Şimdi Ara

peugeot 308 vs renault megane hb (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • madem fransız olunacak arabalara C4 olsun...
  • 308 Gayet sevilen bir model kullandıkçada anlarsınız ankara gibi yerlerde her yerde görmeniz mümkündür
  • quote:

Orijinalden alıntı: arabasevdalısı

Active'de cam tavan ve elektronik klima yok, bunlar sportium'da olan donanımlar.

Araç için kapora verdiniz mi, satış kesinleşti mi?

evet çarşamba günü alıcaz arabayı niye sordun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Melihdk

308 Gayet sevilen bir model kullandıkçada anlarsınız ankara gibi yerlerde her yerde görmeniz mümkündür

umarım iyi bir tercih yapmışımdır. arabayı kullandıysanız biraz açıklama yapabilir misiniz?
  • Aracı 2 senedir kullanıyorum sıfır almıştım, 2011 model 110 hp manuel gayet güzel servise yağdan başka ugramadım ve yalıtım konusunda çoğu markadan güzel olduğunu gördüm motor sesi konusunda başarılı bir model ve 110 hp baya sağlam gidiyor bütün ihtiyaçlarımı karşılıyor üstüne az yakıyor
  • Eğer illa sportium olsun istiyorsanız araştırabilirsiniz diyecektim ama gerek kalmamış, siz almışsınız aracanızı zaten.

Yalnizca cam tavan ve elektronik klima için de (benim bildiğim kayda değer farklar bunlar) sportium'a o farkı vermeye gerek var mı o da tartışılır tabii.

Aracınızı güle güle kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Backstreet

Megane 4 Bu sene sonu tanıtılacak haberiniz olsun...

Kaynak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur_yavuz

quote:

Kaynak?

Yakın bir Renault çalışanı diyeyim...
  • quote:

quote:

quote:

Kaynak?

clio4 tarzı birşey yaparlarsa ki muhtemelen öyle olur clio nun başarısı ortada c sınıfında liderliğe oynar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetkurtulus

quote:

quote:

quote:

Kaynak?

clio4 tarzı birşey yaparlarsa ki muhtemelen öyle olur clio nun başarısı ortada c sınıfında liderliğe oynar.

Büyük bir ihtimalle öyle olur kanaatimce...Ön amblem büyük vs vs...Clio,Fluence,Symbol ön profile bakınca birbirne benzer durum da...Farlar Logolar vs vs...Zaten Megane 3 çıkalı Haziran da 4,5 sene oluyor..Yeni Kasa vakti...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kaynak?

Büyük bir ihtimalle öyle olur kanaatimce...Ön amblem büyük vs vs...Clio,Fluence,Symbol ön profile bakınca birbirne benzer durum da...Farlar Logolar vs vs...Zaten Megane 3 çıkalı Haziran da 4,5 sene oluyor..Yeni Kasa vakti...

4.5 sene yeni kasa için erken bir süre bence, başarısız bi model değildiki bu kadar çabuk yenilesin megane'ı...

• quote:

Orijinalden alıntı: ucak_muhendisi

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kaynak?

4.5 sene yeni kasa için erken bir süre bence, başarısız bi model değildiki bu kadar çabuk yenilesin megane'ı...

Ama Renault en fazla 4-5 sene icerisin de kasa degistiriyor...Megane,Clio,laguna ( latitude ) vs....Mesela Audi'de 7 sene...Her markanin belli kriterleri oluyor..Ilk olarak guncel kasayi Megane 3 olarak gorduk...( Kasli,bombeli vs ) Ustune kasa degistirmeyen marka kaldi mi? Ceed,Golf,Focus,i30,Astra,Auris,A3,Bmw 1 vs.. Sadece 308 degistirmedi,arka arkaya kada cikartirlar..Hatta yakin bir Renault calisan arkadasim uyardi,yoksa bana Gt-Line 130 Bg aldirirdi...( Alacaktim Megane 4 konusu acilinca vazgectim ) Yeni kasada da kullanilacak cunku bahsettigim motor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.