< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Peugeot 308 // Arızalı araç ile başım dertte... Süreç mahkemede (22.12.2021) (4. sayfa)
-
-
Büyük bi arıza olduğunu sanmıyorum,olsa zaten illaki belli eder.sorunu sağlam bir ustaya veya başka bir serviste bulmaya çalışın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı aractan bende de var bu senenin başında 70000 km de ikinci el aldım aldıktan bı hafta sonra aracın geçmişinde ne var ne yok servise bı bakayım dedim o da ne yaklaşık 6 ay 10000 km önce arabanın motoru değişmiş araştırdığım kadarıyla 2017 ve öncesi model araçların motorları kronik sorunluymus ve Peugeot ücretsiz değişim yapıyormuş sizde uğraşın bu konuda
quote:
Orijinalden alıntı: The Division Bell
Bence yetkiliyi metkiliyi birak bulundugun ilin sanayisindeki en baba motor ustasina bir goster araci derim.
Alıntıları GösterNormalde Çorlu'dayım. Lüleburgaz tarafında iyi bir usta varmış, orada yaşayan amcam tavsiye etti. Önümüzdeki hafta oraya bir gideceğim.
@Serkan4554 arıza çok enterasan hocam. Ne yalan söyleyeyim araca da binesim gelmiyor. Kesin bir çözümü varsa, yaptırıp zararına dahi olsa satmayı planlıyorum açıkçası.
-
Siz bu forumda hakkında "Sat gitsin, elinden çıkar, O araba çok başını ağrıtır" denilen aracı satın alan mağdursunuz...
Daha önce arabasındaki kronik sorunları yazan birisine nerdeyse tüm forum ahalisi sat gitsin demişti:) ben satın alan kişi insan değil mi diye sorunca gereksiz duyar kasmakla suçlanıp linç yemiştim:)
Belki de satın aldığınız aracın eski sahibi forumdan birisidir. Satmadan önce satması konusunda buradan akıl da almıştır.
Geçmiş olsun...
quote:
Orijinalden alıntı: Asd1234dsqAynı aractan bende de var bu senenin başında 70000 km de ikinci el aldım aldıktan bı hafta sonra aracın geçmişinde ne var ne yok servise bı bakayım dedim o da ne yaklaşık 6 ay 10000 km önce arabanın motoru değişmiş araştırdığım kadarıyla 2017 ve öncesi model araçların motorları kronik sorunluymus ve Peugeot ücretsiz değişim yapıyormuş sizde uğraşın bu konuda
Peugeot TR tarafında bir açık çağrım var. Zaten galeri tarafı ile işin çözülemeyeceğini bildiğim için oradan da bastırıyorum. Sorunun kronik olduğuna ve motor değişimi yapıldığına dair kaynaklar araştırıyorum açıkçası.
-
Fıransız arabalarına zerre ısınamadım.arızasını yaptırıp başka markalara yönelenebilirsiniz.
2017 model arabanın da 55000 lira masraf çıkarması da garip. Sıfır motor taksan bu kadar tutmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cricet -- 21 Kasım 2020; 22:5:54 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Serkan4554Fıransız arabalarına zerre ısınamadım.arızasını yaptırıp başka markalara yönelenebilirsiniz.
Sanırım yaptırıp kısa vadede satacağım ve Focus, Auris, Astra üçlüsünden yana tercih kullanacağım.
-
Benim vicdanım el vermez. 5 lira zarar edeyim ama anlatarak satayım yeter ki. Ha satın alan kişi bildikten sonra gerisine de karışmam açıkçası. Ben sorunun bu denli olduğunu bilmiyordum.quote:
Orijinalden alıntı: boraycanSiz bu forumda hakkında "Sat gitsin, elinden çıkar, O araba çok başını ağrıtır" denilen aracı satın alan mağdursunuz...
Daha önce arabasındaki kronik sorunları yazan birisine nerdeyse tüm forum ahalisi sat gitsin demişti:) ben satın alan kişi insan değil mi diye sorunca gereksiz duyar kasmakla suçlanıp linç yemiştim:)
Belki de satın aldığınız aracın eski sahibi forumdan birisidir. Satmadan önce satması konusunda buradan akıl da almıştır.
Geçmiş olsun...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çorlu yeni sanayide sedat oto var. İyidir diyorlar.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler bir göz atacağımquote:
Orijinalden alıntı: Profes124
Çorlu yeni sanayide sedat oto var. İyidir diyorlar.
Turns out the valves were badly coked and needed a major decoke. For this they bought in a special tool from Germany and had it fixed in no time.
Cost me £1100 but at least not the £5k Peugeot wanted to charge me for a new engine.
Seems to be running really well, l'm hoping it puts an end to my troubles.
(Yabanci bir forumda arizanin hallolmasini boyle aciklamislar. Teknik ingilzce yardimi alirsak bi fikir verir belki size )
Expertiz sadece hata koduna bakarak buji oksitlenmesini nasil anlamis acaba? V kayisi hadi bakmis etmistir belki...
Kaynağı atarsanız sevinirim. İngilizce seviyem iyidir okuyabilirim benim baktıklarımdan farklı bir kaynaksa.quote:
Orijinalden alıntı: Anubisin_RuhuTurns out the valves were badly coked and needed a major decoke. For this they bought in a special tool from Germany and had it fixed in no time.
Cost me £1100 but at least not the £5k Peugeot wanted to charge me for a new engine.
Seems to be running really well, l'm hoping it puts an end to my troubles.
(Yabanci bir forumda arizanin hallolmasini boyle aciklamislar. Teknik ingilzce yardimi alirsak bi fikir verir belki size )
-
Şöyle. P1032 hatası kıvılcım öncesi otomatik ateşleme diye geçiyor. O yüzden yorumladı diye düşünüyorum.quote:
Orijinalden alıntı: electrun
Expertiz sadece hata koduna bakarak buji oksitlenmesini nasil anlamis acaba? V kayisi hadi bakmis etmistir belki...
Carbonated valve dediği ne oluyor acaba? Onu bilemedim açıkçası. Var mı fikriniz?quote:
Orijinalden alıntı: ozgutozkan
https://www.peugeotforums.com/threads/1-2-puretech-130-gt-line-engine-fault.347271/?__cf_chl_captcha_tk__=7a3e989c683a63866cc710e322ea9d5e7362d7ce-1605989435-0-ASyO0yuR2ATLBzlVnRydm1AlbGU30cMujHTOHkobuNryJ6W3PN3LPJ2g-btRyzaFTsSKTYYvyemlIkjnBxcjtHFHmNPaI-yhEsDZqtqeOCL6C5P48H-V7i3NBG_p57B1s8qiVOg4emyak4FmZ1OJeFSCrSDaJ6aPoCfVE_Egb3tWHdvu4xc2-RHj4m4AkHelWcW1cPvs1dbvENPBRzttb1MxHDc7KSEqm4Snnwd7cjjq6EM7gVjmSZGcjqnJGJvCLnh4y7NzWirtb_KesNiJ8WEQ_RhlhFFZX-kcaiynCc63je9fVjmK_WBzV6JB0Tt5r96MUEOjLb7G1xt7hX7H1th2TzAGxbz5PSOuGWUouwegtiQ9bZunQv-p9whMmXL4B0MrUkMjao04b7_oCbifmzOYIUwXdHQOZTPurWyuJ3SoQ1VyacP-Pu2aFREIAtGj0SsqeuddNFJtDciOKcHkQjOyeLtAlZ8QYxydBLzBzNUENfb39BPCMXM4_d3rb8PtGaXk4yfSnuK07-myhuaQfQSgvpJzaTsFu5uZSWsfM_OuUU3B_FrcGIGvb4JqzCDp4clU2vxcALBqEt9ubmG0wyllmYnNVUvmpji451zvup2-grgN6LU7YJlKgcbQMWspwyZGlxBiC9RCz3ILE_-gwOs
İnsan basit bir link koyar neyse bu forumda sıkıntısı için biri çare bulmuş
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Öncelikle geçmiş olsun. Face de pejo suv Team grubu var. Orada Harun abi var grup yoneticisi. Oldukça bilgili ve donanımlı. Durumunuzu anlatın arıza çözümü ve usta konusunda yardimci olacaktır.
Ben de yetkili servise gittim ve aracın eski kayıtlarını bir bir söylediler. Ne zaman servise gelmiş neler değişmiş neler yapılmış vs. Ama kesinlikle eski sahibi ve iletişim bilgilerini paylaşmadılar ki olması gereken de bu zaten. Sizin durum ilginçmiş. Aracın ruhsat sahibi olduktan sonra geçmiş servis işlemlerini söylememek ne demekmiş anlamadım. Eski sahibinin adını adresini telefonunu söylemesinler onu anları zaten de araç hakkında bilgi vermemeleri çok saçma.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X