Şimdi Ara

Peugeot 308 Classic Edition Ve Plus Geldi. Güncelleme... (205. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.302
Cevap
69
Favori
224.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 203204205206207
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bakım için fatih pejo 600 küsür fiyat çıkar bir şeyler yaparız dedi.

Bu arada klima ayağı değişimi yapıldı aracımda ve uğultu sesi gitti. 1. ve 2. vitesteki sağ önden gelen yalpa sesi aks ara parça hilali değiştirilerek çözüldü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DeLorean06 D kullanıcısına yanıt
    550 TL / 5 taksit, Eskişehir yetkili servisi..
  • Alüminyum vites topuzunu değiştiren oldu mu?Varsa link atabilirmisiniz?
  • cmusti C kullanıcısına yanıt

• rknrsln R kullanıcısına yanıt
    Klima ayağını hangi serviste değiştirdiniz? Referans gösterelim

• Sahibinden de Classic edition Plus araçlarımızın piyasasını düşürmek isteyen Allure sahibi biri var. Donanımhaber de böyle yapacagını soylemıstı zaten. Classic edition Plus sahiplerinden ricam 73.000 tl yazan ilanı şikayet etmenizdir. Ben şikayet ettim. İlan no: 471381693

Şikayet kısmına sahte ilan olduğu ve piyasayı düşürmek amaçlı yapacagını daha önce forumstesinde belirttiğini yaZın

• İzmir kahyaoğulları nı aradım , benim için sipariş vermişler bir kaç gün içerisinde de burada olacakmış. Haberim yoktu sevindim :) Bir diğer arkadaş vardı forumda değil ama izmirde. Onunkine takılmış, tam manasıyla kesmemiş sesi ama azaltıyormuş bana söylenene göre. Büyük ihtimal önümüzdeki hafta takılır benimki de, haber veririm buradan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hondaaaa

Sahibinden de Classic edition Plus araçlarımızın piyasasını düşürmek isteyen Allure sahibi biri var. Donanımhaber de böyle yapacagını soylemıstı zaten. Classic edition Plus sahiplerinden ricam 73.000 tl yazan ilanı şikayet etmenizdir. Ben şikayet ettim. İlan no: 471381693

Şikayet kısmına sahte ilan olduğu ve piyasayı düşürmek amaçlı yapacagını daha önce forumstesinde belirttiğini yaZın

Forumda yine ceza almış sahibinden.com hesabini da kapatirlar umarim ben de sikayet ettim

• Ankara fatih pejoda değişim yapıldı. Eski klima ayağı tek ve kalın. Yeni olan daha ince ve iki parçadan oluşuyor. Bahsedilen uğultu tamamen kayboldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilteris_

quote:

Sahibinden de Classic edition Plus araçlarımızın piyasasını düşürmek isteyen Allure sahibi biri var. Donanımhaber de böyle yapacagını soylemıstı zaten. Classic edition Plus sahiplerinden ricam 73.000 tl yazan ilanı şikayet etmenizdir. Ben şikayet ettim. İlan no: 471381693

Forumda yine ceza almış sahibinden.com hesabini da kapatirlar umarim ben de sikayet ettim

+1

• quote:

quote:

Bu şahsa araçların piyasasını düşürme çabanda ısrarcı olup, o ilanı koymaya devam edersen aracındaki çiziklerden dolayı gerçekten o fiyata bile satamayacağını söylesek kabalık etmiş olur muyuz?

• rknrsln R kullanıcısına yanıt
    Sanıyor kl cep piyasasını aşağı çekince allure piyasası artacak. Aracı perte çıksa da kaskosan parasını alıp rahatlasa gidip golf falan alsa kurtulsak :)

• quote:

Verdigi ilan da silinmis

• arkadaşlar 3 yıl, 9 aydır severek kullandığım modifiyeli 2013 model Polo GTi'ımı pztsi sattım sattım. salı günü ise düz vites 2012 model 308 eHDi Active cam tavan alarak aranıza katıldım. herkese kazasız sürüşler dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iquique

arkadaşlar 3 yıl, 9 aydır severek kullandığım modifiyeli 2013 model Polo GTi'ımı pztsi sattım sattım. salı günü ise düz vites 2012 model 308 eHDi Active cam tavan alarak aranıza katıldım. herkese kazasız sürüşler dilerim.

Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın. Gti dan sonra dizel seçimi ilginç olmuş. Yakıt bezdirdi demek. :)

• quote:

quote:

Verdigi ilan da silinmis

Yeni bir ilan daha vermiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: vs-fb

quote:

Orijinalden alıntı: iquique

arkadaşlar 3 yıl, 9 aydır severek kullandığım modifiyeli 2013 model Polo GTi'ımı pztsi sattım sattım. salı günü ise düz vites 2012 model 308 eHDi Active cam tavan alarak aranıza katıldım. herkese kazasız sürüşler dilerim.

Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın. Gti dan sonra dizel seçimi ilginç olmuş. Yakıt bezdirdi demek. :)

çok teşekkür ederim

yok hocam yakıtı bezdirmedi de, nerdeyse 4 yıldır kullandığım için artık sıkılmaya başlamıştım. aslında dizel 308 aklımda değildi, önce benzinli/lpg'li 308 VTi aradım. fakat VTi'ların motorlarının lpg'ye karşı hassas olduğunu görünce vazgeçip dizel aramaya başladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iquique -- 24 Ağustos 2017; 15:53:39 >

• Arkadaşlar konuyu uzatmak istemiyorum ama ortalık taki bilgi kirliliğini giderebilmek ve malum arkadaşın algı operasyonuna son vermek adına çok önemli bir kaç detayı paylaşmak istiyorum. Bir kere TSB nin kasko değerlerini verdiği sayfanın altında şöyle bir ibare var: listenin Birlik tarafından hazırlanan bölümü için ikinci el araç ilan siteleri, ithalatçı, imalatçı firmalar ve bunların web siteleri, galeriler, konu ile ilgili süreli yayınlar, gazetelerin ikinci el ilanları ve bunların web siteleri, alıcı veya satıcı tarafından ibraz edilen fatura ve benzeri belgeler gibi kaynaklardan yararlanılmaktadır.

Yani arkadaşın referans kaynağı olan tsb kendisi diyor ki ikinci el piyasasıni biz belirlemiyoruz aksine biz kasko değerini ikinci el ilan siteleri vb yerlere bakarak belirliyoruz. 

Yukarida aynen  kopyaladigim ibareyi herkes siteye girdiğinde görecektir. Yani bu kişinin baştan beri savunduğu piyasayı TSB belirler tezini tsb kendisi çürütüyor. Diğer bir önemli husus ise geriye doğru tsb nin pek çok araç için belirlediği değer listelerini inceledim ne hikmetse diger tüm marka ve modellerde her ay fiyatlar az çok değişiklik gösterirken cep değerinde yaklaşık 1 yıldır 1 kuruş değişiklik yok. Cep lerin sahibinden ve diğer sitelerde ki ilanlarini sürekli takip ediyorum ve 7 8 ay önceki fiyatlarla simdikiler arasında büyük fark var ama ikinci el ilan sitelerini dikkate alan TSB bunu hiç dikkate almamış. 

Peki neden böyle oluyor çünkü cep araclari 2016 eylül de piyasaya çıktı ve 1 kaç ay gibi kısa sürede bitti. Bu arabaları alan herkes mecburen aldığı fiyattan kasko yaptırdı. Kasko süresi 1 yıl olduğu için kimse de daha kaskosunu yeniletmedi. Yukarıda verdiğim iberede fatura bedellerinin de dikkate alındıği belirtiliyor. 

Aslında bakıldığında sigorta şirketlerinden bugüne kadar hiçbir talep gelmediği için tsb nin cep değerini güncelleme gereği duymadığı sadece fatura bedellerini dikkate alarak değerlendirme yapmış olduğu açıktır. 

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Simdi burada CEP sahibi arkadaşlara çok önemli bir uyarıda bulunuyorum. Malum bu aydan itibaren hepiniz araclarinizin kaskosunu yenileyeceksiniz. Sigorta şirketlerine bu bahsettiğim durumdan mutlaka bahsedip araçlarınızin kasko değerini yaptırabildiginiz en yüksek fiyattan yaptırmaya çalışın. Böyle yaptığınızda sigorta sirketleri TSB yi zorlayacaklar ve onlarda bi zahmet fatura bedeli dışında dikkate aldıklarını söyledikleri ama hiç dikkate almadiklari diğer unsurları da mecburen dikkate alacaklardır. En son olarak ta arabasini satacak arkadaslar arac fiyatini ilana değerinin altında kesinlikle koymasınlar görüldüğü üzere TSB değer belirlerken ilanlarınızı dikkate alıyor. Eğer bu uyarılarıma dikkat ederseniz malum kişinin sürekli yok tsb yok kasko değeri gibi zirvalarla başınızı ağrıtmasına da sonsuza dek son vermis olacaksınız. Böylece başta kendisi olmak üzere herkes rahatlayacak. Herkesin bayramıni tekrardan kutluyorum kazasız belasız mutlu surusler diliyorum.

• Yukarıda ki mesajlari 308 sayfasında paylaşmıştım. O sayfayı takip etmeyen arkadaşlar varsa onlar için buraya da kopyaladım.

• 
Sayfa: önceki 203204205206207
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.