mıydınız? -
Tesekkur ederim.Geri kalani yapmamistim sevkiyat belli oldugunda isteyeceklerdi. Sıkıntı yok deyip duruyorlar sadece bekliyoruz diyorlar -
Yani bana ödeme yapılmadan fatura kesilmeyecek dendiği için ödemesini yaptım. Bayilerin çalışma sistemini anlayamadım tam olarak. -
Sari sitede 248 bine seat leon sifir 2020 modeller var hmde fr donanimli
Manuel..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X