< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kavurma verin lan ! -- 14 Şubat 2022; 10:53:15 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kavurma verin lan ! -- 14 Şubat 2022; 10:53:15 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Leon ile 308'i kıyaslayıp "Leon alır" diyenler çok komik
Leon'un 308 ile alakası ol(a)madığını anlamak için düzgün çalışan görme, işitme, dokunma duyuları ile bir adet B sınıfı ehliyet yeterli. |
Aaa sen bi ara Leon da mı almıştın sanki?
Beyler Leon sınıfının üstünde, sınıflararası bir otomobil. Tıpkı air'in aldığı her otomobil gibi o da bir mühendislik şaheseri. Önceki mesajı kuzenim yazmış ben onu dövdüm zaten. Air kullandığı otomobillerin sıralı tam listesini atsın, o modellerin dışına çıkmayın. Öptüm kib bye. |
60 bine şöyle ele avuca gelir bir araç söyle deseler cevap veremezsin,pejosu renosu yok bu işin piyasa böyle.
|
Hocam merhabalar, bahsettiğin ikileme 2016 yılında ben de düşmüştüm tercihimi daha fazla donanımdan yana yani 308 cep olarak yaptım. Golf kullanıcısı değilim o konuda yorum yapamayacağım ancak cam tavan başlı başına bir tercih nedeni olmalı. Bekar bir kardeşimiz olarak önceliklerin arasında görsellik olduğunu varsayıyorum ve sedef beyaz cam tavan cep öneriyorum:)
Öte taraftan aracımla alakalı şuana kadar herhangi bir problemle karşılaşmadım kabin sesi ve yol tutuşu kesinlikler çok başarılı, rolanti halinde motor sesini duyamazsın. Komple bir araç olduğunu düşünüyorum ve golften daha yakışıklı olduğunu düşünüyorum. Arabanın iyi yanlarını saymak fanatizme girer diye kendimce sıkıntılı gördüğüm noktaları paylaşayım istiyorum. Öncelikle şoför arkası diz mesafesi dar, süspansiyon sert, lastikler pahalı 225 45 r17, araç içinde saklama gözleri oldukça az ve insanlarda "aa pejo mu aldın" klişesini sıkça duyabilirsin. Ülkede at arabasına VW logosu yapıştırınca prim yaptığını düşünürsek sıkça araç değiştiriyorsan VW alabilirsin. Ama kullanacaksan 308 iyidir. |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kavurma verin lan ! -- 7 Ağustos 2016; 16:23:41 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|