Şimdi Ara

Peugeot 308 Classic Edition Ve Plus Geldi. Güncelleme... (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.302
Cevap
69
Favori
224.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    aradığım kişi sizsiniz ya allure, gt line ikilisinden birini alacam yada rio ya devam edecem. Içimden geçen gt line. Eat6 nasıl? Herhalde sarsıntı olayı yok. Aracın performansı nasıl? Cam tavandan yana sıkıntınız var mi? Otomatik fren kullanımı nasıl? Otomatik parki denediniz mi? Vede en önemlisi aracı kaça aldiniz? Uzun oldu ama cevaplarsaniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SertyAdams

Pejo sahibi olmak önemli değil ki sizin gibi buraya gelipte arabayı bilmeden boş yorum yapanlara cevap veriyoruz. vw çok kıral ya o yüzden seat(vw) bayi sahibi müdürü falanı filanı mercedes bmw audi kullanıyor. Neyse siz seat alın aldırın ki bizim farkımız olsun.

Haklisiniz pejo kullanarak cok fark sahibi oluyosunuz neyin kafasiysa aynisindan. ben burda sanki vwyi savunuyorum. adamlar 4 teker 1 direksiyon poloya zamaninda 60 tl para saydilar. Pejo sahipleri olarak size yazacagim son cevap. bundan sonra hepinize blok ugrasamicam fark sahipleri sizi sanirsin el yapimi RR almislar da leonla kiyas kabul etmez diyolar.

Bu arada hem leonu hem 308'i de kullandim. ve dedigim tek sey, BEN olsam leon alirdim. bunu alintilayip yuuuh bilmem ne diye girismeyin arkadasim. bence diyorum. sizce oyle degilse yazmazsiniz olur biter bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi un momento -- 7 Ağustos 2016; 23:09:32 >

• un momento kullanıcısına yanıt
    Hocam ben 308 almayı düşünüyorum bana aracın eksilerinden bahseder misin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerkanT4N -- 7 Ağustos 2016; 23:11:39 >
    en doğru kıyaslama bu olur. +- donanım ile ibiza 1.0 tsi dsg 60200 TL ve 208 1.2 allure 110 bg eat6 62750 TL. Bundan sonrası kullanıcıya kalmış.

Leon ile kıyas yapmıyoruz ki? Sizin kafada olanlar gelip yorum yapıyor işte, "şu paraya leon varken bu alınmaz" falan. Leon çok iyi o yüzden 65bin lira sanırsın 85bin den düştü El yapımı olmasa da herkesin malı kendine güzeldir çünkü beğenerek ve isteyerek alır. Bir sürü bilen adam hem leon u hem 308 i test ediyor zaten bilmiyorsan bir zahmet izle. Bilmeyen gelip senin yorumuna bakıp araç alır zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: auto_man

aradığım kişi sizsiniz ya allure, gt line ikilisinden birini alacam yada rio ya devam edecem. Içimden geçen gt line. Eat6 nasıl? Herhalde sarsıntı olayı yok. Aracın performansı nasıl? Cam tavandan yana sıkıntınız var mi? Otomatik fren kullanımı nasıl? Otomatik parki denediniz mi? Vede en önemlisi aracı kaça aldiniz? Uzun oldu ama cevaplarsaniz sevinirim.

benide aydınlatirsaniz sevinirim

• İnşallah araba için sıkıştırmışsınızdır
    Şakası bir yana o fiyatlara gelirse buraları yıkarlar.
  • Kampanyada son durum.nedir

• Haftaiçi peugeot bayinde aceleniz yoksa 10 gün kadar bekleyin 2008 deki gibi bir kampanya olacak dediler ama detay yok
  • Gti içinde olsun

• Pejo hayatının atılımlarını yapıyor karşılığını alırlar . Şuan ki piyasada anca böyle birşeyler yapabilirler zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Of off... Param olacaktı şimdi ki haftaya bir tane daha 308 alayım.

• Takipteyiz sıfır faiz + uygun kampanya yılanı deliğinden çıkarabilir

• sıfır faiz var şu an ama fiyatlar standart görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DolceVita.

Leon ile 308'i kıyaslayıp "Leon alır" diyenler çok komik

Leon'un 308 ile alakası ol(a)madığını anlamak için düzgün çalışan görme, işitme, dokunma duyuları ile bir adet B sınıfı ehliyet yeterli.

Geldi gene pejo sevici

• quote:

Orijinalden alıntı: airarmada

quote:

Leon'un 308 ile alakası ol(a)madığını anlamak için düzgün çalışan görme, işitme, dokunma duyuları ile bir adet B sınıfı ehliyet yeterli.

Geldi gene pejo sevici

Aaa sen bi ara Leon da mı almıştın sanki?

Beyler Leon sınıfının üstünde, sınıflararası bir otomobil. Tıpkı air'in aldığı her otomobil gibi o da bir mühendislik şaheseri. Önceki mesajı kuzenim yazmış ben onu dövdüm zaten.

Air kullandığı otomobillerin sıralı tam listesini atsın, o modellerin dışına çıkmayın. Öptüm kib bye.

• 308 güzel araç... tip olarakta kalite olarakta donanım olarakta... hdi + 6eat ...

PARAM OLSADA BEN ALSAM...

Ah ulan kardeşimin özel okul taksiti olmasa yapıştırırdım...
  • Peugeot anlasilan fiyatlari asagi cekip yollarda daha fazla gorunmek istiyor

• quote:

quote:

quote:

Geldi gene pejo sevici

Beyler Leon sınıfının üstünde, sınıflararası bir otomobil. Tıpkı air'in aldığı her otomobil gibi o da bir mühendislik şaheseri. Önceki mesajı kuzenim yazmış ben onu dövdüm zaten.

Air kullandığı otomobillerin sıralı tam listesini atsın, o modellerin dışına çıkmayın. Öptüm kib bye.

Aynen millet leonu kedi zannederken ben 1.2 tsi dsg full led leon kullanıyodum geyiği geç hayatında binmediğin markalarla pecoyu karşılaştırma

• quote:

quote:

quote:

quote:

Geldi gene pejo sevici

Aynen millet leonu kedi zannederken ben 1.2 tsi dsg full led leon kullanıyodum geyiği geç hayatında binmediğin markalarla pecoyu karşılaştırma

Biri şunu dürtsün de uyansın ya da üstünü falan örtsün

Paşam sanki Rolls Royce Ghost'dan bahsediyor. Yok millet kedi sanıyormuş da yok hayatımızda binmediğimiz markalarmış da

Nerede çöp var almış binmiş, onun üzerinden de kendine anlam yüklemeye çalışıyorsun garip garip. Balkona çıkıp avaz avaz bağırsan da o atanamamış Golf, 308'in yarısı etmez.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.